Un Nou Inceput (2) Dreptul la replica

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Razvan078 spune:

Mickyyy-Concediul meu sa terminat in luna aceasta pentru informatia ta.

Mergi la inceput

CorinaDani- Eu nu mi-am invatat copilul sa bage tigarea in gura ca nu sunt retardat si in familile noastre majoritatea suntem fumatori inafara de sotie si crede-ma ca nu il lasa nimeni sa umble cu tigarile o singura data sa intamplat sa prinda un pachet de tigari al nustiu cui exact si a scos o tigare si a muscat din ea dar era micut atunci cred ca avea un an si un pic. A fost un accident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

Citat:
citat din mesajul lui SondaRazvan

Matzaila_81- Mai vreau sa intelegi un singur lucru nu este vorba dece faceam noi doi in dormitor asta este treaba noastra cum o faceam si ce faceam sa ne simtim bine pe mine pur si mau deranjat propunerile din ultimile luni decand incepuse sa ia legarura acele persoane bolnave ca altfel nu le pot numi si nu erau o simpla intrebare. Aici este ideea.

1. ideea asta cum ca ei nu-i mai ajungeai...vezi tu...nu e o "reclama" buna pentru tine.

2. si daca tot nu i-ai mai fost de ajuns, atunci e perfect ca a plecat sa caute in alta parte. mi se pare chiar fair din partea ei.

Stiam ca am mai vazut ceva.... interesant

Conform celor scrise mai sus de ce nu am inversa rolurile asa ca si fair play.
1. Deci ideea ar fi in acest context de mai sus ca, daca o sotie nu-i mai ajunge sotului asta e. Sotia sa nu se supere din acest motiv sa nu spuna ceva nu de alta dar isi va face reclama proasta in calitate de femeie. Nu e in stare sa-si satisfaca sotul/barbatul ceea ce suna nu tocmai bine. Asta ar fi punctul 1.
2. Cat despre pct. 2 - si daca o sotie tot nu reuseste sa-si satisfaca sotul atunci e perfect scuzabil ca el sa plece in alta parte si daca stam sa ne gandim conform acestei opinii arfi la urma urmei chiar fair din partea lui, nu?

Hmmmm interesante opinii scrise de femei/mame/sotii mi-e dat sa citesc azi.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui SondaRazvan

CorinaDani- Eu nu mi-am invatat copilul sa bage tigarea in gura ca nu sunt retardat si in familile noastre majoritatea suntem fumatori inafara de sotie si crede-ma ca nu il lasa nimeni sa umble cu tigarile o singura data sa intamplat sa prinda un pachet de tigari al nustiu cui exact si a scos o tigare si a muscat din ea dar era micut atunci cred ca avea un an si un pic. A fost un accident

eu nu am scris ca tu ai invatat copilul, ci ca acesta s-a invatat sa faca asta (prin imitatie), vazandu-te probabil pe tine si pe ceilalti, cum fumati; cel putin asa a scris azzure, asa am retinut si eu.
e o diferenta, te rog nu interpreta gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Da, cred ca e mai fair sa nu inseli si sa pleci mai departe decat sa ramai langa omul respectiv si sa-l minti.

Separat de asta, nu inteleg de ce luam de buna ca ce zice omul asta despre Azzure e adevarat? Gata, brusc e o obsedata nimfomana care vrea sex in trei. Asa se intampla? Te apuca dintr-o data cheful de huta-huta cu altcineva decat sotul tau? Iti bei cafeaua linistita dimineata si pana sa mai pui o lingurita de zahar te-a lovit leuca din senin si te apuca scrisul pe site-uri obscene?

+30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

moama ce de treaba aciiiiii
nu ma pot abtine sa nu ma stropsesc la Razvan, chit ca o fac degeaba...bai baietas, tu intri acu sa-ti terfelesti imaginea ta si a nevestetii si in loc sa te ocupi s-o faci si bine incepi cu catalogari la adresa userilor???? n-am vazut sa-ti fi cerut scuze, si-ai fost atentionat, daca vedeam nu ma flambam, dar probabil ca nu stii ce-i aia...asta iar spune multe despre tine
no hai ca te tavalesti si pe tine prin noroi, o data cu ea....te pricepi, nu gluma, tine-o tot asa

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Emanouela, ce tare ai fost

+30

Mergi la inceput

CorinaDani- Eu am vazut ce a scris sotia mea ca ne-am amuzat pe chestia asta este o aberatie nu a fost deloc asa chiar din momentul ala pachetele de tigari nu mai stateau la indemana lui. Cel putin al meu si al mamei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Da, cred ca e mai fair sa nu inseli si sa pleci mai departe decat sa ramai langa omul respectiv si sa-l minti.

Separat de asta, nu inteleg de ce luam de buna ca ce zice omul asta despre Azzure e adevarat? Gata, brusc e o obsedata nimfomana care vrea sex in trei. Asa se intampla? Te apuca dintr-o data cheful de huta-huta cu altcineva decat sotul tau? Iti bei cafeaua linistita dimineata si pana sa mai pui o lingurita de zahar te-a lovit leuca din senin si te apuca scrisul pe site-uri obscene?
+30

La fel de valabil ca si reciproca. Sau de fals. Probabil este un pic de adevar in ambele sensuri. Poate are el dreptate. Mai stii?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Corect Marius, nu stiu, am o parere si asta mentionez mereu, ca ce spun e strict parerea mea care e evident subiectiva, bazata pe experiente traite de mine.
Balanta mea inclina insa in defavoarea unei persoane care jigneste in halul in care el a facut-o. Dar,alaturi de celelalte colege de forum sunt o limitata, ce stiu eu?

+30

Mergi la inceput