Prietene la bine si la greu - 147
Raspunsuri - Pagina 8
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 dragelor, subiectul copilul meu nr. 2 nu face obiectul acestui topic Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009) |
De ce, nu suntem prietene la bine si la greu ?
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui monis5 dragelor, subiectul copilul meu nr. 2 nu face obiectul acestui topic Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009) |
hm, cum asa? adica nu posibilitatea ca Monis sa aiba bb2 ci discutiile despre copilul TAU!! Ce sa inteleg de aici? exista nu exista... este in plan au ba.... da tu il aperi ca o mama buna ce esti
Moama.... mi-ai inseninat ziua, am un zambet cat casa...
dankutza spune:
citat din mesajul lui stanucel fetelor eu de cand stau acasa cu adelina nu mai pot gandi, sunt cu mintea puturoasa, plus ca am o lene de ma doare abia astept sa incep serv. |
Eu asa m-am simtit dupa 3 luni de stat acasa.
lylyana.ion spune:
a intrebat cineva de parcare, nu-mi amintesc cine
o vedeti aici www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=46723" target="_blank">http://www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=46723
Monisule, ti-a zis bine Many
Pirelia, eu am tot incercat sa ii cresc imunitatea prin diverse metode, desi sta acasa, iar acum iar e racit, iar aerosoli, iar...
monis5 spune:
reformulez
Dragelor, subiectul copilul meu nr. 2 care nu exista nu face obiectul acestui topic . Pentru ca nu exista.
Lyly uof si voi cu raceala... sa treaca repede!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
mihamora spune:
Multumesc de primire fetelor !
Era in plan sa ramanem acolo numai daca gaseam ceva bun de facut...
Ionela, sigur o sa facem o intalnire, eu nu v-am vazut niciodata live :)
Smara, si eu ma bucur sa fiu din nou cu voi, mi-ati lipsit
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
monis5 spune:
citat din mesajul lui mihamora Multumesc de primire fetelor ! Era in plan sa ramanem acolo numai daca gaseam ceva bun de facut... Ionela, sigur o sa facem o intalnire, eu nu v-am vazut niciodata live :) Smara, si eu ma bucur sa fiu din nou cu voi, mi-ati lipsit Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007 |
imi pare rau ca nu ati reusit sa va stabiliti acolo... bine ati revenit! . Lasa ca ramane o destinatie frumoasa de vacanta, daca stateati mereu acolo, era mai greu sa simtiti farmecul locului (zise vulpea holbandu-se la struguri)...
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
laurairina13 spune:
Monis, vaz ca am reusit sa te scoatem din sarite cu nr.2
Hai ca ceva cu nr 2 tot o sa fie, o masina, o casa etc
Apai Danku daca ti-e ti s-au atrofiat creerii in doar 3 luni, acum eu ce sa mai zic ca o sa fac 4 ani jumate de stat acasa pana sa ma intorc undeva la vreun job..
Many, cu ce i-ati servit pe cei din controale? cu ma'sa lor sau cu ..?
Miha, imi pare tare rau ca nu v-au iesit planurile acolo, era tare frumos.. Dar ma bucur sa te citesc mai des pe la noi
Andrecluj spune:
Bine ai venit pe lume, Minune Lucas , sa-ti fie viata lina si sa fii frumos cel putin cat fratiorul tau! Refacere rapida, mami de doua minuni!Stiu ca m-a intrebat cineva ceva, am uitat ce, mii de scuze, imi amintesc doar ca as vrea sa o strang in brate pe Many , tare tare tare Iar pe repede 'nainte, mii de scuze, va pupam
Ramonika spune:
Dana felicitari! sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati toata viata de Lucas (si de David, evident)
zic si eu ca many, cand am vazut ca s-au scris atatea pagini, m-am prins ca s-a intamplat ceva.
Alinutza
monis doar pt. ca gandesti asa in leg. cu invatamantul, ar merita sa lucrezi acolo avand in vedere ca sunt o groaza de profesori care n-au nici o inclinatie spre pedagogie si totusi fac meseria asta din lipsa de ceva mai bun.
ma intrebai daca-s pregatita pt. job, parca mai speriata eram acum 3 luni decat sunt acum. cred ca la inceput va fi mai greu, apoi ma voi obisnui, ce pot face? macar m-am mai linistit cu delegatiile...
ionela imi pare rau ca v-ati pricopsit cu muci, sper sa va treaca repede.
miha si eu sunt curioasa sa va intalnesc.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz