Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Doar niste P-uri de pe Avrig mai apartin si granita se trage pe Mihai Bravu si Pache Protopopescu. Cu "frate mai mare' se intra doar in etapa a doua de inscrieri, daca nu s-au ocupat locurile cu arondatii. Eu sunt in situatia asta acum si nu stiu cum sa ma descurc...sper sa mai ramana locuri. Poate se mai aseaza lucrurile pana atunci. Voi prindeti pregatitoarea in scoala.

Daca a facut bubite e virala si a facut forma de herpes. Da-i cu aciclovir pe bubite sa n-o mai deranjeze asa tare. Sanatate!

Noi nu mergem vinerea asta la Arhimede si inteleg ca nici tu. Sorana, baza ne ramane in tine . Voi ati fost sapt trecuta? Matei a ajuns si daca are cineva nevoie de curs il aduc la serviciu sa-l scanez.

Anya

Da, eu vreau sa ajungem ca am chiulit destul . Problema e ca Monica nu merge nici la scoala din motive de viroza. Mai vedem maine. Eu totusi cred ca pana sambata ii trece, ca de luni chiulim de la scoala

EDIT: Cursul de data trecuta il am si eu, trimis de o alta mamica, ca noi am chiulit.

Happi - eu zic s-o incurajezi sa mearga si la mate la evaluari, din experienta precedenta, primul concurs are cele mai grele subiecte, urmatoarele sunt mult mai usoare. Anul trecut fi-mea a luat note gen 67, 86, 95. Nu mai stiu chiar exact, dar cam asta a fost evolutia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Sabina,ma bag in discutie pt. ca am citit de bubitele in jurul gurii.
Si Ioana a avut de curand exact cum le descrii tu (ca niste cosuri)si era impetigo (popular bube dulci)cauzate de streptococ.I-am facut exudat si a iesit.
Am vrut sa-ti spun pentru ca si eu la inceput am crezut ca e herpes si ii dadeam cu tot felul de creme care nu ajutau la nimic.Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aha merci frumos. Acuma vad ca nu mai are niciuna, dar o sa o urmaresc.In schimb are 2 afte

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sorana, si noi tot de luni chiulim :(

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

of, iarna asta .
Dar virusii astia nu mor si ei la -20C?
Azi e ok Monica, m-a pacalit de dimineata si n-am dus-o la scoala, pana la urma asta e, e normal s-o tii o zi in plus acasa, nu?
Maine o trimit pachet, chiar daca nu prea merita s-o duc vineri, dar m-a suparat azi ca n-a vrut sa se duca, desi era ok.

Mergi la inceput

era ok, dar pe imunitate slabita iti mai agata ceva. eu as tine-o si maine acasa :D

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Gata, am scapat de vaccin. Nu a durut-o cand a intepat-o, ba a avut mititica prezenta de spiriti sa imi trimta mesaj exact cand a terminat, si mi-a zis ca totul a fost bine. A durut-o un pic locul dupa, dar fara febra sau alte neplaceri.
Mai faceti careva metoda figurativa? Noi asta lucram de 3 zile, intai probleme cu 2 nr, acum cu 3..Tare grele mi se par! Ei ii plac, dar nu stapaneste inca foarte bine metoda...La romana ortograme la greu si tot la substantiv. Nu le-a dat inca sa scrie compuneri.
Un weekend calduros si negeros va doresc ! Si sa vina cat mai repede primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Da, de mult timp, cam de un an.
Noi suntem la pronume si la "Baba Iarna" pe care o sarisem acum doua luni, n-am mai auzit-o de cam multisor de ortograme, pana acum cateva zile o auzeam "cenusie-adjectiv, se acorda in gen si numar cu substantivul x", pagini intregi :)
La matematica inmultirea unui numar de 3 cifre cu unul de o cifra.

Mergi la inceput

Noi suntem mai avansati la romana, am facut deja substantiv, adjectiv si pronume (la pronume au stat cel mai mult, de peste o saptamana il tot fac). La mate in schimb abia am facut inmultirea cu o paranteza, adica gen 2x(3+4). Eu nu stiu ce inseamna "metoda figurativa", n-am auzit de asa ceva la fi-mea. Posibil sa fi facut, dar nu sub denumirea asta. E vorba de "reprezentare grafica"? Daca da, au facut doar la ora extra-scolara, nu si la clasa. Si, evident, la arhimede de prin noiembrie. O data ce o intelegi nu e grea.

Mergi la inceput

Anya si Sabina - am trimis cursul 3 Arhimede pe mail. Daca il mai vrea cineva ziceti.

Mergi la inceput