Clasa I * 2011 - 2012 * [13]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Roxana, exact asa si eu zic - daca Iustina e fericita si merge cu mare bucurie la scoala, temele si le face cu placere, ii place de d-na si e totul foarte bine, atunci eu sunt multumita. Dimineata se trezeste bucuroasa ca incepe o noua zi de scoala si cred ca asta conteaza enorm.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Vreau si eu va rog subiecte Comper, fisiere sau link-uri unde le putem gasi. Multumesc !

am intrat la ei pe site, mi-am creat si cont acolo (standard), dar nu pot vizualiza nici fise, nici subiecte, nimic ... :( nu stiu ce trebuie sa mai fac, sa-mi fac cont de mentor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Eu am cumparat mai la inceputul anului o culegere din colectia foarte bine scoasa de cei de la Paralela 45 care contine testele comper.Culegerea e de limba romana si are exercitii foarte bune.E cea cu ariciul pe coperta. Asta e cea pe care o avem noi http://www.librariaonline.ro/manuale_scolare/clasa_a_1_a/abecedar/culegere_de_exercitii_si_teste_limba_romana_clasa_i_colectia_foarte_bine-gardin_maria-p10018753
Cea de matematica e cea pe care am primit-o pe mail de la una dintre fete.
Cred ca acestea acopera cam toate subiectele pe care le pot da la concurs.Pe site la ei nu ma descurc sa gasesc subiectele sau teste pregatitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

M-a sunat fie-mea sa-mi spuna ca a luat inca un FB la sport. Era tare mandra, din nou au fost doar cativa FB, iar dintre fete au luat numai ea si prietena ei.
Cica i-a pus sa faca saritura de pe loc si doar ele au sarit atat de departe cat vroia doamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Roxana_G, noi am primit de la scoala o carticica cu teste Comper pt cl I (VERDE); acopera ambele semestre. Miercuri il au pe cel de la romana si pe 14 la mate. Eu banuiesc ca la concurc vor primi niste fize pe care trebuie sa le completeze ca si testele din carticica insa date concrete despre desfasurarea concursului nu stiu.
Naty, merci pt explicatie.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Manu, nici nu ai idee de cate ori am plans cu ea, pt ca e frustrant intr-adevar ce se intampla pana acum, sa-i multumesc lui Dumnezeu, acum suntem mult mai bine, din toate punctele de vedere. De cate ori am zis ca o mut, macar la alta clasa... am si discutat la secretariat(se poate muta copilul doar in vacanta), acum suntem ok.

Aseara de fericire ca i-a adus Mos Colae tot ce si-a dorit (noi asa ii zicem- de fapt asa ii zicea ea pe la 3 ani si asa i-a ramas numele ), a scris singura 4 pagini pe caietul de casa la romana, si-a transcris de prin manual tot felul de cuvinte si propozitii si cateva ex la mate, de o apucase 11 si tot nu termina (dormise si la pranz asa ca nu am insistat cu culcatul devreme)
O vad ca are din ce in ce mai multa ambitie si dorinta de a face, ceea ce pana acum era o corvoada, dar a contat mult faptul ca eu i-am dat dreptate si am incurajat-o de nu va pot sa va spune, inclusiv tot neamul , pt ca la un moment dat era de nediscutat cu ea , imediat plangea, dar plangea rau, cu stari de voma si tot tacamul.
Si sa stiti ca poate nu e corect ce am facut noi, dar am stimulat-o cumva si material, ca nu mai staim ce metoda sa aplicam.
Adica am lasat-o in we pe la verisoare, am dus-o la locul de joaca, chiar daca luase suficient la romana, ma rog chestii din astea
si vad ca suntem macar pt moment pe drumul cel bun, si conteaza ff mult pt mine si ta-su ca totul vine de la ea.
o seara buna va doresc

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mada, imi pare tare rau :(((

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

subiecte comper mate
http://www.concursurilecomper.ro/subiecte/Matematica-Clasa-I_Varianta2.pdf

subiecte comper romana

http://www.concursurilecomper.ro/subiecte/Limba%20romana%20clasa%20I%20varianta4.pdf

mai sunt, cred si altele googaliti dupa -subiecte comper clasa 1-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Buna seara tuturor!
Azi am facut-o pe Moasa...la scoala,adica incarcata de pachetele am batut la usa clasei si...am fugit!Au fost tare incantati tancii dar i-am distrus ora de abecedar domnului invatator!
In alta ordine de idei...fiica-mea incearca sa scrie si cuvintele mai lungi fara sa ridice stiloul de pe foaie pt ca asa le-a zis domnu' ca-i corect.Dar pe la jumatatea cuvantului oboseste si a doua jumatate iese cam....tremurata!Credeti ca rezolvare acestei probleme este exercitiul,adica tre' sa-i dau eu cat mai multe dictari ca sa se obisnuiasca?Ea nu-i prea incantata de idee,dar e constienta ca are o problema cu scrisul cuvintelor mai lungi!
Am aruncat si eu un ochi la testele de mai sus...mi se par tare alambicate...bafta copiilor care participa la aceste concursuri.Ai nostri merg la Piticot!Aveti si ceva subiecte de la acest concurs?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Si mie mi se par grele, astea le-a avut pentru azi de facut , la mate a gresit la mate pe 12 ,19,si 20 .si la rom tot cam asa, vreo 3.

Mergi la inceput