Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 13

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

irinaelena foarte amuzant filmuletul. si baietelul este un dulce.

20+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

La multi ani tuturor celor cu nume de Andrei si Andreea!!!!
Tocmai m-am intors de la dr. si e 100% fetita si totul e in regula!!!Sunt tare fericita si il pup intruna pe Oliver
Am inceput deja sa ma gandesc la nume dar inca nu mi se pare niciunul potrivit.
Va pupic pe toate

21+
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Marci felicitari pt si pt vestile bune! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa va bucurati de ea si de Oliver . Actualizez imediat si listuta

Monica, fericita 24+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

multumesc Monna

21+
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Marci ma bucur tare mult ca si tu ai venit cu vesti bune de la eco si mai ales ca este fetita o sa aiba Oliver o papusica cu care sa se joace. Ii pui numele Olivia si se potriveste cu Oliver

20+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Irina, micutul tau e un scump! Am zambit tot timpul cat am privit filmuletul! Si acum e tot asa de neastamparat?
Marci, felicitari pentru fetita!
Dara, multumesc pentru link, dar nu sunt convinsa ca alea sunt. Am inteles ca nu se poarta la supt, ci in sarcina, pana la nastere, pentru corectie. Eu le-am vazut acum vreo 2 luni jumate, umbland aiurea prin farmaciile online, dar atunci nu le-am dat importanta, si acum nu le mai gasesc.

24+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Fetele, sa stiti ca spread-ul cu prezenta cred ca e de la mine si are dreptate Dara, l-am accesat probabil inainte sa dau logout din contul comun. Sorry, voi fi mai atenta de acum Vad ca l-a si sters careva, deci e in regula acum.

Azi am o zi plina, am intrat sa va salut si sa va poftesc la o feliuta de tort si un nectar bun

24+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Hai ca cine cauta , gaseste: http://www.clubafaceri.ro/29910/niplette---corector-pentru-mamelon-scf152_01-356011.html

24+ Emma

Mergi la inceput

Ronina, stai linistita ca nu-i problema. Eu nu intelegeam de unde tot apar alea acolo

multumim pt tort si nectar

Mergi la inceput

ma apuc de capitol nou

Mergi la inceput