Prietene la bine si la greu - 147

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Danaaa, news vrem!!

Gata, m-am lamurit si ce zisa Diana, buna solutia, sa videm replica lui Monis

Ancutz, deja te visez undeva cu curutu pe nisip la plaja cu un cocktail in mana .. Si ce o sa faci cu Sabinuta cat esti plecata cica cu serviciu??

Raluci, si eu tot cu laptopu in pat m-am bagat, dar cred ca mai cuminte ar fi sa il inchid si sa bag repede cornu in perna sa profit ca asta micu a adormit mai devreme..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Danaaa, news vrem!!

Gata, m-am lamurit si ce zisa Diana, buna solutia, sa videm replica lui Monis

Ancutz, deja te visez undeva cu curutu pe nisip la plaja cu un cocktail in mana .. Si ce o sa faci cu Sabinuta cat esti plecata cica cu serviciu??

Raluci, si eu tot cu laptopu in pat m-am bagat, dar cred ca mai cuminte ar fi sa il inchid si sa bag repede cornu in perna sa profit ca asta micu a adormit mai devreme..

Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

fata, pai daca is plecata in interes de servici sigur nu stau eu cu fundu'n nisip cu cocktailu' in mana...ca doar nu pt asta ma plateste firma

iar Sabina are si tata, nu?

somn usor

Mergi la inceput

Pfoai Ancutza, acu sa vedem cum o sa ii fie lui tati singurel cu Sabi, abia atunci vede el ce inseamna stat acasa singur cu copil, uite cum se intoarce frumusel roata

vezi sa nu ma citeasca ca vine la mangalica si pune vreo bomba la subsolu' blocului

Mergi la inceput

mda gata, ma bag la somn, deja mi-am depasit ora, acus isi cere asta micu portia iar,

Dana, maine dimineata abia astept sa citesc lungime, nota, kilograme, stii tu.. Sa ai o nastere usoara si bebic sanatos tun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Licu, tare shoada mai esti.

Mai, stiu ca nu-i prea frumos sa dormim in timp ce dana se chinuie sa dea chiriasul afara , dar eu casc cu lacrimi deja, sunt franta de oboseala.

Noapte buna tuturor! Adorm cu pumnii stransi si cu gandul la dana.

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

las si eu sa-mi tina locul niste

si niste , vedem noi maine pentru cine .

tare dragi imi mai sunteti

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

aolew eu mor aici...efcinci efcinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Pfoai Ancutza, acu sa vedem cum o sa ii fie lui tati singurel cu Sabi, abia atunci vede el ce inseamna stat acasa singur cu copil, uite cum se intoarce frumusel roata

vezi sa nu ma citeasca ca vine la mangalica si pune vreo bomba la subsolu' blocului

Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

nu te citeste, stai linistita, nici macar bomba nu are...
Licu' as fi nesimtita sa spun ca nu stie cum e sa stai cu copil mic...de cand am inceput serviciul el o duce si o ia de la cresa...o imbraca, o spala, ii da sa manance, se joaca, o plimba, o pune la olita (azi a facut pt prima oara kk la olita acasa si era cu el)...are mult mai mult timp liber decat mine...in week-end el ii pregateste micul dejun si o "asista"... in fiecare week-end, nu doar o data...de adormit, acum o adormim amandoi, adica ori adoarme in patul ei, ori intre noi in patul nostru apoi o mut...deci nu pot sa ma plang...si sunt sigura ca s-ar descurca daca as lipsi...doar ca e prea orgolios sa spuna ca intr-adevar e greu sa cresti un copil

trupa de la Mangalica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

tare dragi imi mai sunteti

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

si tu noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

hai dana
nu ma ia somnul

Mergi la inceput