Aspirante optimiste.Felicitari Ca Mila,Valy,Kimy!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Kmy, felicitari! Sa fie sanatosi amandoi si sa aiba o sarcina usoara! Si poate intra si ea pe forum!

_

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

ms, i-am facut si ei adresa dar cred ca mai dureaza pana o sa intre si ea, nu am reusit sa o conving sa-si faca un test, de impartasit impresii cu noi toate nici atat nu cred ca reusesc prea curand!!!
deci MeAlex si tu crezi ca este sarcina?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Salutari fetelor si Felicitari noii gravidute!

Eu nu prea am multe de zis...sunt in ziua 16 si astazi testul de ovulatie e pozitiv dar nu pot sa fac nimic ca am decis sa astept pentru luna urmatoare. Se pare ca am ovulat in ziua 16 in ultime cateva luni, mi-a venit menstruatia la exact 14 zile dupa ziua 16.

La noi este sarbatoare zilele astea, stam pe acasa, mancam, ma duc la cumparaturi ca sunt reduceri mai mari...zile de lenevit.

Ylari, ma bucur ca esti bine. Poate mai intra si Stefulici.

Miky, poate iti faci un test totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Kmy, eu asa cred!
Gabi74, scrie repede vreo 8 mesaje scurte. Pentru ca esti membru nou, mesajele tale apar cu intarziere. O sa te trecem si pe prima pagina, dar acum mi-e frica sa ma mai loghez ca sa nu busesc cumva topicul. Oricum poti scrie linisita, n-are treaba cu lista de pe prima pagina.

_

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Gaby74, bine ai venit si sedere scurta la topicul nostru!

Mergi la inceput

miky, mai fac un test fie de urina, fie de sange!!!!

urme de spotting am avut si eu dupa confirmarea sarcinii, ceea ce apoi s-au transformat in eminenta de avort, placenta previa si !
hai cu testul!!!

ps: e suficient ca var-mea e incapatanata si nu isi face

bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

gaby74

bine ai vebit si vb fetelor sedere cat mai scurta!

bebe strumph
bobocel de 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele

Gaby74 bine ai venit

Kmy blak asteptam testul pozitiv de la verisoara ta sa o putem felicita, eu zic ca sigur e graviduta. Ce probleme avea ea?

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Kmy vai da ce rabdatoare e verisoara ta, daca era una dintre noi de atunci dadeam iama si in farmacie si in beta.
Gabi bine ai venit si speram sa treci repede la odisee.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Testare:
-alex pe 30 noiembrie
-corina pe 1-2 decembrie
-cixinica pe 3 decembrie,
-Draguta, eu, mirunita, gabyv pe 6 decembrie
-luciana 9 decembrie
-moni-17 decembrie

Daca am uitat pe cineva va rog sa spuneti si imi cer scuze de pe acum.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput