A varsat pe saltea - cum o curat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Desiree, chiar nush daca sa fac asta, mai ales ca i-am scos pampersul de aproape un an si nu a avut (pana acum) decat f putine accidente. Dar de 1 luna (chiar mai bine) face aproape noapte de noapte Eu sunt ingrijorata ca nu stiu motivul (analiza urinei a fost buna)!
Scuzati off topicul

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Desiree, chiar nush daca sa fac asta, mai ales ca i-am scos pampersul de aproape un an si nu a avut (pana acum) decat f putine accidente. Dar de 1 luna (chiar mai bine) face aproape noapte de noapte Eu sunt ingrijorata ca nu stiu motivul (analiza urinei a fost buna)!
Scuzati off topicul

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Ma bucur ca nu ai luat-o ca pe o critica, era doar o intrebare. Hm, nu stiu. Pune si tu o intrebare la parintii intreaba... sunt sigura ca o sa primesti multe raspunsuri, vezi tu ce excluzi.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Foarte bun impotriva mirosurilor este otzetul, poate functioneaza si aici. Nu ramane mirosul de otzet, se evapora.
Off topic: Desiree nu m-am gandit nicio clipa ca e altceva decat un sfat. Deja am deschis subiect la Parintii....
Pupici si sanatate multa micutzei!

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Incearca acolo unde se curata profesional interiorul masinii,inclusiv banchetele......au un aspirator cu abur ..nu stiu dar mie au izbutit sa-mi curete bancheta din spate perfect.....ca se rasturnase olita cu pipi si kk pe ea....eram pe drum si dupa ce am pus-o sa faca la olita,cnd am ridicat-o de pe ea,a dat din picioare si a a varsat-o...incearca si asa,daca vrei sa salvezi salteaua...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Madalina, ce mai face fetita ta? Am citit cu stupoare de curand ce vi s-a intamplat, imi pare foarte rau.

Mergi la inceput