Brumarei. Nov-Dec 102- Hai Matza2! Hai Ioana_e!
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corina_s/corina_s.jpg)
corina_s spune:
Lia sa treaca repede
si sa pregaim majoretele si pentru alinutza2bby, ca maine isi vede bebelul
hai alinutza2bby
38+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bpaula spune:
N-am mai scris de mult.
Citeam acum ce a scriz Lia cu varsatul in jet. Am patit-o si noi.
Nu des, doar de 4 ori de cand suntem acasa. Doar ca vineri a fost grav. S-a inecat, nu mai putea sa respire. Il tineam in brate cu capul in jos si simteam cum il pierd. DIn fericire avem o doctorita ginecolog in bloc si era acasa si ne-a ajutat si l-a stabilizat.
Acum e bine, a mai varsat de atunci o data, era in brate la mine. Mor de frica, il pazesc mereu, noaptea tresar la cel mai mic zgomot si nu pot dormi. Sper sa ma calmez.
E din cauza ca ii vine laptele repede, ingite aer si oricat l-as tine eu sa il dea afara, uneori nu il da sau mananca prea mult.
Acum ii curg si ochisorii si ii pun picaturi Tobrex. La primul a avut canalele infundate si am ajuns de 3 ori la desfundat (dupa 6 luni de chinuiala cu curatat ochii), bine macar ca am dat peste o doctorita care facea asta fara anestezie. Sper sa nu fie cazul si acum.
Felicitari Helen! Sa iti traiasca bebelusii!!
Recuperare rapida fetelor care au nascut!
Eu sunt mai bine cu operatia, se pare ca am scapat de crampele cumplite ce le-am avut saptamana trecuta, s-a mai reglat putin si scaunul. M-au durut crampele alea mai rau ca operatia cred. Acum ma misc in voie, ma aplec, dar incer sa nu exagerez macar astea 2 saptamani cat mai e mami la noi si pot profita sa ma ajute la curatenie si mancare.
O zi frumoasa sa aveti!
walkiria spune:
Lia imi pare rau ca a aparut nenorocita de mastita. Ai facut bune da te-ai dus repede la dr. ca din cate imi explica mie dr. poti ajunge la abces daca nu tratezi mastita.
Si eu m-am muls dupa ce am luat pastilele de ablactare tocmai pt a nu lasa laptele mult acolo si sa nu ajung la mastita. Ma rog, la mine e alta mancare de peste.
Bpaula daca mai ai crampe ia espumisan, si eu am avut o zi crampe si m-am incapatanat sa nu iau si intr-adevar am avut dureri de operatie din cauza lor.
Eu ma misc foarte bine dupa operatie, aproape normal , numai scaunul tr sa mi se mai regleze.la mine durerile mari au fost doar a doua zi, apoi am fost ca o floricica .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lia73/Lia73.jpg)
Lia73 spune:
yo stau si ma gandesc
oare nu asta e motivul ptr care varsa cand papa titi?
poate si-a schimbat gustul laptele sau nu-l mai tolera stomacelul lui
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 yo stau si ma gandesc oare nu asta e motivul ptr care varsa cand papa titi? poate si-a schimbat gustul laptele sau nu-l mai tolera stomacelul lui ![]() Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ii multumesc ![]() Florin 18 ani ![]() ![]() |
asta care?... nu exista sa nu tolereze stomacul laptele tau.. poate formula..
Iubirea mea
![](al9leacer.gif)
![](bandit.gif)
... si iubirea a doua e pe drum
![](gravida.gif)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuknuknuk/alinuknuknuk.jpg)
alinuknuknuk spune:
gata, mi-am recapatat in sfarsit laptopul, sper sa nu mai pice nik la el...futui...
dia, hellen, msylvi,mihaela, felicitari si recuperare usoara! bebelaci sanatosi!
lia tu chiar vrei sa-ti mentii statultul de eroina, nu? of dupa cate ai indurat cu sarcina...acu iar probleme, sper sa fiti bine si tu si bebe matei cat mai repede!
acu eu as putea sa zic AMR 1zi, dar pe bune daca am vreun simptom, cateva contractii pe zi (asa 2,3 care trec cu NoSpa). vreau sa nasc ca nu mai pot (sa respir, sa ma misc de durere de oase, sa dorm, am arsuri ingrozitoare cu tot cu pastile)
in seara asta merg la dr. la control, sa vad ce-mi zice.
intrebare (desi s-a mai discutat, dar lipsa neuronului m-a facut sa uit): simti ceva inainte sa ti se rupa apa? sau poti confunda ruperea apei cu nevoia de a face pipi?
va pup
39+
Luca Eduard
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/abramburika/abramburika.jpg)
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuknuknuk intrebare (desi s-a mai discutat, dar lipsa neuronului m-a facut sa uit): simti ceva inainte sa ti se rupa apa? sau poti confunda ruperea apei cu nevoia de a face pipi? va pup ![]() ![]() |
Nu. Nu. Nu simti nimic deosebit, prevestitor inaite de ruperea membranelor. Nu poti confunda asta cu pipi. Tocmai asta e senzatia, curge, fara a avea nevoie de facut pipi. De ce, picura?
![](icon_smile_big.gif)
in al 9-lea cer ...
EVERYTHING11 spune:
vazand povestea lui Alinuknuknuk, m am hotarat sa mi schimb AMR ul care pana acum era estimarea ultielor ecografii, si sa revin la ceeea ce era de fapt DPN ul... asa ca nu voi zice ca mai avem 2 zile ci 10...
Sa vedem ...oricum incep si eu sa devin nerabdatoare sa ti vad fetisoara, draga mea Iulia...te iubesc. Si te rog sa ma ierti daca uneori s ar putea sa ti fac rau...cu moralul meu.38+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lia73/Lia73.jpg)
Lia73 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luny
asta care?... nu exista sa nu tolereze stomacul laptele tau.. poate formula.. Iubirea mea ![]() ![]() ... si iubirea a doua e pe drum ![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
ma refeream ca am mastita
poate d-aia varsa