Aspirante optimiste.Felicitari Ca Mila,Valy,Kimy!
Raspunsuri - Pagina 7
MeAlex spune:
Miky, fa un beta maine. E cel mai sigur!
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
lucianamoga spune:
Kmy te asteptam...
Miky o beta te-ar lamuri 100% , dar eu nu m-as putea abtine sa nu fac testul de urina
gabi74 spune:
Buna, sunt noua pe aici, as vrea sa intru si eu in lista de aspirante, nu stiu cum sa fac?
MeAlex spune:
Bine ai venit, Gabi! Considera ca esti deja aspiranta optimista! Incerc sa te adaug in lista de pe prima pagina...n-am mai facut asta, sper sa imi reuseasca!
_
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
MeAlex spune:
Deny, am incercat sa ma loghez sa o trec pe Gabi74 ca aspiranta pe prima pagina, dar mi-a dat eroare. Am inercat de 2 ori, nu stiu daca se blocheaza userul la 3 incercari gresite, dar nu as risca...Pe urma am descoperit ca mai aveam deschisa o pagina unde eram logata cu userul meu, poate de aia nu a mers? Verifica te rog userul si parola pe care mi le-ai trimis.
_
pentru
MeAlex spune:
Mai stie cineva userul si parola care se foloseste pentru crearea de noi capitole si modificari?
_
pentru
gabi74 spune:
Poate reuseste cineva sa ma bage in lista, sa va spun povestea mea???? Din 2008 incercam sa facem un bb, dar mai tarziu am descoperit sperm slabuta si eu cu probleme (sinechie), endometru subtire, am facut o histero cu debridare sinechie pe 14.11, urmeaza a doua in jur de 10.12, pe urma sa vedem ....
Katy82 spune:
Buna fetele!
Miky din cate imi aduc eu aminte noi eram in aceeasi zi. Si cum eu sunt pe terminate si tie nu ti-a venit inca eu zic ca are ochisori la tine. Hai ca astept o veste pozitiva.
pe toate!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
lucianamoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Miky din cate imi aduc eu aminte noi eram in aceeasi zi. Si cum eu sunt pe terminate si tie nu ti-a venit inca eu zic ca are ochisori la tine. Hai ca astept o veste pozitiva. pe toate! Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau. |
weekend placut fetele!
va citesc de pe tel
kmy_black spune:
buna fetelor, am revenit!!!
deci verisoara mea a zis k poate isi face maine test , azi mai asteapta, intreband-o daca mai are acele dureri k la menstra a zis k nu mai are nik, concluzia logica: SARCINA!!!!!!!( deci a facut inseminarea pe 5 nov, si dupa calculul ei ar ti treb sa vina cm-ul pe 23, eu am spus 25 , k a mai avut odat intarziere de 2 zile, simptomele de ciclu dispar, raman sanii durerosi, si pofta de mancare mai crescuta, sora mea sta cu ochii pe ea, la pofta de mancare, a mai adaugat si starea de oboseala si cateodat faptul k refuza cafeaua dimineata, mentionez ca si sora mea este de 2xmamica si ceva idee despre simptomele sarcinii si ea crede la fel k mine, k peste 9 luni o sa mai fie un membru in familia noastra!!!
cred ca ea o sa se bucure sau o sa creada ca i s-a indeplinist aceasta dorinta cand o sa-i creasca burtica!
sper sa nu ne inselam si daca ea nu isi afce testul pana luni si nici nu vin rusii eu o declar oficial
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!