Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***367***
Raspunsuri - Pagina 12
pisigri spune:
Suuuuper pozele de la gradi !!!!! Suuuuper !!!!
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Gianina- Eu am facut acadele in niste forme speciale pentru acadele...Iti trebuie niste ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
andiaroro - s-a [ierdut o parte din mesaj

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
Gianina34 spune:
acum spun frumos buna dimineata si va invit la o cana cu cafea

sa aveti o zi frumoasa dragelor
Gianina34 spune:
am admirat adelakele scumpel
asa-i ca mergeti in formatie completa la culturalizare?![]()
andiaroro spune:
Gianina- De fapt, nu am mai apucat sa termin si sa corectez
. Revin mai pe seara (sper) cu continuarea....
Gizzza
bebe_shtrumf spune:
BUna dimi!
merci pentru cafia, Gianina.
nici eu nu pot deschide link-ul cu fetita extrem de frumoasa..
Dar am deschis cu Adela, si voiam sa intreb proprietareasa, ce rasa de pisica e cea din dotare, ca tare simpatica e(dc am putut spune eu asa ceva, care sunt impotriva lor, fara motiv, insa, asa am simtit toata viata...etc).bey e super haioasa fatza ei
, si cum o tine Adela, e poza de tablou, pe bune.
Asa. Cu paketelele dau telifoanele si vad in ce stadiu sunt captusite cadourile, ok?
Fi-mea da lista de dimineata: papusika mov, pentesa cu pantofi mov si Lafalelo bobo=rafaelo
+ ca mi-a sparlit un luciu de buze, eu ii zic mereu ca ruj imi da sefu si nu i-l pot ei..bla bal bla si ea zice: ma obeste sesu
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Gianina34 spune:
bebe- de-abia astept sa vad bradul tau de craciun mov tot![]()

(si, ca bucuria copilului sa fie deplina, sa fiti imbracati cu totii in mov
)
pupacim ariana iubita de sef![]()
a mea merge prin casa cu telefonul la ureche sustinut cu umarul, cu mana pe sus desigur, vorbind cu "fefa" (cu sefa vorbesc la telefon iar sefu ma cearta daca intarzii dimineata daca ea face mofturi cu imbracatul/pieptanatul...
)
Gianina34 spune:
micshu' nu-i interesata de bani, ci numai de carduri![]()
mi-a "confiscat" un portofel si acolo a indesat tot felul de carduri sa aiba cu ce plati la magazin, banii i-a refuzat categoric
Gianina34 spune:
aseara o "certam" ca mi-a insirat prin toata casa esarfele mele (desigur ca mai ales cele "de bune") ca sa facem picnic pe ele, sa topaim, etc; la un moment, cum stateam noi la picnic, ma ia de mana si ma intreaba "ce folos este?" (cu cearta mea, desigur![]()
)
si avea dreptate ca nu era nici un folos ca bine-nteles ca le-am calcat in picioare, le-am tarat pe jos, am facut picnic, am sarit pe ele cu toate protestele mele![]()
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 bebe- de-abia astept sa vad bradul tau de craciun mov tot ![]() (si, ca bucuria copilului sa fie deplina, sa fiti imbracati cu totii in mov pupacim ariana iubita de sef |
sa nu exageram....ce folos are? vb micshunicii.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009