Brumarei. Nov-Dec 102- Hai Matza2! Hai Ioana_e!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Na, hai ca azi am dormit bine! dau o .Buna dimi!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Neata
everithing saru-mana de cafeluta ma bucur ca ai dormit bine
Hai Hellen
Nastere usoara si bebei sanatosi si frumosi

Andreea 38+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

buna dimineata!!
careva naste azi?e o zi minunata de livrat puiuti
azi imi voi face curaj si voi iesi in parc cu baietii, nu am iesit de saptamani, n-am avut chef de nimic!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata! Mulam de cafeluta Everything! pobabil de aceea dormi mai bine, ca se apropie nasterea, si stie organismul ca nu o sa mai poata dormi ca lumea un timp . Eu ma trezeam la Stefan de multe ori chiar daca el dormea, dar cum il auzeam un pic ca se foieste in pat, cum eram treaza

diana36+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Da luny, azi vor veni pe lume gemelasii lui Hellen. Nu stiu daca si-a notat vreun numar de telefon sa ne anunte si pe noi.

diana36+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Multumesc mult fetelor de felicitari si de titlu!

HAI HELLEN! NASTERE USOARA!!

Dia, mami de bebeloi Miruna (15.07.2008) si bebe doi Sofia (21.11.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

tocmai ce-am primit mesaj de la Hellen79: "la ora 11:02 au venit cu gura mare pe lume sophia de 2300 si anton de 2650 sunt bine sanatosi si mama e bine"

Felicitari Hellen!

Recuperare rapida mami, multa sanatate si tie si bebeilor si sa vina repede laptele pentru strumfi!

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 18 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Bravo Helen! Sa le dea DD sanatate fericire si tot ce-I Mai bun pe lume! Bun venit copilasi!!!

Mergi la inceput

Felicitari mami! Bine ati venit Sofia si Anton!

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Felicitari Helen 79! Sophia si Anton o sa ti capteze toata atentia in periada ce urmeaza...va doresc multa sanatate si sa ai parte si de ajutor in jurul tau, ca nevoie...A! sunt primii tai copii?

38+

Mergi la inceput