A varsat pe saltea - cum o curat?

A varsat pe saltea - cum o curat? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Monica a varsat pe salteaua patului, mirositor tot. Am curatat cu sampon de covoare dar nu a iesit inca tot mirosul. Cum se curata?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

vezi ca exista la dm niste produse ( ca un pulverizator) pt curatat canapele de pinza. Incearca si cu ele. Eub am de la firma lor: Denk Mit si se numeste Textilienfrisher (si scrie ca inlatura mirosurile urite din textile). Nici nu costa mult.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Sau apelezi la serviciile unei firme de curatenie care vine cu un aspirator profesional de curatare (pe principiul injectie absorbtie) si poate asa functioneaza. Pot sa-ti spun ca pt o saltea de bb cereau 50 de lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sirimie, pentru data viitoare, poate e mai usor sa cumperi din ikea de exemplu niste protectori de saltea impermeabili sia sa nu mai ai surprize.
Noi am aruncat o saltea tocmai ca ALEX vomitase pe a so oricat am curatat-o tot aveam imprsia ca mireoase.Nu costa foarte mult si nici nu deeranjeaza cearcaful.Aici gasesti si ceaarceafuri impermeabile si vcosta undeva la 10- 12 euro, tot mai ieftine cat o saltea
cred ca un bun aspiurator de la o firma serioasa te poate scoate din acest impas.
multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Ati incercat cu solutie de bicarbonat? La mine a functionat in scoaterea mirosului de pipi de pisica (miros care persista, nu gluma), deci ma gandesc ca ar merge si in cazul asta. Nu mai stiu exact ce cantitati am folosit, dar stiu ca am diluat bicarbonat alimentar in apa si am sters cu lichidul obtinut.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Si eu le-am pus protectoare din cele amintite de Olim si ajuta. Pentru saltea.

Tot vroiam de catva timp sa va intreb.

Cum curatati mai eficient/rapid locul dupa?

Sa ma scuzati de asa intrebare... eu adun cu niste servete mari de hartie, strang asternuturile si le pun in cada la clatit si abia dupa in masina de spalat. Ah si daca imi dau seama ce va urma, le asez un lighenas de plastic langa pat.

Mai ca-mi vine sa iau un faras... brrr, poate sunteti mai expeditive si practice, cum faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

De regula saltelele ptr bebelusi sunt lavabile, cel putin eu asa am cumparat, dar ca sa nu o spal mereu, scot husa si pun mai intai protectia aceea de patut despre care vb Olim.
Daca pun protectia peste saltea si deasupra cearsaful, transpira f tare copilul, desi protectia este panzata cu bumbac.
Dar eu cred ca intrebarea se referea la saltea de pat mare, nu?
A sa caut si eu solutia aceea de la DM. Multumesc de pont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ML

Si eu le-am pus protectoare din cele amintite de Olim si ajuta. Pentru saltea.

Tot vroiam de catva timp sa va intreb.

Cum curatati mai eficient/rapid locul dupa?

Sa ma scuzati de asa intrebare... eu adun cu niste servete mari de hartie, strang asternuturile si le pun in cada la clatit si abia dupa in masina de spalat. Ah si daca imi dau seama ce va urma, le asez un lighenas de plastic langa pat.

Mai ca-mi vine sa iau un faras... brrr, poate sunteti mai expeditive si practice, cum faceti?

www.flickr.com/photos/69265867@N06/sets/72157628040874089/" target="_blank">Copilaria, o data-n viata... (foto)

www.flickr.com/photos/69265867@N06/sets/72157628085332016/" target="_blank"> Un fluture (de noapte) pe zi si alte (tot foto)

Eu tot la fel curat. Sa mai spun ca a vomitat in 2 seri (sambata si marti) de cate 3 ori in fiecare seara??? Sambata am schimbat patul de 4 ori! Ca la mine sambata e zi de schimbat lejerie. Marti stiam deja ce urmeaza dupa prima voma si am ramas in baie, ne uitam la Daddy cum spala cearsaful si asa a mai vomat de 2 ori, in baie... am schimbat patul numai o data.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Si ptr. pat mare exista protectoare de saltea. Eu am si m-a ajutat enorm! Cand a vomitat Victoria, a trecut prin cearsaf, dar nu prin protectoare. Dar cum am doar 2 si vomitase pe amandoua, apoi am pus o patura mai groasa sub cearsaf, si tare inspirata am fost, ca a mai vomat o data.

Sirimie, incearca, eventual, sa freci cu o jumate de lamaie. Nu am incercat niciodata, dar nu cred sa dauneze. Incearca eventual pe o bucatica mica intai.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Si eu am cumparat protectie impermeabila pt pat de 140/200 de pe net (2 bucati, dar cred ca mai comand una) de la firma marbis. SUnt f multumita, la noi problema e de pipi in pat, deja sunt la capatul puterilor (ma trezesc de 3 ori /noapte s-o pun la pipi si uneori e deja pishulita).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Laura, de ce nu-i mai pui scutec noaptea, daca nu e pregatita inca fara? Victoria si acum are scutec noaptea si dimineata e plin. Asa macar doarme si ea, dorm si eu, fara griji.

_

VICTORIA

Mergi la inceput