Here I am, mopping like a hurricane (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

suna nemaipomenit! vin rosu dulce nu prea cred sa gasesc, dar cred ca merge sa pun putin mai multa miere, in compensatie. o sa incerc neaparat desertul asta de sarbatori, sa vezi ca rup gura targului. mii de multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

daca esti in Be, gasesti (am suferit si eu de chestia asta 2 ani si cat am stat acolo).....la carrefoure sau cora e un vin spaniol parca si se numeste Lambrusco daca imi amintesc eu bine. ala nu e sec. pt nimic

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Nu ies prea dulci asa perele? Eu as incerca intr-un demisec, pentru ca ciocolata e dulce-amaruie,mierea- nu mai zic, scortisoara e puternic aromata...pt mine un vin dulce ar fi deja prea mult.
Am vazut odata, demult,reteta asta facuta, insa in vin alb,si sigur nu era dulce. Cum iese para fiarta in vin rosu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Nu ies prea dulci asa perele? Eu as incerca intr-un demisec, pentru ca ciocolata e dulce-amaruie,mierea- nu mai zic, scortisoara e puternic aromata...pt mine un vin dulce ar fi deja prea mult.
Am vazut odata, demult,reteta asta facuta, insa in vin alb,si sigur nu era dulce. Cum iese para fiarta in vin rosu?

nu e dulce....la o sticla de vin se pune 1 singura lingura miere iar perele isi iau exact cata dulceata au nevoie. restul, ramane in sirop. perele ies ft faine ca si culoare, iau tenta de grena a vinului ....daca vinul rosu iar de e rose, is pale ca si culoare. pe cat pare de greoi ca si desert pe atat e de usor... am facut o data si cu vin alb....ceva nu mi-a placut, n-as putea exact sa-ti spun ce....dar probabil ca e ca si la vinul fiert, ft bine mere ala rosu fiert, alb.....nu prea. am mai facut o data, pt ca nu aveam vin, cu apa si brandy...nu mai stiu exact cat brandy am pus, parca vreo 3 linguri...au iesit bune, dar in top is alea fierte in vin rosu

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

sa inteleg ca toata lumea s-a reprofilat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu am vrut azi sa iau mopul ca nenea cu usa cica vine joi, dar am gasit o crema si am zis pas la mop .Acuma astept efectele cremei.

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Este o crema anti-mopuire? Daca da, nu am nevoie, multumesc, ca reusesc sa imi reprim cu succes'uri' tendinta de a face curat in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Tanti, in cinstea lu' matale ma uit in seara asta la Madagascar 2 cand calc un munte de tzoale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nicio crema nu are efectul natural. Adica ce e de la natura e cel mai bun, surogatele...hmmmm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Buna tuturor! Scuzati absenta, ieri am avut examen, dar s-a terminat cu bine. Cum a zis suedezul de m-a cautat la cunostinte, "mult-foarte-bine"-MVG. Ura!

Maine o iau de la capat, ca am test, dar sper sa se termine si ala cu bine. Cum am mai zis, asa o tin pana pe 6 decembrie. Dupa aia ma apuc de curatenie

Kari, nu mi-e frica de tine, cum ajung in Germania, cum te scot la cafea.

Mihaela, bafta la exam si tie!

Emanouela, retete care nu implica alcool ai? Ca la ce pret au vinurile pe aici...
Ioana, Madagascar 2 rulz! Il stiu pe de rost!

V-am tucat!

Mergi la inceput