Aspirante optimiste.Felicitari CaMila,Valy,Kimmy!
Raspunsuri - Pagina 13
Kimmy spune:
Buna seara dragutelor!
Imi pare rau ca s-au iscat discutii pe aici,se poate intampla oriunde,pentru ca pana la urma suntem diferite.
Nici o veste de la Ancuta,sper din inima ca sarbatoreste impreuna cu sotul ei
Simo,felicitari pentru folicul baban!Eu nu ma pricep la injectii,dar sper sa fie totul in regula si sa vii cu vesti bune cat mai repede.
Moni,astept si de la tine detalii de la eco!
Azi m-am tratat cu tone de ceai,fructe,usturoi-histamina,multumesc de sfaturi-,si ma simt putin mai bine.
_
Mamica mandra
Povestea noastra
http://www.fertilityfriend.com/home/19d912
Simo_82 spune:
Kimmy, ma bucur ca te simti mai bine. Ai grija de tine si de samburel mic.
Fetelor, eu tot sunt in ceata, cine ma poate ajuta cu un sfat o rog din suflet sa o faac. Ce spuneti, sa fac pregnyl-ul maine? Mentionez ca nu mi l-a recomandat doctorul, insa m-am gandit ca foliculul fiind marisor, as putea sa-l ajut putin. Cand eram la fostul medic imi dadea pregnyl cand foliculul avea 19-20 mm. Ovulatia se declansaza la 36 ore parca, nu-i asa?
Va pup
Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo_82 Mi-e asa de ciuda, ca eu nu pot intra decat seara sa va citesc.. Si am ceva de recuperat... Moni, in ce zi esti? Ai mai fost la monitorizare pe ciclul asta, sau acum e prima data? Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica |
sunt a 8-a zi
n-am fost ciclul asta la monitorizare
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Mihaelafalt spune:
Sino nu stiu ce sa zic de injectie, eu stiu ca se face pentru spargerea folicolilor dar trebuie sa fie destul de mari, mai asteapta poate iti raspunde cineva care a mai facut.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Katy82 spune:
Buna fetele! Felicitari noilor gravidute! Va pup pe toate!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Simo_82 Kimmy, ma bucur ca te simti mai bine. Ai grija de tine si de samburel mic. Fetelor, eu tot sunt in ceata, cine ma poate ajuta cu un sfat o rog din suflet sa o faac. Ce spuneti, sa fac pregnyl-ul maine? Mentionez ca nu mi l-a recomandat doctorul, insa m-am gandit ca foliculul fiind marisor, as putea sa-l ajut putin. Cand eram la fostul medic imi dadea pregnyl cand foliculul avea 19-20 mm. Ovulatia se declansaza la 36 ore parca, nu-i asa? Va pup Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica |
Simo,
eu stiu ca dupa pregnyl ovulatia are loc in maxim 24 h
ovulul e matur cand are cel putin 18 mm
dar nu stiu ce sa iti zic daca e bine sa faci fara recomandarea doctorului
ai un singur folicul?
presupun ca e ok totusi daca faci pregnylul cand ovulul e matur....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
miky82 spune:
citat din mesajul lui Simo_82 Kimmy, ma bucur ca te simti mai bine. Ai grija de tine si de samburel mic. Fetelor, eu tot sunt in ceata, cine ma poate ajuta cu un sfat o rog din suflet sa o faac. Ce spuneti, sa fac pregnyl-ul maine? Mentionez ca nu mi l-a recomandat doctorul, insa m-am gandit ca foliculul fiind marisor, as putea sa-l ajut putin. Cand eram la fostul medic imi dadea pregnyl cand foliculul avea 19-20 mm. Ovulatia se declansaza la 36 ore parca, nu-i asa? Va pup Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica |
Simo sa inteleg ca astazi esti z10 parerea mea este sa stai macar pana in ziua a 12a pana atunci mai creste si este si mai bine, iar ca propunere eu ti-as zice sa faci injectia seara (in z12)si sa prestezi a doua zi seara eu de exemplu luna trecuta am avut in z12 fulicul de 2.75 si atunci am facut si pregnylul.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Simo_82 spune:
Asa stiu si eu Moni. Ca ovulatia sa aiba loc trebuie ca foliculul sa aiba cel putin 18 mm. Aseara avea 16 mm, deci daca e ok teoria medicului meu ca ar creste 2 mm/zi, maine ar trebui sa iaba 20 mm.
Miki, mersi de informatie. Oau ce folicul baban ai avut 2.75 cm! Niciodata nu am ajuns la valoarea asta, nici macar cu stimulare injectabila. Cred ca o sa stau atunci pana poimaine, si ma apuc de prestat de maine, just in case..
Simo_82 spune:
Fetelor, v-am pupat. Ma duc la somnic ca maine am o zi lunga si grea. Ma pun sa va citesc maine seara.
Noapte buna
kmy_black spune:
buna fetelor!!in sfarsit am reusit sa intru si eu, am pierdut o zi intreaga prin policlinicifara sa rez mare lucru, am ajuns la 7 si ceva acasa si am facut cate ceva prin bucatarie iar amu mi-am luat si ma apuc sa citesc din urma!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!