Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna tuturor si La Multi Ani de Sf Andrei!
eu m-am intors de la titrare cu anticorpi-Rh, luni am rezultatul si ma doare mana ingrozitor. TT nu am reusit sa-l fac, deoarece doctorita mea nu mi-a dat foaia cu datele de la echo si nu mai am cand sa-l fac deoarece vineri ar fi ultima zi, dar nu mai pot face echo sapt asta..deci s-a dus si asta
silvia, poate nasti de Mos Nicolae si i se indeplineste dorinta sotului
ramona, parerea mea este ca esti curajosa sa mai faci al treilea copil, vremurile sunt grele si in plus, iti vine sa-ti iei campii cu unul singur, cu trei vei avea fire albe...dar e si f frumos sa ai casa plina...si mai ales 3 fetite! felicitari, sunt sigura ca esti o femeie implinita...si eu imi doream de mica 3 fetite, dar acum imi fac griji daca voi fi o mama buna pt acest copil...si la mine e si problema cu rh-ul si mi-e f frica de o adoua sarcina...
PS: atat mama cat si tata au cate 3 frati fiecare si sunt bine-mersi, au avut de toate, unde creste unul, mai au loc si altii si ce frumos este cand se aduna toata familia la sarbatori...
gata, ca m-am intins la povesti, pupici

Irina 17+

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Buna Mirina!sincer miar parea bine sa se nasca de Mos Neculaie!sa te auda Dumnezeu si sa se nasca o data!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Multumesc pt vorbele frumoase

Mergi la inceput

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Buna, fetelor!

Eu am parasit partea asta a forumului acum vreo 2 luni, dupa ce am aflat ca ar trebui sa scriu in generatia mea de gravidute. Din cand in cand v-am mai citit, dar cam de fiecare data m-am speriat de ce probleme pot sa apara si mai tarziu in sarcina si am fugit din nou. Vroiam sa ii urez si eu Silviei nastere cat mai usoara si sper sa aflam si noi cand naste si cum a fost. Eu zic ca nu e cazul sa te panichezi pt cateva zile de depasire a termenului.
Eu n-am avut probleme deosebite pana acum, astept rezultatul la primele analize(deci habar n-am cum stau) si sunt programata la DT saptamana viitoare. Insa am colege de generatie care au avut probleme grave, unele au pierdut sarcinile, altele au fost nevoite sa faca avort terapeutic din cauza malformatiilor...a fost groaznic sa vad atatea probleme si atatea suflete zdrobite de durere. Mirina stie si ea ca suntem in aceeasi generatie. Uneori nici nu stiu daca imi prinde bine sa citesc ca mai mult ma panichez.

O sa mai intru din cand in cand si la voi sa vad ce mai faceti. Sarcina usoara celor ce mai aveti pana la termen si nastere usoara celor aproape de termen!

Andreea, 11+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Iti multumesc foarte mult!eu trebuia sa nasc pe 28 noiembrie,am fost la spital fiindca asa mia spus doctorita mea si eram foarte multe gravidutekre din pacate nu am nascut niciuna la acea data.Miau facut niste controale dupa care mia zis k pe data de 5 decembrie sa ma prezint la spital.Acum eu sper sa nasc pana pe 5 k nu mai am rabdare!Fi sigura k o sa vin cu noutati si dupa ce nasc...momentan sunt in asteptare|!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Buna dimineata la toata lumea. Ieri am petrecut de 1 Dec. si nu am intrat. Sunteti bine?

Mergi la inceput

Buna dimineata Ramo!important e k tu si bebe sunteti bine!eu momentan sunt bine, nicio schimbare.

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Salutare burtici frumoase! Si noi suntem bine. Voi v-ati petrecut bine de 1 dec? Silvia nu te panica, numai bebe si Dumnezeu stie knd e momentul ... un dr nu poate confirma 100%. zva pup pe toate dragele mele.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Buna AEVER ! Iti multumim si te mai asteptam la acest subiect.

26 +

Mergi la inceput