Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Citat:
Voi ce mai mancati? Stiu ca e un subiect sensibil, dar eu de cand au inceput greturile am avut 3 faze : faza 1 care a durat vreo 2 sapt in care am mancat covrigei si compot de piersici si atat; faza 2 tot de vreo 2 sapt cu pateute cu branza si atat si acum tot de vreo 2 sapt mananc numai struguri si fulgi de porumb cu smantana. Am incercat si altceva dar vomit. Si nu as manca nimic, mi-e greata de toate.

O zi buna

Corina 14+ cu Vladut

eu am mancat din toate cate putin, am mancat putin si des, am trecut numai pe apa plata (si acum vomit daca beau acidulat) si vreau sa-ti spun ca vomitam tot ce mancam, orice as fi facut, rezultatul era acelasi..cand am ramas insarcinata aveam 55 kg si dupa 1 luna am ajuns la 49 kg...dar vestea buna e ca dupa 13 sapt a trecut totul si acum a ramas doar o amintire nu prea placuta...
Sfatul meu : bea multe lichide, e important sa fii hidratata in permanenta, dupa ce vomiti, stai 10 min si mai mananca putin (oricum ti se va face foame), iar dimineata, inainte sa te ridici din pat, rontaie cativa biscuti simpli, reduc din aciditate. Si cel mai important, nu fii stresata si gandeste pozitiv mereu! ;)

La multi ani tuturor celor nascuti de Sf Andrei!

Irina 17+

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

A, referitor la kilograme, si eu am luat tot 15 kg sarcina trecuta, in 2 saptamani am dat jos 13...dupa care am mai dat cateva, am ajuns la mai putine decat atunci cand ramasesem insarcinata, a avut grija David sa ma epuizeze total...sa nu mai am timp nici sa mananc.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

FELICITARI PENTRU FETITE!!!!MA BUCUR SA VAD CUM SE MARESTE ECHIPA DOMNISOARELOR!!!!

andreea 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Ieiiiiii ce de a fetite pt baieteii nostri .

Ma bucur ca se vine cu vesti bune, in riotmul asta o sa avem o odisee tare optimista chiar daca mai avem mici griji care sunt normale de altfel. Eu ma voi duce vineri la un control scurt la Dr mea, sa mi citesca ecografia facuta si apoi cred ca o sa mai merg la anul:D direct pt morfofetala de 22 de sapt.

legat de sex, si noi rarut, dr ne a interzis in primele 14 saptamani, iar acum am inceput iar timid, ca doar na:)).

Mancare...eu pap orice, nu prea am fitze insa cred ca ma voi si ingrasa pe masura. Nu mi pasa o sa daui jos dupa, o sa avem bebici in vara cand sunt multe fructe si pepene mai ales, imediat slabim:)

Ioana, viitoare mamica de baietel 17 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Iulia ma bucur pentru tine foarte tare. FELICITARI! sa fie intr-un ceas bun si fetita sa se nasca sanatoasa, de acum te gandesti la nume.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 13s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Nu chiar slabim imediat caci sa vedeti intrebari in vara de genul : alaptez ce am voie sa mananc? rosii nu, fructe nu..fermenteaza dau colici la copii...ehehe..sa ajungem acolo cu bine.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 13s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Georgia, Doamne ajuta sa ajungem cu bine la intrebarile alea! Asa mult imi doresc....

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare fetelor !

N-am mai scris de o gramada de vreme, insa am fost cat se poate de ocupata cu renovarea si amenajarea unui nou apartament. Daca mai luam in calcul si nazdravana mea de un an si jumatate, sunt sigura ca ma intelegeti .

Bebe e bine , un baietel voinicel, in grafic cu toate, ba chiar mai mare cu o saptamana ecografic (asa a fost mereu si fetita mea). DT a iesit ok, mult mai bine decat la fetita, desi eram mai tinerica cu doi ani, insa am avut mare grija in alegerea laboratorului (sa aiba echipament acreditat FMF, si medicul meu e acreditat FMF) - laboratorul fiind principalul vinovat in cazurile de fals pozitiv. In plus proba de sange trebuie centrifugata urgent dupa recoltare, alfel rezultatele pot fi viciate. Apropo de asta, Virginia , ma bucur ca voinicelul tau e in regula, si ca ati trecut cu bine peste tot necazul.

Eram cat pe ce sa anuntam un carucior roz, ca la morfo de la DT ni s-a zis ca e fetita, insa stiind din experienta celeilalte odisei cate putze cresc si cad intre 12 si 20 de saptamani, am preferat sa mai astept pana e mai sigura treaba . Noi suntem putin pleostiti ca nu-i fetita (luni am aflat), ca ne-am dorit tare, tare mult inca una; insa si baietelul va fi binevenit .

Eu sunt relativ ok: hipertonie uterina (uter spastic), insa care raspunde bine la tratament - no spa si scobutil, in perioadele acute injectabil. Col de 3 cm, inchis la ambele capete, ceea ce in comparatie cu cealalta sarcina e super-mega-extra ok, deci nicio grija aici. Mai trebuie sa fac o vizita la hematolog, pentru un tip de anemie mai rar intalnita, anemia de B12, care ma chinuie cu puls de 140-160 si migrene crunte. Mai am arsuri nasoale (am avut ulcer gastro-esofagian si am ramas cu esofagita acuta); sangerari nazale si gingivale, balonare, dureri de spate, oboseala permanenta, lipsa poftei de mancare (oricum, tot ce bag in gura e "otrava" pentru stomac, si apa plata imi da arsuri ) Per ansamblu, cu toate neplacerile, sarcina asta mi se pare "a walk in the park" comparativ cu prima, muuult ma usoara!

inca o data si sper sa reusesc sa fiu ceva mai activa

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 16+ cu DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ah era sa uit, vreau si eu parolele, va rog.

Si pentru listutza, m-am nascut la 15.10.1980, iar numele si data nasterii micutei mele sunt la semnatura .

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 16+ cu DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

parole?? si eu vreau sa va vad, imi puteti da si mie site-ul si parolele, va rog??

Irina 17+

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput