Aspirante optimiste.Felicitari CaMila,Valy,Kimmy!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne_marie79

Buna dimineata , scumpele!
Va ofer prima cafeluta a zilei , cu multa-multa frisca, dorindu-va o zi pe placul vostru!

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
http://lt1m.lilypie.com/xoFKp2.png

multam de , eu as dori chiar 2-3 ca avusi o noapte!!!!(suntem in perioada de iesit dintii si distractia e max)!

ANCKUTA

de ce nu iti faci un beta sa evzi daca e bebe sau nu si clar vizita la medicul ginecolog sa vezi care e prob cu scurgerea!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Yna noi am prestat in ziua cand am avut testul pozitiv,si inca o data la 48 de ore,adica am facut o zi pauza.Succes sa se prinda!
Pupici de molipsire!
Eu am avut ovulatia in z14,si mai mult ca sigur am ramas gravi de la prestatul din z13.Am stat pe spate cu picioarele stranse la piept,vreo 20 minute.

_

Mamica mandra

Povestea noastra

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

Mergi la inceput

Mya,eu in perioda de dupa ovulatie am avut usoare dureri de cm,dar foarte usoare,incepand de 4 dpo.La 8dpo au inceput sa mi se sensibilele sanii,dar foarte vag,nici n-am bagat in seama.Acuma deja abia pot sa-i ating ,sunt 13 dpo.Aveam dureri de spate,care imi dadeau de banuit.Chiar daca nu aveam testele pozitive,tot stiam deja ca sunt gravi,pentru ca ma simt exact ca la sarcina cu fetita mea.

Nu mai am rabdare!Vreau sa vad samburelul .Am zis ca nu are rost sa ma programez inainte de 6 saptamani,dar nu stiu daca o sa rezist atata!Macar sa stiu ca e unde trebuie .

_

Mamica mandra

Povestea noastra

Mergi la inceput

PS,inca un detaliu,poate intereseaza pe cineva ,primele zile dupa ovulatie am fost foarte uscata,scuzati detaliile,apoi mucusul a devenit destul de abundent,si cremos.Acuma iar e uscat,si colul este inchis si foarte sus.

_

Mamica mandra

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

moniquete astept cu rez de la eco!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Kmy nush ce sa zic, candida. Parca e prea urat
Si sa se declanseze asa?! Fara nicio nebunie, nik. Oricum am sunat medica de fam si mi-a spus ca poate fi o reactie a organismului, iar daca e sarcina..... in primele 3 luni.....selectie naturala Chiar ca ma arunc in butoi!

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

asta cu selectia naturala nu este chiar asa,de ex eu la Maria aveam progesteronul f mic si daca stateam asa cu selectie naturala o pierdeam ...asa ca am bagat progesteron la greu si am ajutat sarcina sa se prinda.Mergi sa faci beta,dupa la dr si eventual taratment pentru candida daca este cazul pentru ca sunt antibiotice ce se pot administra in primul trimestru.Hai curaj!!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata gagici.
Eu sunt mai bine dupa cateva reprize de plans aseara.
Babuta e bine, umbla, face glume si chiar are tupeu sa si comenteze, adica sa ma certe si sa imi ceara socoteala.
Aseara sotul mi-a dat un pahar de bere dupa care am adormit si a preluat el rolulu de ingrijitor, bineinteles ca ea tot asa suna din 5 in 5 minute si cand ajungea el zicea din greseala si l-a un moment dat i-a zis el, vezi ca s-ar putea sa patesti ca in povestea aia cu lupul, cand o sa ai nevoie atunci nu o sa mai venim ca o sa credem ca e greseala si a incetat dupa.M-am odihnit sunt bine acum si chiar m-am hotarat sa ma duc la scoala dupa amiaza, o sa ii dau mancare si vreo 2 ore o sa stea singura ca dupa ajunge sotul inaintea mea, dar trebuie sa ies din casa ca inebunesc.
Anca da pentru actiunea cu mos craciun, cred ca azi rezolv.
Contul unde il gasesc, sau poti sa imi trimiti tu un Pm sa nu mai caut eu.
Ancuta imi pare rau ca nu te simti bine, cel mai natural spalate cu o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un litru de apa calda trece mancarimea.
Pupici la toate fetele, trec la invatat.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Hello fete!eu sunt in pat gripata rau.gaby te pup si eu.si acum fetelor chiar nu merita sa va mai suparati,am vazut k ieri au fost prezente mai multe binevoitoare,una d fapt nu stia cum sa-si anunte sarcina,dar avem noi destule k sa le mai bagam si in seama.va pup p toate si va citesc ,cu scrisul mai greu d p telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Luciana multa sanatate draga, bea multe ceaiuri cu lamaie, daca poti si nu te doare stomacul vitamina C cu propolis ajuta mult.
Am vazut si eu faza cu binevoitoarele, eu chiar mi-am pus in minte sa nu mai raspund la cele care sunt inregistrate de nu stiu cat timp dar au un nr de postari foarte mic si plus de asta intra numai atunci cand au o problema sau nu au cu cine impartasi ceva si faza cu trecutul la titlu cam tot asa ar trebui, odata ce nu intri des pe forum si nu esti cunoscuta pentru ce trebuie trecut la titlu?
Kmy te rog sa nu te simti prost, nu ma refer la tine si nici la verisoara ta tu ai fost si esti un exemplu pentru noi, multumim ca ne dai sfaturi si pentru prezenta.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Miha ai PM

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput