Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***367***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Ati pus cumva self-caracterizarile pe mailul comun? Ca io aici nu vazui niciuna...

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Da' crezi ca s-a apucat cineva de ele ?
Eu o sa imi fac tema in wkd ca in rest nu prea o sa mai am timp de forumit :((

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Ma gindeam io ca nu sinteti asa discrete!
Dar cind am auzit-o pe Monn cu "dupa ce terminam caracterizarile", m-am gindit ca poate iar sint eu restanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aaa, INA, io gandeam in perspectiva...

Eu insist ca totusi ii datoram si Simplyanei ceva. Alooo, s-aude?

Si ca sa nu insist teoretic, na, in postul urmator incep io!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

FLORIC, mai toate caracterizarile Deniseimada incepeau cu un quote din altcineva, dupa care mai adauga 2-3 propozitii. D-aia nici nu-ti sar in ochi, ca nu au titlu ("Anca", "Gaza" etc.), ci incep cu un citat dintr-un alt mesaj si pot trece ca... simple replici. Pe mine stiu ca m-a tocat, am si replicat.

Cam asa... Mai degraba am condimentat decat am tocat..

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

SIMPLYANA mi se parea la inceput un soi de copie - mai palida - a Ancai. Mai tot ce zicea Anca primea like de la Simply. Cand io m-am luat de Anca pentru nush ce, am primit o linie peste deshte ca "cine esti tu sa judeci". Daca pana atunci o ignoram inconstient, de-atunci am ignorat-o constient si ne-am si rafuit o data pe privat. Cand mi-am dat masura taioseniei mele.

A trecut aproape un an de-atunci si intre timp am reusit sa o desprind pe Simply de Anca, in ciuda declaratiilor de dragoste publice. Mi se pare ca emigratul a schimbat-o mult, a maturizat-o mai tare (nu ca ar fi fost imatura inainte). Si chiar m-a impresionat cand ne-a povestit despre plecarea lor si ce schimbari au insemnat in viata ei. Iar, mai recent, m-a impresionat explicatia data de ea postului, explicatie cu care rezonez.

Simply e artista, dar nu tipul ala de artist cu capul in nori care nu reuseste sa puna doua sosete de aceeasi culoare. E un artist care a integrat "ratiunea si simtirea", traditia si tehnica moderna. N-o vad facand portrete, ci grafica/grafittiuri. Reuseste sa fie si poetesa, si realista. Imi place felul in care se raporteaza la baietii ei, si la Mimi, si la Luca. Imi place ca isi asuma alegerile ei, nu sta sa planga peste laptele varsat (da, am tradus mot-a-mot din engleza, nu mai stiu expresia romana). Nu viseaza la cai verzi pe pereti (sau, ma rog, nu-si iroseste viata visand dupa cai verzi pe pereti), ci isi fixeaza obiective cat de cat realiste. Tot aici as incadra si un acord intre teorie si practica, astea doua modelandu-se reciproc. Fiindca Simply nu este omul fixitatilor, ci se adapteaza nevoilor.

Mi se pare ca, din tot clubul, este printre cele mai tolerante persoane. Toate ne laudam ca nu judecam, dar din cand in cand mai trantim cate o sentinta. Pe Simply nu am vazut-o sa faca asta pe forum.

Si mai zic ca mi se pare printre persoanele cu cea mai crescuta inteligenta emotionala de pe aici. Printre fetele cele mai profunde.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Cum ramane cu Lista pentru Mos Craciun, vad ca nu s-a mai inscris nimeni. Ori veniti fetelor cu raspunsurile copiilor ori o lasam balta?

Pai noi am zis, pana acum de la Mos Craciun vrem: CADOURI: pupusha mica Apada i pitici. (celelalte erau pt Mosh Nicolae)

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Pe Simply tiza mea o s-o toc si eu, numai sa prind o bresa in programul meu haotic de saptamana asta: pe langa toate cele- multe! zilnice, m-am inhamat si la o traducere, ca m-a vrajit "renumeratia" ce vine cu ea si acum nu-mi vad capul de trebi.

Monn, merci de telefon, am facut subiectele de teza zambind...cred ca o sa zambeasca si invataceii mei maine.

Pup!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Monn, merci de telefon, am facut subiectele de teza zambind...cred ca o sa zambeasca si invataceii mei maine.

Si eu tre' sa ma apuc de niste subiecte, oare o sa rada si habibii mei cand le-or vedea? Poate or rade... a paguba!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Aveti idee in ce constau exercitiile Oberlander?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am fost la intalnire, a fost tare bine. David a stat cu Chiti, cu Aliona, cu Cata si Cristi. Cu fiecare cate putin, dar pana la urma s-au sincronizat bine si l-am gasit fericiti pe toti.

Multumesc ca v-ati gandit la mine, dupa cum am zis este o tampenie si nu merita sa povestesc caci chiar o sa radeti de mine, dar acum seara am mai tras o portie de plans Ce sa-i faci, hormonii-s de vina. Chato in nici un caz nu este de la vergeturi, cu acelea m-am resemnat demult, a trecut vremea lor

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Mai, cine a ras de tine pana acum? ca scot

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am fost la intalnire, a fost tare bine. David a stat cu Chiti, cu Aliona, cu Cata si Cristi. Cu fiecare cate putin, dar pana la urma s-au sincronizat bine si l-am gasit fericiti pe toti.

Multumesc ca v-ati gandit la mine, dupa cum am zis este o tampenie si nu merita sa povestesc caci chiar o sa radeti de mine, dar acum seara am mai tras o portie de plans Ce sa-i faci, hormonii-s de vina. Chato in nici un caz nu este de la vergeturi, cu acelea m-am resemnat demult, a trecut vremea lor

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput