Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 9
ramonapep spune:
Nu sunt decisa 100%, eu de fiecare data m-am decis dupa ce am nascut, le-am pus cum am simtit atunci...dar ma gandesc la Diana-Maria
ramonapep spune:
Maria dupa bunica mea pe care o iubesc, si Diana pt ca sa fie nume asemanatoare cu surorile ei (Denisa si Dalia )
Silvia92 spune:
Super frumos!sa iti traiasca toate fetitele!sa speram k o sa faci si un baietel!
Clopotaru
Silvia92 spune:
Momentan imi ajunge fetita!sa fie ea sanatoasa k mai tarziu poate o sa ii fac un fratior sau o surioara
Clopotaru
ramonapep spune:
Ai tot timpul, esti f tinerica:)...nu ca as fi eu in varsta, am 29 de ani si 3 copii, cred ca e o performanta in ziua de azi.
Sincer la inceput ma feream sa ma laud voi avea al 3 lea copil, pt ca prima reactie era parca de compatimire...ma simteam prost. Chiar si prietenii m-au facut sa ma simt prost cu reactii de genul " ce sa faci cu trei copii, sa nu ai ce le oferi"...etc....apoi in sala de asteptare la doctor la fel fetele comentau care erau la prima sarcina ca nu vor face niciodata al doilea copil decat sa isi bata joc de ei...era f urat...
Mam obisnuit si eu mai greu cu ideea. Dar acum sunt f fericita si mai tarziu stiu ca voi fi invidiata de alte fete:)
Silvia92 spune:
Te inteleg destul de bine!Oricum sa iti traiasca si ma bucur foarte mult k ai trei copii!unul singur nu e chiar asa bine!
Clopotaru
Bia_Mi spune:
Eu as fi cea mai mandra mamica sa am 3 copii. Ce ii oferi unuia le oferi la toti(faci tot ce poti pt copii tai),dar in primul rand le oferi dragoste, siguranta, sprijin, iubire... Oricat ai avea de mult oricum nu e de ajuns pentru copil.
ramonapep spune:
Asa este, dar multi sunt plini de prejudecati. Fiecare este liber sa ia propriile decizii, fara sa le judece pe ale altuia. Eu acum sunt f fericita si de abia astept sa nasc si sunt sigura ca voi fi cea mai mandra cu 3 fetite:)
Silvia92 spune:
Asa este Bia ai dreptate mare!Deci Ramona sa va dea Dumnezeu sanatate tie,sotului tau si copiilor tai si multa putere pt ati creste si educa ingerasii!Un pupic si o imbratisare la toate burticile de pe forum!
Clopotaru