Brumarei. Nov-Dec 102- Hai Matza2! Hai Ioana_e!
Raspunsuri - Pagina 13
Ela82 spune:
Felicitari fetelor care au nascut!!! Sa aveti parte doar de bucurii alaturi de minunile voastre!!!
Everything,, mi-au dat lacrimile cand ti-am citit mesajul. Cred ca simte bebelina cat de mult o iubesti
Si la mine AMR 11 zile pana la implinirea celor 40 de sapt. Si eu vreau sa nasc, orice miscare e dureroasa si greu de facut. Simtome nu am deloc, poate ceva contractii BH, dar nu prevestitoare ale travaliului.
In fiecare zi ma trezesc cu speranta ca poate azi imi vad puiul, dar vad ca se lasa asteptat.
Cu ajutorul lui DD sunt 38+ cu
ela's baby
Ela82 spune:
Dintre fetele care ati nascut, inainte de nastere, a baut careva ceaiul de frunze de zmeur? Am tot citit despre el si n stiu ce sa fac, daca sa incep sa il beau sau nu.
Ce ziceti?
Cu ajutorul lui DD sunt 38+ cu
ela's baby
corina_s spune:
am fost la control azi
ecograful zice ca bebelina a luat 200 g de vineri pana azi si are 3500g (vineri avea aceeasi greutate ca in urma cu o sapt), fluxurile sunt bune, are triplacirculara si dr a zis sa ramana cezariana pe 7 dec - la 39 s si 3 zile.
Daca o vrea sa vina mai devreme..vedem :D
38+
ane2 spune:
Fellicitari fetelor ce au nascut!!!!
uff Lia prin ce ai trecut bine ca ai ajuns la timp la dr.Sanatate multa
Helen ma bucur ca tu si bb sunteti bine.
Nici eu nu mai pot abia astept sa vina ziua de 9 sa nascarsuri nu prea mai am insa ma misc in reluare si in nici o pozitie nu m mai simt ok.
msilvy spune:
buna fetele !
am revenit acasa in 3 ! va multumesc la toate pentru urari !
dar cel mai important , va multumesc pentru suportul vostru din toata perioada sarcinii !
sunt cea mai fericita !
Tonia Antonia spune:
Buna seara!
Felicitari si de la mine pentru fetele care au nascut! Va doresc numai bine, sa va bucurati de comorile voastre!
Eu sunt acum in saptamana 38+ deci astept...E din ce in ce mai greu cu miscarea, sunt si ma simt umflata, am reflux, abia respir si nu imi mai gasesc nici opozitie de somn ( ma dor soldurile de atata dormit pe stanga sau pe dreapta).
O sa treaca si astea.
Cum spuneam, astept. Mai vad ginecologul peste o saptamana, nu l-am mai vazut de 3 saptamani. Termenul este pe 20 dec si daca nu nasc pana atunci o sa mai vad o moasa care va evalua situatia locala (col) chiar pe 20.
Ceea ce imi doresc eu este sa nasc in decembrie, deci nu maine.
Cam atat.
Doresc nastere usoara tuturor fetelor!
38+
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EVERYTHING11 vazand povestea lui Alinuknuknuk, m am hotarat sa mi schimb AMR ul care pana acum era estimarea ultielor ecografii, si sa revin la ceeea ce era de fapt DPN ul... asa ca nu voi zice ca mai avem 2 zile ci 10... Sa vedem ...oricum incep si eu sa devin nerabdatoare sa ti vad fetisoara, draga mea Iulia...te iubesc. Si te rog sa ma ierti daca uneori s ar putea sa ti fac rau...cu moralul meu. 38+ Iulia Raisa |
draga de tine!o sa fie bine!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
madabout2003 spune:
Hello la ceas de seara!
Msilvi bine a'ti revenit sanatosi!
Felicitari Hellen pentru cele doua comori! SA veniti si voi repede acasa sa ne dai vesti!
Ela eu beau de vreo 3 zile ceai de frunze de zmeur si ceai de salvie.. Se pare ca tonifica uterul si ajuta la o dilatare mai rapida.. Dar nu declanseza nasterea...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 37+ Gabriel
luny spune:
salvie??? esti sigura?... eu stiu ca asta e ptr ablactare...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny salvie??? esti sigura?... eu stiu ca asta e ptr ablactare... Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Da am citit ca sunt pareri impartite, dar conform moasei mele daca beau inainte de nastere nu are efectul asta. Si cica oricum stimularea prin supt e mama lactatiei daca bebe suge nu are cum sa ti se opreasca ...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 37+ Gabriel