Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

daca vladut e in urma, noi unde suntem?in paleolitic?
vladut e super ok.

ma doare!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma apuc de tradus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu fac ciorba o data pe saptamana: ii dau de 3 ori (in 48 de ore), plus 3 borcane sterilizate, cam asta e regula la noi, iar felul 2 il fac in 15 minute rapid inainte de masa si ajunge cam pe 2 zile.

Paula - dar de ce nu il pui salopeta de polar sau catifea?
Eu o imbrac in salopeta de bbc plus una de catife4a sau polar, in functie de cat de frig/cald e, si nu o mai invelesc cu nimic.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mihaela, am o pijama de polar. Nu f groasa, dar nici nu e subtirica ca alea din bumbac. Pe dedesubt are doar un body cu maneca scurta.
In casa noaptea avem 22 grade. Dar eu sunt acoperita si ma gandesc ca poate lui ii e frig. De aceea ma gandeam sa caut un sac de dormit, ca m-am saturat sa ma trezesc de 10 ori pe noapte sa-l acopar...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am cedat psihic.ma duc la dr.
pur si simplu imi vine sa lesin de durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Salutari!!

Al meu sot deja ma zapaceste de cap ca dupa 2 zile de tratament Paul inca tuseste.Oare nu este un sirop minune special pt al meu sot care dupa o aplicare sa vindece totul?

ADRIANA eu nu am auzit de nici un caz din ce spui tu,probabil ca exista,dar eu am scris acel lucru pt a o incuraja cat de cat pe Crispo.

Observ ca postarea mea a fost deranjanta,exact cum am presupus ca va fi,intr-adevar,Vlad este copilul ei si ea stie cel mai bine ce sa faca cu el,eu am vrut doar sa dau un sfat,nu cu rautate,ci din contra.Dar promit ca pe viitor chiar nu voi mai face acest lucru si voi scrie doar meniul lui Paul,cate cafele am baut si ce am mancat.

Mergi la inceput

HISTAMINA sanatate

ANCA bine ai revenit printre noi.

Saddie am deschis mail-ul,am downloadad,multumesc mult,dar nu am mai dat REPLY.Asa ca iti multumesc pt materiale si iti urez mult succes in lupta cu kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Btz, da nu cred ca ai deranjat pe nimeni. Nu mi s-a parut. Doar ai zis o parere, si altcineva a avut alta parere, atat. Da asta nu inseamna ca ai deranjat.

Histamina, sa treaca repede durerea!

Paula, eu nu ma stiu cu ciorbele, doar taraneasca de vacuta stiu face.

Pt azi am facut peste la cuptor cu legume.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Vlad doarme cu sac de dormit, e subtirel. Am vazut la Kiabi saci de iarba, dar mi se par foarte foarte grosi!!! Numa daca nu il culc in scutec si cu geamul deschis, in sacul ala. La noi noaptea sunt 21.5-22, eu ma invelesc cu plapuma. Dar l-am tot verificat pe v si nu e rece, nici macar la manute/ nasuc. Asa ca Paula cred ca merge o salopeta mai grosuta. Nu stiu daca se mai invata cu sacul.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Gabita, de ce ai tu impresia ca unele postari sunt atac la persoana? Nu sunt mama, exact asa cum nu au fost nici cand tu te-ai suparat ca unele dintre noi te-au sfatuit sa iei in calcul si antibioticele! Tot asa au fost sfaturi date, fara rautate, dar tu ai ales sa te superi pe noi.
Si e f adevarat ca o trauma la cap poate avea consecinte din cele mai groaznice. Acum, ca sunt dupa o luna de investigatii si dr neurologi, pot sa-ti dau un exemplu clar. Epilepsia poate fi provocata de o trauma craniana.
Deci am facut supa crema de dovlecel, dupa reteta Ramonei. Eu nu pot nici sa o gust. Sper sa-i placa lui raul, ac lui ii place dovlecelul.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

PAULA si eu nu inteleg de ce crezi tu ca eu as crede ca e atac la persoana mea????
Eu DOAR mi-am zis parerea MEA si atat,nu am obligat-o pe Cristina ce sa faca,daca sa faca,cum s-a mai spus,e copilul EI si e decizia EI.
Dar am zis clar,ma abtin,sa nu dau curs altor lucruri.

Mergi la inceput