Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***367***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Mada, bebe as nevoie de pachete pana pe 3 daca se poate. Daca ajung pe 4 seara este mai complicat, dar nu imposibil.

Atunci le-am putea aduce duminica asta, daca sunt gata... Sau am putea incerca sa venim duminik mai devreme...

Altfel nu prea putem fi de ajutor, ca intre 30nov si 3dec ne scufundam in stiinta... in nordul tarii, iar la capetele intervalului tre sa poposim in Cetatea de Scaun sa parasim/recuperam copilul... asta daca ne-o lasa inima sa facem asta si nu ne-om hotara sa plecam cu ea ...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Shrek de jucarie sau de film?

Jucarie,caci filmul si jocuri avem...

Jucarie nu stiu... Dar ma uit, ca tot am de shopinguit.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

GAZO, am dat si eu de strainezi inculti, incredibil de inculti... Insa ce uiti e ca invatamantul nostru s-a schimbat enorm de cand am terminat noi scoala. Iti dau un exemplu. Io am facut Caragiale, iar unii profi, ca sa isi completeze norma, aveau ore si in Jean Monnet (liceul cu proful de sport ). Si tin minte cum se crucea madam de istorie ca unii din Jean Monnet ii plasasera primul razboi mondial undeva pe la 1800... Nu mai zic ca eu am primit scrisori de la cunostinte din mediul rural care, la 15 ani, nu puneau punct, nu puneau cratima, scriau intr-un fel de scriptio continua... Deci am rezerve in aceasta privinta, cum ca scoala noastra le da niste cunostinte necesare. Adica scoala le da, dar le primeste cineva?

Adica daca scoala din alte tari e lalaiala, dar nu le afecteaza self-esteemul, iar a noastra e lalaita si ea, dar afecteaza increderea/creativitatea etc., nu vad unde iesim castigatori.

Si inca ceva: io n-as vorbi de scoala din vest vs scoala noastra. Scolile din Europa nu sunt un bloc compact, nu sunt la fel, nu au aceeasi abordare. Mie mi se pare perdanta diferentierea asta intre "noi"si "ei", ca si cum "ei" ar fi uniformi, chiar daca uneori si eu operez cu dihotomia asta. Sper sa-mi treaca

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

FLORIC, mai toate caracterizarile Deniseimada incepeau cu un quote din altcineva, dupa care mai adauga 2-3 propozitii. D-aia nici nu-ti sar in ochi, ca nu au titlu ("Anca", "Gaza" etc.), ci incep cu un citat dintr-un alt mesaj si pot trece ca... simple replici. Pe mine stiu ca m-a tocat, am si replicat.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Eu va propun o continuare a jocului in alt sens. Dupa ce om termina cu autocaracterizarile, sa ne uitam nu numai la cum ne-au tocat celelalte, ci si la cum am tocat noi. Exista vreo grila comuna pe care am aplicat-o la fiecare caracterizare? Exista vreo fraza/vreun motiv recurent in mai multe caracterizari? Si ce spune asta despre mine, caracterizatorul?

Eu mi-am identificat cliseul-grila pe care l-am aplicat mai multor fete si cred ca e relevant pt mine. Adica spune ceva despre mine si despre luptele mele sufletesti. Dar nu va zic amu.

Ati inteles ceva din ce balmajesc eu p-acilea?

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Cu H nu-s de acord ca mi se pare mult prea imp componenta sociala in dez personalitatii unui individ ca sa-mi tin copilul intre fustele mele. In + mi se pare imposibil ca un individ, oricat de inteligent ar fi, sa poata acoperi atatea materii si sa mai si experimenteze pe proprii copii.
Pisigria cu romanii-francezi calatori nu era un HS clasic ci mai degraba invatamant la distanta pus la punct de catre Min Inv pt plozii, care nu-s in tara si vor sa se scoleasca. De fapt, din motivul asta au si renuntat oamenii la peregrinari ca ajunsesera sa faca numai scoala cu copii. E atat de stufoasa materia, sunt lucrari care se dau pe net, etc ca vecina mea poloneza a sf prin a-si trimite copii numai la scoala poloneza(adevarata) in anul cat au stat acolo, ca era imposibil pt un copil sa le faca pe amandoua in ac timp si era complicat si logistic cu cate un calc pt fiec copil, etc.

Cu scoala inainte de fac in alte parti ale lumii, nici eu nu sunt de acord...
Un exemplu tragic zguduie Fr acum. Intr-un internat privat destul de bine cotat un baiat de 17 ani dintr-o fam de intelectuali a violat, ucis si ars o fata de 13 ani. Inca nu s-au lamurit exact lucrurile, daca conducerea liceului stia ca el astepta in libertate judecata pentru un alt viol...Stiau ca avea pb cu justitia, dar nu-s f clari daca stiau exact pt ce.
Intamplari de genul asta+ faptul ca eu am stat in timpul liceului la un internat unde am vazut destule cu toate ca la noi era poezie, ma fac ca fiu convinsa ca pana la majorat e cazul sa-mi tin copii pe langa casa. Nu stiu insa cum as proceda, daca ar fi mari sportivi sau mai stiu eu ce si ar fi singura varianta sa evolueze.

Ina- Merçi ca te-ai gandit la mine...Am fost nitzelus ocupata zilele astea.

Gianina- Eu am facut acadele in niste forme speciale pentru acadele...Iti trebuie niste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ati pus cumva self-caracterizarile pe mailul comun? Ca io aici nu vazui niciuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, cum esti?
Sper ca ai reusit sa ajungi la petrecere; sau ca, macar, ai iesit din butoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gata, am revenit, am targuit niste decoratiuni ca la alea nu ma pot abtine in fiecare an sa nu iau cate ceva, plus oo kinder ca mai nou avem si noi vicii din astea

Monnvas, bune idei ai !!

Andiaroro, bine ai revenit !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Ati pus cumva self-caracterizarile pe mailul comun? Ca io aici nu vazui niciuna...

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Da' crezi ca s-a apucat cineva de ele ?
Eu o sa imi fac tema in wkd ca in rest nu prea o sa mai am timp de forumit :((

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput