Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza feteloR!
Cafelutza e gata!
Cris- esti sau nu baba stirba?
Rocsy- las' ca-s mai dulci impacarile

Va urez o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Mersi Nico de cafea,dar azi ma rezum la o www.cronicadeiasi.ro/poze-stiri/oferta/217ec3e7c7d9a5d4e869ee3468be7828.jpg" target="_blank">ciocolata calda
Nu sunt inca baba stirba,diseara voi deveni,ma transform
Distinsul sot a vrut sa-mi faca o surpriza si sa cumpere aparat foto,si a luat o porcarieOfff offf

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Donati o picatura de viata pentru Bibi cu un sms la 848-2 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neata!
Mersi Nico de cafea,dar azi ma rezum la o www.cronicadeiasi.ro/poze-stiri/oferta/217ec3e7c7d9a5d4e869ee3468be7828.jpg" target="_blank">ciocolata calda
Nu sunt inca baba stirba,diseara voi deveni,ma transform
Distinsul sot a vrut sa-mi faca o surpriza si sa cumpere aparat foto,si a luat o porcarieOfff offf

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Il dai si tu cadou

Mergi la inceput

Si de unde bani pt altul?
Nu...am mai facut unul cadou,altul s-a stricat..Nu ma tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare fetelor !

Si ce mai faceti voi? Ati inceput pregatirile pentru sarbatori ?

Noi inca nu am apucat sa ne mutam, insa saptamana viitoare vom fi in casuta noua, sa facem bradutul acolo. Ar fi fost grozav sa facem mutarea week-endul acesta, insa Florin e la tara, la taiat de porc...

Adelina e putin racita, a luat in sfarsit de la daddy, care a mai comis-o pana acum de cateva ori, reusind sa ma imbolnaveasca si pe mine o tura, si acum si pe fetita mica. Nu tuseste, nu are gatul rosu, nu face febra, e super vioaie, insa a fost plina, plina de muci. Doua zile aproape ca n-a dormit deloc (nici ea, si implicit nici eu), nici peste zi, nici noaptea, ca se trezea din sfert in sfert de ora inecandu-se cu muci. Azi noapte a fost bine, a dormit legat de pe la zece pana la noua azi dimineata (si ea si eu ).

Bebe din burtica e bine, abia astept ecografia de la 20 de saptamani. Tati inca i se adreseaza cu "putza"... Eu n-am mai intalnit in viata mea, si nici n-am mai auzit ca ar exista vre-un barbat care sa nu-si doreasca baiat... Eu ma tot gandesc la nume, vreau sa fie romanesc 100%, si sa nu fie trendy, sa mai aiba bietul copil inca vre-o cinci colegi de clasa cu acelasi nume, cum am avut eu . Si mai vreau sa fie si potrivit atat pentru un copil, cat si pentru un adult, deci nu vreau un nume prea "cu greutate". Pana acum am restrans lista la: Codrin, David, Horia, Rares si Radu. Voi ce votati? Apropo, Cata, mie imi place Mihnea Ionut, asa va avea doua onomastici, de Sf. Mihail si Gavril, si de Sf. Ioan .

Mai fetelor, deja asemanarie intre sarcinile mele incepe sa mi se para de-a dreptul creepy... Incepand de la faptul ca am ramas gravi la doi ani fara doua zile distanta, si restul (v-am mai povestit eu). Ce nu v-am mai zis e ca pe amandoi i-am simtit miscand prima data la 14 saptamani, apoi zilnic de la 16 saptamani, si cireasa de pe tort, si asta micu' "danseaza"exact in aceleasi locuri ca si Adelina: pe vezica si pe col... Pentru mine e parca prea mult deja, un urias deja-vu...

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 18+ cu DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Apropo de somn, peste zi o las pe Ade sa se culce cand vrea ea, de obicei adoarme in acelasi interval, la cerere, in maxim 5 minute. Seara e alta poveste; daca las dupa ea, ne prinde miezul noptii , asa ca de multe ori imi doresc sa aiba un buton on/off , mai ales cand zici ca-i iepurasul ala ce face reclama la baterii . Pentru ea n-a contat niciodata rutina, asa cum ne invata cartile, desi eu ma incapatanez sa o respectam seara de seara... Mai nou incepe sa gasesca tot felul de "scuze" ca sa se culce: ba vrea batze (sa o tin ca pe un bebe mic, in brate), ba la tzitzi (imi ridica tricoul si isi lipeste obrajorul de san - by-the-way, nu mai iese niciun strop de lapte), ba pia (perna, adica in pat, cu perna in brate), ba apa, ba tapte (lapte)... Si mie imi vine sa o iau razna cate-o data, noroc ca m-a inzestrat mama natura cu rabdare in cantitati industriale . Incerc sa postez un filmulet pe youtube, sa o vedeti rupta de somn, ca o gainusa beata - dupa ce am inchis camera a si cerut nani si a picat la datorie intr-un minut . Va pun link-ul mai tarziu.

Mai nou, de cand s-a intarcat a intrat iar intr-o perioada "numai mama" - doar cu mine papa, se imbraca, se culca, doar eu pot sa ii pup bubele... Mi-e draga de mor, insa mi-e si greu...

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 18+ cu DPN 16 mai 2012

Mergi la inceput

filmuletul promis - face-ti-va ca nu observati dezastrul din camera

Mergi la inceput

Nana imi place David,dar cand il vei striga in parc,probabil se vor mai intoarce 5 baieteiEu pe criteriul asta l-am eliminat din lista noastraDin lista voastra imi mai atrage atentia Radu
De ce statea Adelina cu caciulita pe ochi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Nana : mie imi place Horea . Sa stii ca noi am terminat de mult cu tzitilitul dar Sofia este super dependenta de mine, indiferent cate persoane suntem in casa ea tot cu mine sta si mai nou se supara cand plec de acasa, desi pana acum nu avea nicio treaba ... pe cuvant, pe zi ce trece numai "mama, mama, mama " de dimineata pana seara si ma gandesc cu groaza cum o sa reactioneze cand va fi "concurenta" in casa.
Cris : iti tinem pumnii pentru mai tarziu ... eu zic ca sotul tau a vrut neaparat sa iti faca o poza dupa ce te intorci de la dentist si de aceea a luat aparatul .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Cris, caciula e un fix de-al ei , ii place sa stea asa, cu ea pe ochi. Bine ca a renuntat la ala cu purtatul unei perechi de tanga de-ai mei peste pantalonii de casa . Mai sta cu o cordeluta peste ochi pe post de "cai" (ochelari), umbla cu un prosop cu gluga pe cap de zici ca-i din Ku-Klux-Klan si multe altele . E o figura si jumatate, ce mai . Iti tin pumnii pentru maselute .

Racsy, inseamna ca ma intelegi cu "mama all day long" . Eu nu imi fac griji ca va fi geloasa; nu stiu de ce, dar am un feeling in privinta asta...

Mersi pentru parerile cu privire la nume .

Mergi la inceput