Am urgent nevoie de ajutor

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Diana, La multi ani ! pentru ziua femeii si un mare buchet de pentru tine, mamica a lui Alex !

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Magda multumesc frumos . Aseara am avut serbarea la gradinita, am plans toata serbarea Alex a fost cam agitat nu a vrut sa se uite la copii s-a uitat numai la mine, a mai si tipat nu a vrut sa spuna poezia. Am zis ca nu stiu daca il voi mai duce la vreo serbare de acum inainte. E atat de greu mai ales la serbari si mai ales la 8 Martie.

mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
http://www.lesch-nyhan.eu/

Mergi la inceput

Dana, probabil e foarte stresant pentru el sa mearga la serbarile astea, se poate intampla oricarui copil, nu doar lui Alex. Nu cred ca isi are rost stresul, doar pentru a fi prezent la aceste serbari, eu oricum le vad ca pe ocazii ale parintilor de a-si etala copiii, nu ca pe ceva extraordinar pentru copil...
Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Asta am observat si eu la serbari; fetita mea nu intelegea ce cauta acolo parintii.
Pentru ca eu cred ca serbarea trebuie sa fie o bucurie pentru copil, am ignorat privirile dezaprobatoare ale celorlalti parinti si am primit-o la fiecare serbare sa stea la mine in brate; asa incat ea statea alaturi de ceilalti copii la inceputul serbarii iar apoi la mine in brate ca spectator. Pe masura ce a crescut a preferat sa ramana tot mai mult timp alaturi de ceilalti copii.

_
Rares

Mergi la inceput

Bun gasit tuturor am cateva zile de cand trec prin toate starile posibile trec in cateva momente de la agonie la extaz acum rad acum sunt nervoasa si agitata. Mai este o sapt si Alex face 6 ani, am baiat mare!!!!! Acum 6 ani pe timpul asta eram internata in spital la Vaslui asteptam sa nasc, ultimele 2 sapt de sarcina le-am petrecut in spital deoarece avesesem o hemoragie asa ca eram pe tratament in spital. Asteptam sa imi strang in brate mica mea minune de copil, stiam ca voi avea bietel si ca il va chema Alexandru- Viorel. Cu seara inainte de ecografia in care am aflat ca voi avea baietel am visat ca nascusem un baietel si il cheama asa. In sfarist pe data de 9 aprilie intr-o duminica la ora 7 dimineata mi s-au rupt menbranele asa ca am plecat la sala de nasteri iar la ora 12.30 dupa 5 ore de travaliu ingrozitor de dureros am nascut un baietel de 2300 de grame. L-am auzit imediat tipand, era cu 2 sapt inainte de sarbatorile de Paste. Dupa 4 ore am mers la Alex mica mea minune, era de mic si de firav, cu toate ca era nascut la termen. Mi-au spus ca din cauza greutatii mici trebuie sa ramana la neonantologie si ca nu il pot lua in salon. A crescut foarte greu in greutate, dupa 2 sapt a luat 200de grame. A facut si icter a stat 4 zile la fototerapie. Am alaptat din prima zi, iar in zilele in care nu crestea deloc sau scadea plangeam cu el in brate si ma gandeam ca e din cauza mea ca poate nu ii dau suficiet de mancare. Intr-un final in Vinerea Mare a venit dr sa ne anunte ca urma sa plecam acasa. Am ajuns acasa cu puiul meu si ne minunam cu toatii cat de frumos era si cat de mic si cat de mult depindea de mine sa creasca mare. Pana la varsta de 1 an nu am dormit aproape deloc plangea zi si noapte adormea 15-20 de min iar se trezea plangand. Pana la varsta de 3 luni a fost ok nu am sesizat nici o problema cu el. Am inceput sa ma ingijorez la varsta de 3 luni cand am vazut ca nu isi tinea capul dupa aia mai tarziu nu staea in sezut nu tinea jucarii in mana, nu facea niminc din ceea ce ar fi trebuit sa faca. Iar de la vrasta de 11 luni a inceput adevaratul cosmar, am inceput sa imi pun fel de fel de intrebari. De ce mie? Oare cu ce am gresit asa de rau? De ce vrea D-zeu sa ma pedepseasca asa de rau? Oare nu am facut tot ce se putea pentru el? Oare nu stiu sa il cresc si de asta e asa? Oare nu sunt o mama buna? Si alte mii de intrebari la cre nu am gasit niciodata un raspuns si nu cred ca imi va putea raspunde cineva la intrebarile astea. Acum lupt cat pot pentru el, incerc sa nu cad, sa ma mentin pe linia de plutire, pentru a putea sa-i fac viata putin mai bune decat acum. Asta e povestea lui Alex de la nastere si pana azi.

Daca va place un vot va rugam nnd1si nnd2. Multumim

Mergi la inceput

Diana si Alex

Te admir la maxim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Diananu am cuvinte...

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Multumim tuturor e greu e din ce in ce mai greu. Cand imi aduc aminte ma uit pe pozele de cand era Alex mic si plang pana nu mai am lacrimi. Cateva poze gasiti pe contul meu de facebook aici http://www.facebook.com/media/set/?set=a.299105616827819.70821.100001851481090&type=1

Daca va place un vot va rugam nnd1si nnd2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Diana, te imbratisez strans si va doresc sanatate si putere multa! Esti un om deosebit!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput