Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

seara buna, mamici dragi

pe fuga va pup pe fiecare. eu pic de oboseala, noaptea trecuta am dormit doar o ora, de la 0-1 , apoi am auzit-o pe Isa plangand rau si nu m-a lasat inima sa ma intorc pe partea aialalta si sa dorm... plus ca striga "mama mama aida" . scumpa de ea, cred ca-i mai ies ceva dintisori sau maselute sau ce-or fi, ca nu ma pot apropia de gurita ei nicicum sa vad. nici sirop nu pot sa-i dau . dormea la mine in brate cel mult o jumate de ora, timp in care eu nu reuseam inca sa adorm, apoi se trezea tipand cate 2-3 minute, iar adormea, si asa am tinut-o pana la 6.30 cand a luat-o mama in primire tot in plansete, ca nu vroia decat la mine, nici tati nici pisoiul nu au impresionat-o... acum am terminat de trebaluit prin casa, dorm cu totii si fug si eu sa prind macar doua ore de somn...

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

PUFESCU,am citit si eu parti din studiu china,e oribil ce e pe lumea asta. Eu am adoptat o parte din acest stil de viata,dar carnita le dau din cand in cand de pui/gaina de la matusa de la tara,ca le place la nebunie(spre deosebire de mine care mananc ceva carne de 2 ori pe luna cred),mai mult peste,oua nu ca avem DA si LP,inca nu am reusit sa il inlocuiesc. Am incercat laptele de migdale,beau 50ml,mai mult nu. Migdale si seminte de tot felul le-am dat pt ca le fac painici cu tot felul de seminte,iar DA nu s-a accentuat deloc.Ultima oara le-am facut un fel de papaica de soia,ca de fasole a iesit,cu morcovi,rosie,usturoi,ardei iute putin si ulei de dovleac presat la rece la final. Si fiindca a iesit destul de seaca le-am pus o juma de lingurita de smantana in farfurioare ca sa "alunece"mai usor
Mie mi-e frica sa le dau de ex migdale,nuci asa sa le rontaie ca sa nu se inece,eu le blenduiesc in fructele de dimineata de obicei. Si pun si 2 frunze de patrunjel pt absorbia mai buna a vitC. Ce smoothie ii dai?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

anca, untul care-l fac eu in casa sigur nu are margarina in el (e asa usor de facut daca ai o sursa sigura de lv si un robot de bucatarie)

bamboletta, sanatate la kinderi si wellcome noului membru al familiei. Ce tratament o sa-i dai Antoniei (pt lipsa de Ca)?

Mergi la inceput

adrianaBuc, Chiar nu te poate inlocui sotul macar o saptamana sa te mai pui si tu pe picioare nitel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Bambo, insanatosire grabnica puilor! Welcome noului membru al familiei! Cum i se pare lui David?

Rody, draga mea, sper sa fie dintoci, ceva, si sa iasa repede!!

Nici noi n-am avut o noapte prea buna.. S-a trezit de vreo 3 ori si a plans chiar tare . N-am reusit sa-mi dau seama ce anume il deranja, eu cred ca i se uscase gura si il jena la inghitit, pe de alta parte nu prea se explica de ce m-am chinuit aproape ora ca sa il pun in patut, ca incepea iar urletul cand il asezam .
Eu sunt obisnuita cu trezirile, dar plansetele asa indelungi ma termina .

Crisu', voi cum mai sunteti? Cum mai sunt noptile?

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Neata si de la noi.

Mutumesc pentru suport cand ajunsesem in butoi. Am iesit ca n-am incotro, tre sa fiu vesela si sa ma joc cu copiii si sa mai fac si tot ce tre facut prin casa. Ideea e ca mi-am revenit, iau lucrurile mai incet, mi-am amintit ca Doamne-Doamne e mai mare ca mine, asa ca il las sa-si faca treaba cu incredere.

Tare bine mi-au picat vorbele voastre, ale tuturor, sunt fericita ca v-am gasit si ca gasim ce sa ne spunem.
Eu sunt de aia, cand ma ingrijoreaza ceva nu prea vreau sa-i incarc pe astia ai mei, mama saraca dupa boala fratelui meu, se schimba la fata cand aude ca vreunu din noi nu ne simtim bine si cum are probleme cu tensiunea nu vreau sa pateasca ceva. Asa ca i-am povestit ca sunt relativ ok, le tin pentru mine, le impartasesc cu voi.

Mai multumesc pentru urarile de sf Andrei, urez si eu cu intraziere tuturor sarbatoritilor La multi ani, fericiti si cu sanatate!
N-am mai apucat sa intru, a fost mama la noi si cum ne vedem de cateva ori pe an, n-am putut sa o las si sa intru pe calc, am stat de vorba si ne-am jucat cu copiii si eu am profitat ca are cine sta cu copiii si mi-am facut de cap- am facut curatenie si mancare si am spalat- ca parca imi era dor . Daca trebe, trebe.

Ieri teo a fost cu tati la parada, cand a venit a scos toate masinutele prin casa si ne-a organizat si noua o parada.

Azi noapte albert s-a trezit de muuulte ori si dupa ore de scantece si plansete, am nimerit nurofenul dupa care a adormit. Vad ca are muci. Si teo. Si eu sunt rupta de viroza de cateva zile. Nici nu-i pot certa, ca nu pot vorbi, asa ca azi s-au scos. S-au trezit amandoi pe la 7 dimineata si de atunci bantuie. Acum sunt pedepsiti, Albert m-a muscat ca nu l-am lasat la masina de spalat vase si Teo i-a smuls o jucarie lui Albert si a vrut sa-l traga de urechi, ca la gradi mi-a explicat el. Asa ca eu profit de pauza lor, sa va scriu. astept sa se incalzesca un pci si sa iesim un pic, ca altfel se preconizeaza o zi luunga. Tati vine ca de obicei al 9 seara, deci avem timp sa ne distram in 3.

Va doresc o zi buna si multa sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

Am avut o noapte asa cum ma asteptam, cu 1000 de treziri. V-am spus eu ca trebuia sa profit de noaptea anterioara. Trag o fuga pana la spital si revin.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 10 dintisori si 4 maselute
30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,
pana la urma unde s-a votatara?
eu la job.
strumf, mega cucui in frunte. am plans eu vreo ora, el vreo 5 min.
mama disperata.
in legatura cu soia, regimuri exclusiv veganiste,vegetariene,vreau s apunctez urmatoarele:
ele reprezinta alegerea parintilor impusa copiilor.
e incorect fata de copil.daca acel copil ajunge undeva unde e numai carne d emancare, ficatul intra in blocaj.stiu caz si copilul a stat 2 sapt in spital.stomacul,intestinul si ficatul au reactionat extrem de violent,pt ca nu cunosteau alimentul,nu stiau sa il descompuna.copilul a intrat pur si simplu in blocaj hepatic.
parintii au inteles si au inceput cu cantitati mici de carne de curcan.a inteles ca viata copilului lor e mai presus de convingerile lor.
tot asa, o alta prietena a tinut sus si tare, chiar fara lactate, pana cand, cu tot Ca dat copilului,a facut acesta o fractura de corp vertebral,de au innebunit.
deci,echilibrul in toate,pt ca Dumnezeu pe toate ni le-a dat spre hrana si folos.daca nu erau bune, ne spunea EL cumva,dar dimpotriva exista un episod in Vechiul Testament in care Dumnezeu le spune oamenilor ca si carnea si legumele ni le-a dat spre folosul nostru.
in legatura cu soia
e hiperalergena.are tone de unitati de histamina.ceea ce nu se spune este ca 1 kg de soia echivaleaza cu 5 pastile de anticonceptionale,bazate pe estrogeni.ganditi-va ce efect devastator in timp, au estrogenii asupra unui baietel!

indiferent d econvingerile noastre, trebuie sa i dam si copilului dreptul de a alege,dreptul de a alege constient,fara prejudicii de sanatate.
da,nici eu nu sunt de acord cu laptele praf.personal alaptez si acum.este alegerea cea mai sanatoasa.dar nu trebuie aruncat cu piatra.
stiu, LP da obezitate, e toxic,insa fiecare mama a avut un motiv pt care l-a ales, in niciun caz contieta ca ii face rau copilului.

Mergi la inceput

adrianaaaa, dar ce cauti pe la spital???

histamina, din cate retin Raducu de pufescu a ales singur calea asta, refuza carnea etc, nu a fost nimic impus de parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu retinusem ca si parintii sunt vegetarieni.iertare, nu judec,am vb doar din perspectiva experientei si a celei mai bune alegeri pt copil,pt ca nu stii ce ii rezerva viata.
si strumf e in razbel crunt cu orice carnita,dar mami i-o ascunde pasata in feluri si feluri d epiureuri.
am incercat ceva ieri si strumf s-a lins pe degete.
avocado pasat cu iaurt, putin ulei de masline,sare si putin usturoi zdrobit.
s-a lins pe degetute.

mai nou intinde gatul sa fie pupat.se uita ciudat la tine,suparat:adica l-ai vazut si nu il pupi.nici eu nu rezist si nimeni din familie.stiu ca nu e bine,dar ce sa fac?

Mergi la inceput