Prietene la bine si la greu - 147

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

uite ca e mami de Misso online cu noi

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

azi dimi eram in pat...misso s-a trezit inainte de 6 cu chef de joaca ..ieri a adormit de la 5 si normal ca azi dim era freshhh..eu nu...m-a tras de par si mi-a bagat mana in ochi pana m-a trezit...dupa aceea am stat si m-am jucat cu ea...si cum ne jucam noi, ma gandea la dana si la lucas..si nu stiu cum dar mi-o imaginam pe monis cu bb2

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

felicitari dana sa ai un bebe sanatos,mancacios si cu cat mai putini colici, iar tie iti urez refacere rapida

am reusit sa deschid laptopul putin, eram fff curioasa cum se simte dana, ce s-a intamplat...

totusi vreau sa incerc sa stau cu laptopul deschis si sa o dezvat de a se mai urca pe masa,are ea un desen animat care o sperie si l-am pus putin si a fugit de laptop hai, ca sunt pe drumul cel bun

fetelor eu de cand stau acasa cu adelina nu mai pot gandi, sunt cu mintea puturoasa, plus ca am o lene de ma doare abia astept sa incep serv.

carmen mami de adelina ioana 16.04.2010 si adolescent paul florian 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

monisule, ti-am pus gand "rau", mama! Ce-ai zice sa fii urmatoarea pe listutza?
Stii tu vorba aia: daca iti spun cativa ca esti beat, du-te si te culca. Deci, daca iti spun cateva ca o sa ai bebe 2, du-te si apuca-te de lucru si lasa depresiile.

miha, bine ai revenit!!! Dar cum de v-ati intors in Romania? Asa era planul, sau...? Oricum, ma bucur tare ca o sa intri mai des pe aici.

Livia, acelasi lucru mi l-au spus si mie medicii de aici, dupa ce in prima luna luase pisicutza 1,300 kg. Nu-ti fa griji, da-i cu tzitzi inainte cand si cum vrea Meli, ca nu va mai lua la fel in fiecare luna. Cresterea asta brusca are loc de obicei in primele luni, cum spunea si Licu.

am fugit la treburi.

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

vin si eu la "spartul targului", mi-a fost imposibil aseara sa intru pe net

Bun venit pe lume bebe Lucas!
mami, sa va traiasca, sa fie sanatos amnadoi flacaii, iar tu sa te refaci repede sa ai grija de ei!

Alinutza

Many

Miha, bun revenit in tara!

Monis, nu te vezi cu 2 copilasi? eu da!

Raluci, esti urmatoarea pe lista, pregatim niste ?

Multumim tuturor pentru urari!
Mi-e dor de o bancuta

pup all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

dragelor, subiectul copilul meu nr. 2 nu face obiectul acestui topic

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ziua BUNA
Noi suntem mai bine, am reusit sa si dorm putin asta noapte, ceea ce e suuuper

Bravo bebe Lucas!! ma bucur mult ca sunt amandoi bine...
Mai Dana, m-ai luat, ai nascut intr-o ora...

Livia-, dar de Tudor care are 5200 g la 3 sapt ce mai spune medicul tau??? Fii serioasa... copilul alaptat exclusiv nu are probleme de obezitate

Mihamora, eu crezusem ca ati plecat definitiv... sa va fie de bine intoarcerea acasa. Adaptare usoara la munci/gradi/cresa. Poate ne vedem intr-o zi cu toatele pe undeva prin Iasi... ca incep sa ma simt mai bine( daca am dormit 3 ore din bucati... deja sunt zglobie).

Monis, pai si tu depresie? Noooo, asa ceva nu se poate!!! Adica daca si tu cazi, mami zen, noi ce ne facem???? Hai hai... lasa depresia ca fetele noastre te pun sa te apuci de bb2 daca nu le dai de gandit la altceva,.,... sau, vrei sa te incurajez si eu???? ... Eu ma abtin deocamdata, dar daca mai stai in butoi trimit barza la tine, zau asa!!!

Ei, si acum, desi mai are de asteptat putin, bagam agitatele la incalzire pentru Raluci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Eu am o stare foarte ciudata, am trecut de DPN la sarcina pierduta, nu am crezut ca ma va afecta, dar pur si simplu m-am prabusit. Sper ca spiritul sarbatorilor care se apropie sa ma scoata din starea asta si sa ma readuca pe linia de plutire.

te inteleg atat de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Bun venit pe lume, bebe Lucas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Da Raluci, tu urmezi - Nastere usoara! de pe acum iti tin pumnii.

Incercati cumva sa le cresteti imunitatea micutilor care merg la cresa? Ca nu stiu ce sa-i fac Onisoarei mele ca sa nu mai raceasca asa repede.

Mergi la inceput