Brumarei. Nov-Dec 102- Hai Matza2! Hai Ioana_e!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

nina sanatate multa
tonia si la mine aceleasi simptome, si burta coborata de o sapt dar bebelina vad ca nu da semne deocamdata..contractii am, dar nedureroase..asa ca asteptam

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Matza ,Ioana

Lia sanatate multa

Dana superbe filmuletele, ai 2 copii frumosi foc.Sa-ti traiasca!!

Am fost si noi la ultimu control...bb are 2800 totu e ok iar vinerea viitoare va fi marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Fetelor imi cer scuze ca nu reusesc sa ma adun ptr a lega ceva... Pe bebe il cam supara burtica, vrea numai in brate, plimbat. Ma simt slabita, obosita...uff e de vina si complicatia cu hemoragia altfel cu siguranta dadeam mai mult randament. Prmoit sa revin cat mai curand.

Sunt cu gandul alaturi de gravidutele ramase si tin pumnii ptr nasteri usoare si bebei sanatosi!!!

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si Lucas (23.11.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

la sfarsitul zilei zic si eu buna fetelor si La multi ani!!
cum l-am prins pe sot acasa am mai iesit si eu la plimbare si am facut putina curatenie ca tot speram sa vina bebe si sa gaseasca curat.
noi ieri am fost pe la spital si am facut eco si monitorizare inimioara bebe-totul e in regula. revin luni daca nu nasc pana atunci.

luny ma bucur ca bebelicul este bine si ca nu a devenit intre timp bebelica.

alinutza felicitari si recuperare rapida! bun venit Maya!

dana, minunati copilasii tai! sper sa te repui repede!

diana este luna voastra a decembristelor dar mai sunt restante de pe noiembrie, sper sa nu raman chiar codasa

bafta fetelor care se pregatesc de nastere!

40+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

dana n., bebe al tau n are nevoie de o eroina, ci de mamica lui... fii ingaduitoare cu tine. Si sanatate multa!
AMR 8 zile....
Am schimbat si prefixul...avem 39 de saptamani de maiine...

39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_e spune:

Multumesc fetelor pentru urari, dianalaura pentru pm, tin pumnii stransi si pentru mamicile viitoare!!!

IOANA 38+ Cosmin Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

alinuk ceva simptome? sau bebe nu e dispus sa paraseasca garsoniera inca?
anita, dana, everything

diana au trecut durerile de sale?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

corina, inafara faptului ca dopul l-am pierdut putin cate putin incepand cu 2 saptamani in urma, ca ma dor spatele si oasele bazinului de abia ma mai misc, si ca am cateva contractii dureroase, nimic
ma tot astept sa iau no spa la dureri sa sa nu-mi mai treaca dar de unde...iau pastila si in cateva minute a disparut si contractia
asteptam si speram sa se hotarasca sa vina cat mai repede

40+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Apropos,
Alinuk, oare este logic sa continuam sa luam antispastice de tip No Spa? Stiu ca ne-am invatat cu ele dar acum suntem la termen, nu cred ca ar mai trebui sa luam.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Corina, au trecut, merci de intrebare. Totusi, preventiv, i-am pus in vedere sotului meu sa nu mai bea pana se naste Calin . Ca isi mai pune cate un pahar de vin cateodata seara. Si nu vreau sa ma apuce tocmai atunci

diana37+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput