Brumarei. Nov-Dec 102- Hai Matza2! Hai Ioana_e!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna seara fetelor!
Lipseste omul o zi, si uite ce de mamici si bebelusi noi au aparut!
Felicitari dia_filipas! Vad ca ati gasit pana la urma un nume pentru pisicutz verde!
Felicitari NicoleLi!
Felicitari mihaela_p!
Felicitari msilvy!

diana36+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

O sa o trec si pe berty in lista de mamici, chiar daca nu ne=-a anuntat nimic. Avea cezariana pe 11 nov, deci sigur a nascut.

diana36+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Bun venit bebeilor saptamanii care a trecut: Laura Carmen, Ludmila Eva, Matei, Stefania Gabriela, Matei, Sofia, Andrei Victor, Isabella Ioana, Lucas, Anna Eden, Toma, Filip, Lazar Tomas Ryan, plus cei doi bebei fara nume!!!!

si Felicitari proaspetelor mamici anita_a, leonardo2007 , ivanca78 , mihaela-p , Ioana_iasi ,dia_filipas, blue rain, nicoleLi , dana.n , bianca77, cristi07, pica, msilvy

revin si eu dupa o saptamana de absenta ..nemotivata... am avut niste crize de somn, stare de epuizare, desi eu nu fac nimic...din categoria efort... chiar n ustiu ce as fi facut daca mai aveam un copil, ca multe dintre voi...

eu astept ziua de 5 decembrie, cand sunt "amenintata" cu inducerea, nu stiu cand se va intampla extragerea, daca ar fi dupa mine as prefera pe 6 decembrie...e ziua mea..si e si Mosu' cu cadouri pentru copii cuminti si mai ales pentru fetite

nu am apucat sa citesc din urma... am prins cate ceva pe facebook, dar din doi in trei...

ps. am impodobit bradul...ce-i lipseste chelului?!!!!

Nina, 37s+,
AMR minim 8 zile

Mergi la inceput

Nina, ce ma bucur ca mai dai un semn! Chiar ne intrebam ce s-a intamplat cu tine, daca ne pregatesti o surpriza sau ceva

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Lia, eu nu cred ca a varsat in jet, in sensul de problema... o explicatie ar fi asa: laptele tau e mai apos, formula, e mai gros si mai vascos, deci ramane in burtica precum un capac.. laptele tau, iese mai usor, impreuna cu aerul cand ragaie, e una si aceeasi actiune:))... mie asta mi s-a explicat cand am fost cu Muf la spital pt ca regurgita dupa fiecare masa.. mi s-a spus ca din experienta lor, mamicile ce alapteaza vin ingrijorate ca le varsa in jet copilul, dar de fapt ei scot aerul si ca doar regurgiteaza, chiar daca se intampla dupa fiecare alaptat, cantitatea nu e atat de mare precum credem noi, incat sa fie vreo problema.... mi-au spus ca asta nu prea se intampla la cei ce mananca lp...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

felicitari la proaspetele mamici si bebei sanatosi
nasteri usoare si la termen pentru cele care urmeaza, cu bebei sanatosi si mancaciosi
nu stiu cand voi mai intra sper sa nu stam in spital f mult

36+ si

Mergi la inceput

Hai hellen! Hai cu bebelusii! !
Pe cine anunti maine?

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

hai hellen
nastere usoara si bebeii sanatosi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

hai hellen!

Nina, 37s+,
AMR minim 8 zile