Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Eu nu vreau sa-mi aduc aminte visul de aseara, k deja imi vine sa plang,dar ma ''sacrific'' si vi-l povestesc pe scurt . Am un catelus la care tin f mult ... chiar f mult si am visat aseara k eram cu el intr-o casa unde proprietarul nu-l suporta si am fost nevoita sa-l otravesc. Doamne ce vis! Am plans toata noaptea!
Cat despre visul tau Ramo ... interesant!

Mergi la inceput

va dati seama ce fericita e Silvia acum? Si-a cunoscut micuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Vise urate avem mereu...nu te lasa influentata

Mergi la inceput

cred k luni sau marti avem vesti de la silvia.

Mergi la inceput

Ramo ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Buna, am fost plecata prin oras mi-am facut si analizele , dupa-amiaza iau rezultatele. Sunt bine, voi ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Buna ziua Burtici,
Astazi implinim si noi 16 saptamani si drept cadou am primit de la sotul meu , bradutul impodobit cu noaptea in cap si un mare lighean cu gogosi calde hahaha
Am si eu o nedumerire si oarecum o teama si as dori sa aud si sfatul vostru daca se poate ..
Am inceput sa imi fac ganduri negre care ma bantuie de cateva zile .. pentru ca , daca pana acum greturile matinale imi erau de ajuns sa stiu ca totul este in regula cu bebelul meu, de 2 saptamani au incetat si greturile , si raul de dimineata
Bebelul l-am vazut acum 2 saptamani la ecografie, era bine sanatos si voios, cu o saptamna inaintea ecografului .. iar urmatorul eco il avem pe 14 decembrie dar simt ca innebunesc pana atunci
Poate da Doamne Doamne si incep sa il simt zilele astea , sa imi aline nebunia asta

16 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna, tuturor
eva, e normal sa se termine greturile...nu tin toata sarcina..
la mine s-au terminat in sapt 13..si sunt foarte fericita ca am scapat de ele...mai ales ca slabisem f mult (ajunsesem la 49 kg).
Nu-ti fa griji, bebe e foarte bine si acum esti si tu
pupici

Irina 18+

Mergi la inceput

Asa e Eva, totul e bn. Normal k trebuia sa scapi de greturi ... felicitari. Si eu am slabit Mirina de la greturi. Asa k Eva, stai linistita ca bebelul e bine, probabil o sa il simti sapt viitoare, dar tre sa stai f linistita ca miscarile nu sunt asa puternice,iar daca esti agitata nu-ti dai seama.

Mergi la inceput

Si app : trebuia sa sari peste faza cu gogosile calde, pt k mi-ai facut o pofta ............ sa-mi trim si mie vreo 3-4

Mergi la inceput