Pufi de 2010 (50) - LMA BlueFlower!
Raspunsuri - Pagina 7
tomaca spune:
Buna dimineata,
La multi ani BF
Cine sa traiasca, cine sa traiasca,
La multi ani
BF sa traiasca !
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Ruxita spune:
La multi ani BlueFlower si multe vise implinite! Sa fii fericita impreuna cu/si iubita de/ cei dragi!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:

La Multi Ani, Blue_Flower!
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita, si tot ce iti doresti sa se implineasca!

blue_flower spune:
Multumesc frumos pentru urari.
Miremia, Decenuela, Lorex, Tomaca, Ruxita, Sorina - 
Va invit cu mult drag la un pahar de sampanie urmat de
bruschete bune bune cu masline si rosii
fructe de mare pe alese, in special sepie la gratar
somon la gratar cu lamaie
orez cu legume
si la sfarsit un tort mare de ciocolata.
Evident cu sampanie.
Meniul meu de sarbatoare e mai light asa....mai italienesc. Mie asa imi place si sper sa va placa si voua.
Va pup, va multumesc ca existati si imi doresc sa serbam multe aniversari virtuale si nu numai impreuna, aici.
tomaca spune:
Uf! Bine ca ai aparut ca nu mai puteam, muream de foame.
Sarbatoare frumoasa astazi!
Povestea unui Dor
Portocale pentru Mos Nicolae
Ajutoarele lui Mos Craciun
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Uf! Bine ca ai aparut ca nu mai puteam, muream de foame. Sarbatoare frumoasa astazi! Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Portocale pentru Mos Nicolae Ajutoarele lui Mos Craciun |
Am vb la tel toata dimineata. Urari plus serviciu.
Si mie mi-e foame. Imi astept sotul, a promis ca vine sa ma ia de la serviciu si ma scoate la masa

Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Uf! Bine ca ai aparut ca nu mai puteam, muream de foame. Sarbatoare frumoasa astazi! Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Portocale pentru Mos Nicolae Ajutoarele lui Mos Craciun |
ti-am vizitat linkurile... vreau si eu sa fiu ajutoare de Mosh... o sa fac un colet si poate niste bani... lucrurile tre sa fie noi? (de preferinta?)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Am vb la tel toata dimineata. Urari plus serviciu. Si mie mi-e foame. Imi astept sotul, a promis ca vine sa ma ia de la serviciu si ma scoate la masa ![]() de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
sotul meu uraste telefoanele si pupaturile de la toata lumea de ziua lui... dar nu-l deranjeaza un la multi ani de la familie...
Frumos ca te scoate la un pranz romantic in oras... !!!
dastefa spune:
La multi ani BF
iti doresc sa ai parte de sanatate ,iubire si sa te simti implinita dion toate punctele de vedere
multumim de tratatie,pt mine suna destul de exotic![]()
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
ti-am vizitat linkurile... vreau si eu sa fiu ajutoare de Mosh... o sa fac un colet si poate niste bani... lucrurile tre sa fie noi? (de preferinta?) -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
daca poti noi, iti dai seama ca e un vis pentru unii. Daca nu poti, nu-i problema. Doar sa fie in stare buna.
merci
Povestea unui Dor

Portocale pentru Mos Nicolae
Ajutoarele lui Mos Craciun

de Daniel, n.01.02.2010