Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 13

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Tala,faina faza cu "sarcina" sotului!!! Participa cu tot sufletul la sarcina ta!!!Si eu m-am ingrasat destul de mult, in saptamana 20 aveam deja 10 Kg in plus. De atunci nu am mai avut curajul sa ma cantaresc. Inainte de sarcina purtam 36 la pantaloni, acum am blugi38 cu burtica, pentru gravide. Inca intru in ei, asa ca nu stiu chiar exact unde sunt cele 10 + inca nu stiu exact cate kg.Insa sanii mi s-au dublat (erau destul de mari si inainte). Daca aveti careva vreun link cu chestiile alea de silicon care pregatesc sfarcurile infundate, sau aplatizate pentru alaptare, pls, postati!Cica e bine sa le porti ultimele doua luni de sarcina ca sa corecteze sfarcul inainte de alaptare.
Da, m-am apucat de cumparaturi, si e asa de bine!!!! Toate sunt scumpe, asa ca prefer sa le iau pe rand si din timp, sa nu le simt asa tare la buget. burticile!

24+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

ola si de la mine

LA MULTI ANI TUUTROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE ANDREI MULTE BUCURII SI SANATATE!!

ieri nu am mai avut timp sa intru am avut de rezolvat cate ceva si dupa masa curatenie in casa.
Am facut si programre la analize pe vineri tunci am si testul de glucoza am un morcov cat China!!
de kg eu sunt cea mai tare voi sunteti pui pe langa mine am luat 12 pana acum la aproape 7 luni dar poate din cauza ca am plecat cu 4 kg mai putin decat normalul cel putin vreau sa sper!!
am citit din urma nu am retinut mare lucru sunt cam cu fundul in sus ca ma iau toate gandurile,ma gandesc ca o sa nasc inainte de vreme si eu nu am nimic in casa ca nu o sa stiu sa o schimb sa ii dau sa manance sa sa sa si iar sa o gramada de lucruri!!
uffaaa !!!!!!!!!sotul pleaca in tara in ianuarie pt 10 zile si daca nasc atunci si sunt singura ce fac??!!si mii si mii de intrebari!!
sunt o plangacioasa!!
va mai scriu mai tarziu cand imi aduc aminte ce vroiam sa scriu

pupe la toate!!

cum invat sa schimb un pampers??pe ce pot face practica??nici atata lucru nu stiu !!(scuzati off-topic)

mada 26+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

buna fetelor,

La multi ani sarbatoritilor!!!!

vad ca aproape toate sunt bune pe aici. Imi pare rau pentru cele cu dureri. La faza cu stranutatul si eu patesc la fel...simt ca mi se rupe ceva in abdomenul inferior....Am inceput si eu sa-l simt pe bebe cam in fiecare zi..dar cel mai mult seara cand ma bag in pat si stau intinsa. Sper sa-l simt din ce in ce mai des...mi-e asa drag.

toti strengarii si toate burticile

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Tala ce frumos, il ai si pe sotul tau fosrte aproape de tine. Si eu sper sa nu ma ingras prea mult, si asa m-am chinuit din mai pana in iulie de am slabit peste 10 kg. Acum sper sa nu mai ajung la recordul pe care l-am avut cu prima sarcina , de 95 de kg.

Magdalena, eu am invatat cum sa schimb pampersul de la cumnata mea si verisoara mea. Au fost gravide la o diferenta de 6 luni, respectiv 3 luni fata de mine(toate eram la prima sarcina). Dar nu este greu, daca vrei pot sa iti explic eu. Pe fina mea am invatat-o online pe skype cum se procedeaza.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 18+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

eu am sunat dr pt ca nu ma lasa junghiurile si mi-a spus sa plec acasa sa ma intind. sa iau si supozitor cu scobutil si daca nici asa nu ma lasa sa merg la spital (abia acum m-am speriat)
Irina da, despre el vorbeam
Magda stai linistita ca inveti in maternitate, nu e greu deloc, doar sa nu te obisnuiesti sa tii copilul doar de un piciorus cand scoti sau bagi pampersul pt ca se poate si deforma.
Va las, plec acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

LA MULTI ANI ANDREELOR!

Eu am inceput sa il simt pe bebe de ieri mai tot timpul. Oare cand s-o fi odihnind?!
Azi dimineata am primit niste picioare ca se vedeu prin piele... mi-au dat lacrimile de emotie... eu care ma vaitam ca nu-l simt!

Si mai tare faza ca, dupa ce am cuparat toti hainute albastre pt cumnata mea, ieri la eco baiatul ei e de fapt o fata de 3.500 kg. O asteptam miercurea viitoare.
Bineinteles ca e albastru am pus deoparte pentru piticul meu. Motiv sa-i mai iau cate ceva!

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
22+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

magddalena nu te panica, suntem si vom fi aici sa ne ajutam intre noi! Oricum iti doresc ca schimbatul pampersului sa fie cea mai mare grija pentru tine cand vine bebe .

Poti sa incerci pe o papusa/jucarie de plus daca te face sa te simti mai bine...daca ai avea o prietena pe-aproape cu bebe, ar fi super. S-ar putea sa fie si filmulete pe net, dar n-am cautat niciodata. Eu am rugat o asistenta sa imi arate, in maternitate.

Eu zic sa iti faci griji despre cum vei schimba pampersul pe la 5-6 luni, uite eu ce-am patit aici, daca vreti sa radeti de mine

Irina, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Cu google docs eu cred ca noi ramanem logate cu userul comun si cand dupa aia descarcam ceva de pe net, daca e un doc sau xls, se copiaza si in google docs. La un moment dat stiu ca descarcam si eu ceva pentru lucru, un xls, la mine pe compi, dar fiind logata cu userul comun, ca ramane asa, m-am trezit ca apare si acolo fisierul descarcat de mine pe compi, fara sa-l pun eu.

Chito, felicitari pt. eco si depasirea racelii :)

Oanace, eu m-as mira sa corecteze ceva protectiile alea de mamelon, dar nu bag mana in foc, insa sigur mai usureaza sa traga bebe, insa o prietena mi-a zis ca a incercat multe firme pana a acceptat bebe unele. Eu am vazut si in farmaciile Sensiblu sau Dona . Uite aici un exemplu http://reclama/products/3-ora_mesei/1315-nuk_aparatori_din_silicon_pentru_mameloane_forma_triunghi_2_buc_blister_cutie.mbs

Irina, foarte tare filmuletul, mi-a placut teribil si ai fost inventiva si adaptabila :)

Tala, baftuta cu junghiurile, urez sa treaca!

Citeam pe undeva ca luatul in greutate ar fi de 7 kg in trim. II si 5 kg in trim III. Dar multa lume nu ia doar 12, ci si 20-25 kg si mai sunt si fete care iau maxim 9.

20+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

irina esti mortala m-am distrat de minune!

20+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

emmaella eu chiar as papa o feliuta de tort , multumim pt invitatie
Chito ma bucur ca ai scapat de raceala si felicitari pt strengarelul care se distreaza!
irinaelena La multi ani si pentru Andrei al tau! multumim pt invitatie la sampanie si tort
Oanace multumesc dar noi n-am facut eco acum, doar vizita de rutina. Eco se pare ca n-o sa mai fac, decat daca nu se intoarce bebe cand trebuie. As fi vrut sa mai fac si eu macar o eco sa-l mai vad dar sincer prefer sa fie totul bine si sa nu fie cazul de eco (daca astia aici nu vor sa faca decat in caz de urgenta ). Sa poarte sanatoasa Emma scoica
Tala sper ca au trecut junghiurile si esti mai bine. Multumesc
lelu te asteptam cu vesti bune saptamana viitoare
Mada linisteste-te mamico, sigur o sa te descurci, nu-ti fa probleme. Iar de nascut in ianuarie nici sa nu te gandesti, Maya stie ca trebuie sa stea acolo la caldurica pana la termen . Si daca te consoleaza cu ceva nu esti singura care nu stie sa schimbe un pampers . Eu ma gandesc (,) ca o sa-mi arate asistentele in spital cat stau ca doar nu m-or lasa sa plec acasa asa nestiutoare cum sunt .
danaela felicitari pt miscarile din ce in ce mai dese ale lui bebe!
Amy tare faza cu baietelul care a devenit fetita . Uite asa te-ai mai facut cu cateva lucrusoare
Irina super tare

Ma fetelor, legat de kg mi-a zis midwife ca intre 20-28 de saptamani e apogeul la luat kg ca apoi se stabilizeaza si nu mai luam asa multe. Acu... nush ce sa zic, is curioasa cate voi lua pana la sfarsit

Pup burticile si strengareii

Monica, fericita 24+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput