Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ultimele ti le trimit eu. Sper sa nu uit luni sa le iau la job sa le scanez. Teme le-a mai dat si dintr-o culegere de-a lor, pe care trebuie sa dai banii, evident.
Matei a tot zis ca a dat evaluari si la toate a luat FB curat, mai putin una la romana cu FB cu -, dar ca o mama denaturata si fara timp nici nu m-am uitat pe ea sa vad ce a gresit.
Ieri ne-am vazut doua minute cu invatatoarea dar pt ca era agitata cu scarlatina numai de discutii referitor la evolutia copilului nu avut vreme. Oricum a fost draguta ca a intrat in cancelarie si a rugat-o sa iasa doua minute pe cea de-a doua invatatoare (cea care va prelua clasa 1 la anul si o curtam sa-l ia pe cel mic la ea).
La gradinita stiu ca se faceau exudate doar la copiii din grupa in care era cazul de scarlatina, dar nu inchideau gradinita pt dezinfectare. La scoala nu stiu. Daca a fost cazul chiar la el in clasa si tot avem abonament la Medicover am zis sa nu pierdem vremea pana marti, mai ales ca am fost ieri toata ziua pe drumuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

de unde ai luat culegerea? sotul meu s-a dus „sa cumpere de la colt” acolo la nichita stanescu si nu s-a descuract. Ok, el nu e genul descurcaret.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

de la profa

Mergi la inceput

hahhaa, LOL

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Noi am dat ieri testul la mate si astazi la cunoastere, iar civica si romana au ramas pentru marti
Chiar nu inteleg de ce le-a lasat in ultima saptamana de scoala.
Cred ca vrea sa vada daca factorul "Mos Craciu" le distrage atentia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Dati-mi adresele de mail pe pm si va trimit eu fisa si caietul scanat. Culegerea tot de la d-na am luat-o si eu.

Nici mie nu-mi plac serbarile "clasice". Anul trecut (cu Fun Science) si intr-un local mare a fost dragut. La gradi faceau la teatrul Tandarica dar prea lungi si erau cam plictisitoare.

La scoala cred ca suntem cei mai tari - joia viitoare test la muzica!!!! Au dat ieri dar cica au fost multe note foarte mici si le mai da o sansa (a mea cica a luat fb - de ce nu i l-o trece, sa dea o sansa la cei cu I si S si sa ma lase pe mine sa nu mai o ascult iar ). Pana atunci luni test la civica, marti la romana, probabil marti sau miercuri la italiana si joi la muzica.
Au dat la mate ieri (si a luat 100 - yey - era mandra de ea, multe note de B, inclusiv la copii buni) si azi la stiinte. Nu stiu ce o fi facut la stiinte ca ieri a avut o zi full (chitara si arhimede - s-a apucat de teme la 8 seara, a terminat pe la 10.30, a adormit pe la 11.30).

Mergi la inceput

sofia a avut deja testul la muzica.
dar a focu cantec ()

a terminat in 3 minute si a inceput sa manance bomboane in timpu orei (OMG, fiemea???)
Copiii au ras de ea si au parat-o. Doamna a intrebat care e problema, la care sofia, f naturala: da, care e problema?

in fine, ideea e ca i-am dat telefon doamnei si in fine, dnas aa considerat ca mare obraznicie a facut sofia, ca a rama f f mirata . pai cred si eu, ca n-a fost deloc pe faza., Sofia nu i-a raspuns ei.
eu am lasat-o sa pice asa cum a fost, ca era clar o neintelegere si nu avea sens.
I-am promis ca o sa discut cu fata sa nu mai manance bomboane in ora :D si gata.

Faza e ca ea mi-a spus ca se plictisea f f tare si de aia cu Bobo. Mai era si Mos Nicolae:))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Sabina, pentru Sofia. tare faza cu bomboanele!
Noi nu am dat teste saptamana care a trecut, in schimb ne asteapta test la mate marti. Eu inca mai sper ca e o gluma de-a doamnei, pentru ca acum spre final concentrarea nu e foarte buna, mai ales ca ei zilnic repeta si pentru serbarea scolii, serbarea clasei, deci se agita in plus...E finalul capitolului Inmultirea, banuiesc ca e si cazul sa dea test, dar poate il lasa pe ianuarie, ma gandesc si eu...
Serbarea noastra va fi ori in sala de sport ori la un loc de joaca cu scena, nu ne ingramadim, e spatiu destul si imi face placere sa vad copilasii frumos imbracati si veseli, uitandu-se dupa sacul Mosului. Fiica-mea inca mai crede in Mosul cel adevarat, asa incat profitam de ultimul(cred0 an in care cadourile in decembrie vin de la Mos Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Happi s-ar putea si sa nu creada dar sa nu stii tu. Fi-mea nu mai crede demult, dar nu stiu de cand. La 7 ani mi-a zis asa, cam tematoare, ca daca ea stie ca noi ii luam cadouri, o sa-i mai luam si anul asta?? Deci ea stia de ceva vreme dar nu mi-a zis de teama ca nu mai primeste nimic .
De atunci tot incerc sa-i zic sa pastreze surpriza - adica sa nu le caute prin casa ca e placut sa ai o surpriza cand le deschizi, de Craciun. Habar n-am daca le-a gasit prin casa sau nu ....

Mergi la inceput

Super, Sabina, faza cu bomboanele. Nu ti-am zis ca si Matei deseneaza in timpul lucrarilor? Plictisitoare scoala asta .
Acum baiatul meu e la meci de baschet. A avut si ieri doua. Era foarte mandru ca Dinamo (adica unde joaca el) a invis-o pe Steaua. Da \r cel mai tare a fost piticul, Calin, care a avut ieri concurs de inot si a venit acasa cu doua medalii: una de argint si alta de aur plus niste voucere (sa-si plateasca abonamentele la club) de vre-un milon si ceva si un abonament pe 1 luna pt un parinte. Nu prea stie el care-i treaba cu voucerele dar de medalii e tare mandru si are dreptate, nu?
Cu scoala, nu stiu daca noi incepem sau nu luni. Sa vorbim cu invatatoarea. Am inteles ca s-a mai confirmat un caz de scarlatina in clasa lui. Sofia nu avea cum sa stie pt ca am inteles ca invatatoarele au primit dispozitie sa nu suna de ce fac dezinfectare. Mie mi se pare de laudat ca fac asa ceva (la gradinita n-au facut niciodata cand au avut scarlatina). Pana la urma e o boala care se poate lua din orice colectivitatea si faptul ca iau masuri e un lucru pozitiv. De ce sa ne ascundem? Dar cum astazi e o petrecere de zi de nastere, mai aflu eu ce zic mamele.
Sorana. multumesc pt oferta cu fisa de saptamana asta. Iti trimit pe pm o adresa de mail.
Bafta copilasilor la ultimele teste!

Mergi la inceput