Prietene la bine si la greu - 147

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

acum plec la spital...nu scap eu asa usor.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Nastere usoara, Danasi un bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Hai Dana!!!!!!!!!!!!!!!!

Ufff ufff... ce de emotii

Eu intre turele de aspirat muci de la copii... a luat si Tudor pana la urma.... doar muci amandoi, sper sa scapam deci cu aspirat, curatat.... etc. da-s rupta... nu mai stiu cum ma chema

Asa ca Dana, sa ai o nastere usoara.... si um pui sanatos( de fapt 2 pui sanatosi), astept vesti buna si fug la orizontala cat imi dau voie puiutii mei sa stau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Dana nastere cat mai usoara, bebe sa fie sanatos, tu sa ai mult laptic si sa scapi de problemele cu glicemia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nastere usoara dana...hai bb lucas (sau mateo)

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

asaaaa, ce stim noi de Dana?

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,

Cand am deschis calculatorul si am vazut cat s-a scris de la ultima mea citire am fost sigura ca s-a petrecut ceva. Cum nu prea avem vesti de la Dana ma alatur si eu galeriei voastre si tin pumnii.

Eu am o stare foarte ciudata, am trecut de DPN la sarcina pierduta, nu am crezut ca ma va afecta, dar pur si simplu m-am prabusit. Sper ca spiritul sarbatorilor care se apropie sa ma scoata din starea asta si sa ma readuca pe linia de plutire. In rest mai nimic, decat un control de la Corpul de control al Primului Ministru, care vrea si pe mama si pe tata.

O zi buna si cu vesti la fel de bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Neata !

Cred ca Danuta la ora asta isi tine deja comoara in brate ,abia astept sa citesc vestea cea mare .

Many nimeni nu te vrea tristuta ,eu sunt convinsa ca ti se va indeplini dorinta .

Ancutz imi place cum se ocupa tati de fetita lui .Bravo lui !
Iar plaja si cocteilul cu siguranta trebuie sa le incerci sa stii ce-i zici clientului ,nu ?

Monis sustin ideea Dianei .

Angi sa ne spui neaparat cum esti ,tin pumnii sa fie totul bine

Ionela uff amandoi pui mici sunt bolnaviori :( . Sanatate multa !

fug la o tzitzi mica

Mergi la inceput

Mesaj la Dana pe FB: Aseara la 00.23 s-a nascut a doua minune din viata noastra...Lucas. Este frumos si sanatos: 3680grame si 51cm. Natural fara epidurala.

Mergi la inceput

Felicitari Dana, te astepatam cu relatari la cald. Sunt bucuroasa ptr. tine ca s-a incheiat cu bine acest episod. Multa sanatate celui mic si tie.

Mergi la inceput