Brumarei. Nov-Dec 102- Hai Matza2! Hai Ioana_e!
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela209/daniela209.jpg)
daniela209 spune:
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
HAI Matza2!!
HAI Ioana_e!!!!
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
in seara asta cand m-am vazut pe lista cu programari la cezariana, m-a luat cu emotii...inca 2 saptamani,cel mult, si-mi tin si eu strumful in brate. sper sa fie cuminte si sa stea acolo in burtica pana la programare
Daniela
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioana_iasi/ioana_iasi.jpg)
ioana_iasi spune:
Neata fetelor..............cred ca ma apuc de bocit,fecioru asta mai mic nu vrea in ruptu capului sa-mi doarma noaptea....domne ce cosmar,sta cu ochi bolditi la mine acum si se uita,tata i-am dat,schimbat e...domne oare ce sa-i dau?ma simt FOARTE OBOSITA si maine la prima ora teodor e in picioare,saracu de el nu mai apuca sa se bucure de mine,ca eu sunt ziua rupta de oboseala....aveti vre-un remediu
va pup si NOAPTE BUNA!!!
![](images/user_woman.png)
EVERYTHING11 spune:
pentru ca am vazut in listuta cu mamici, nasteri naturale la 37 si 38 de saptamani, va intreb inca o data , cum faceti calculul lor, sunt saptamani de amenoree sau saptamani efective de sarcina?39
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooka/ooka.jpg)
ooka spune:
salu
Ioana, o sa vezi ca o sa doarma, ai rabdare. La noi Zoe are ca limita ora 3 dimineata, insa daca pastrez liniste/intuneric/n'o mai schimb noaptea reusim sa doarma de pe la 10 pana a doua zi la 10, bine cu pauze de haleala la 1-4-7, dar tot e ceva. Vezi ca a pus Ionela de la odiseea sept oct, un rezumat la metoda 'no cry sleep solution' sau asa ceva si iti spune cum sa faci ritualul de seara si cam cum sa procedezi cind se trezesc noaptea! O sa vezi ca o sa fie bine, e inca mic.
Felicitari noilor mamici si nasteri usoare celor ce inca stau sa astepte venirea puilor!
Noi suntem bine, ne pregatim de botez, am fost doua zile fara Vlad, a plecat la parinti ca socrul a fost operat de urgenta de bila, acum e bine, a venit acasa, a fost ok in lipsa dar am avut ajutor biansur. Nu ma descurc cu amandoua si Sofia cam face ce vrea ea mai nou plus ca e lipsita de somn total si debordeaza de energie. Iesim afara dar nu in fiecare zi, cam fornaie dupa iesiri, insa ii pun ser si n'o mai spal pe cap chiar in fiecare zi. Nu stiu daca are vrea legatura dar ma linisteste pe mine. Iesim numai in wrap si ma gindesc ce mi'o fi trebuit carut, am mai dat si o gramada de bani pe el si landoul trebuie folosit pana la 6 luni ca partea sport e sport nu cu reductor si alte prostii. Azi vreau sa merg la kidexpo, poate mai iau ceva hainute daca or avea si de bebe, ca nu prea avem.
Ah, un ceai bun de lactatie si fff eficient pentru balonari e ceaiul de coriandru.
Cristi, ce mai faci? cum e bebe?
mami de Sofia si de
Zoe
Doamne ai grija de noi!