Pufi de 2010 (50) - LMA BlueFlower!
Raspunsuri - Pagina 14
ana_g spune:
buna ziua si de la noi....
sa nu uit, bea, doamne, ce frumosi sunt.....sa-ti traiasca si sa fii sanatoasa sa te bucuri de ei!
au fost multe aniversari, nici nu mai stiu, am mai citit, dar pur si simplu timp de scris nu am avut. chiar si acum sunt in criza de timp....mancare pe aragaz, casa cu curu in sus, copil foarte sanatos si energic....as da orice sa-l pot duce macar o luna la gradi, sau macar 3 zile pe saptamana, nu stiu.....nu mai pot....simt ca innebunesc...am atatea de facut, soacra mea isi forteaza limitele fizice si psihice sa aiba grija de el, am ajuns sa urlu la copil tot mai des, sa nu aia, sa nu ailalta, nu pot muta mobila sau intoarce casa doar ca sa nu aiba el acces la diverse. si nu sta locului o clipa, in permanenta alearga, se urca pe ceva, trage matza de coada sau o calareste.....aaaaaaaaaaaaaa....plus rahatul asta de scoala care nu se mai termina odata, daca ar fi sa intorc timpul as face alta alegere......
ma scuzati, a trebuit sa defulez si eu undeva......
cand o sa fiu mai libera, nu stiu cand, voi reveni cu ganduri mai de pace![]()
_
mama lui Stefan, pui scump
blue_flower spune:
BEA - multumesc de urare.
Foarte frumos la voi acolo.
Acum am observat ca amandoi copiii sunt nascuti in ziua de 14. Unul in noiembrie, altul in ianuarie. Super coincidenta!
Nu deochiem puiul mic...nu stim din astea!
Beatrice1982 spune:
multumim frumos!!!!!!!
sunt fericita ca in sfarsit ma simt o mamica implinita si sa ne ajute dumnezeu sa fim sanatosi si sa ii putem creste pe celel doua comori fara de pret ale noastre..........

_
Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010) si
Adam Eduard (14.11.2011)
Asteptand cel mai frumos
in formula completa!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g buna ziua si de la noi.... sa nu uit, bea, doamne, ce frumosi sunt.....sa-ti traiasca si sa fii sanatoasa sa te bucuri de ei! au fost multe aniversari, nici nu mai stiu, am mai citit, dar pur si simplu timp de scris nu am avut. chiar si acum sunt in criza de timp....mancare pe aragaz, casa cu curu in sus, copil foarte sanatos si energic....as da orice sa-l pot duce macar o luna la gradi, sau macar 3 zile pe saptamana, nu stiu.....nu mai pot....simt ca innebunesc...am atatea de facut, soacra mea isi forteaza limitele fizice si psihice sa aiba grija de el, am ajuns sa urlu la copil tot mai des, sa nu aia, sa nu ailalta, nu pot muta mobila sau intoarce casa doar ca sa nu aiba el acces la diverse. si nu sta locului o clipa, in permanenta alearga, se urca pe ceva, trage matza de coada sau o calareste.....aaaaaaaaaaaaaa....plus rahatul asta de scoala care nu se mai termina odata, daca ar fi sa intorc timpul as face alta alegere...... ma scuzati, a trebuit sa defulez si eu undeva...... cand o sa fiu mai libera, nu stiu cand, voi reveni cu ganduri mai de pace _ mama lui Stefan, pui scump |
Of, imi pare rau Ana.
O sa treaca si perioada asta!!!!
Sigur!
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 noi suntem bine am un copil cuminte ce papa si doarme...scuipati-l sa nu-l deochiati!!!!!!!!! da? iubire mare aici la noi............. http://imageshack.us/photo/my-images/403/dsc05659c.jpg/ pupici la toti!!!!! _ Bea, mami fericita de doi baieti superbi: Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011)Asteptand cel mai frumos in formula completa! Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |
Superbi baietii, Bea!!

...Sa fiti sanatosi si fericiti toti 4!Ce scump e Ivan, cum isi mangaie fratiorul pe capsor..

nyny spune:
Neatza...
Cine a dat cafeluta? Larisel parca... sarumana
. Se vede treaba ca te-ai mai relaxat un pic cu gradinita. Bravo, sunteti pe drumul cel bun
.
Tomaca bine ai revenit pe meleagurile noastre
.
Sorina
cum e tatal tau?
BF
pana la urma nu e pt cine se pregateste ci pt cine se nimereste. Acomodare usoara la gradi.
Micki n-a fost sa fie. Bine ca ati incercat, la primavara altfel vor sta lucrurile.
Kiti sa scape de virusi definitiv.
Ana
varsa sacul aici ca faci bine. Parca spuneai ca ai o gradinita in apropiere. Nu vrei sa incerci? ...1-2 ore din cand in cand sa vezi ce zice.
Noi suntem virusati de ieri noapte. Au facut brusc febra aman2... nu am masurat-o dar i-am simtit ca frigeau. Si de ieri dimineata au inceput sa curga si muciii.. si nu mai au nici pofta de mancare, tusesc ... si tot asa, ca ce ma mai miram de ei ca sunt sanatosi
... da' las ca ne facem noi bine.
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui ana_g buna ziua si de la noi.... au fost multe aniversari, nici nu mai stiu, am mai citit, dar pur si simplu timp de scris nu am avut. chiar si acum sunt in criza de timp....mancare pe aragaz, casa cu curu in sus, copil foarte sanatos si energic....as da orice sa-l pot duce macar o luna la gradi, sau macar 3 zile pe saptamana, nu stiu.....nu mai pot....simt ca innebunesc...am atatea de facut, soacra mea isi forteaza limitele fizice si psihice sa aiba grija de el, am ajuns sa urlu la copil tot mai des, sa nu aia, sa nu ailalta, nu pot muta mobila sau intoarce casa doar ca sa nu aiba el acces la diverse. si nu sta locului o clipa, in permanenta alearga, se urca pe ceva, trage matza de coada sau o calareste.....aaaaaaaaaaaaaa....plus rahatul asta de scoala care nu se mai termina odata, daca ar fi sa intorc timpul as face alta alegere...... ma scuzati, a trebuit sa defulez si eu undeva...... cand o sa fiu mai libera, nu stiu cand, voi reveni cu ganduri mai de pace |
Ana...

sorina_bz spune:
Larisel,
de cafea....ma bucur ca gemanutzele incep sa se obisnuiasca cu ideea de gradi..Frumos ai povestit despre sedinta si serbare, si buna ideea cu cadourile..

Nyny..multa sanatate piticilor, sa-si revina repede!

Miky...
...multa sanatate lui Kiti, in primavara va fi altceva, cu siguranta!
Ruxita...
...nici diana nu mai mananca cum trebuie...pana in liceu papa f corect, doar mancare gatita, fara chips-uri snack-suri, sucuri...Nici acum nu are la dispozitie sucuri, supe la plic, ciocolata calda, machiatto, sau snacks-uri...Dar mananca aiurea, dimineata se trez. tarziu, mananca un lapte sau un iaurt cu cereale, apoi de pranz..nu mai doreste(e prea aproape ca si ora de masa de dimi...)...pleaca la scoala...isi ia cateodata pachet, alta data nu...iar seara cand ajunge...tot lapte cu cereale sau iaurt cu cereale vrea..
. In schimb basculeaza noaptea, cat invata, fel de fel de prostii, gen nutella, unt de arahide, biscuiti, ciocolata, etc...cat despre imbracat...si noi ne luptam cu balerinii in vreme de toamna, cu geci scurte...are si o uniforma cu fusta plisata pe care si-a modificat-o, si abia ii acopera fundul...
...asta e ...eu imi amintesc ca faceam la fel...imi modificasem uniforma(stramtata si scurtata maxim), caciula, fular si manusi nu port nici in ziua de azi...Si eu tot cu o geaca scurta si descheiata si o bluza subtire umblu, asa ca nu pot sa emit pretentii ..![]()
![]()
Eu scriu ca de obicei in goana cailor...![]()
![]()
Mire, Larisel, Nyny...
de intrebari si urari...tata e ok...speram sa-l externeze maine...N-a fost asa simplu cum speram, pt ca pe langa operatie de prostata in sine, medicii au descoperit si o mica tumora in vezica urinara (bine ca au descoperit-o si eliminat-o)... fragmentele vor merge la biopsie..in fine...cu dumnezeu inainte, bine ca se simte el bine.

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui nyny Neatza... BF pana la urma nu e pt cine se pregateste ci pt cine se nimereste. Acomodare usoara la gradi.Noi suntem virusati de ieri noapte. Au facut brusc febra aman2... nu am masurat-o dar i-am simtit ca frigeau. Si de ieri dimineata au inceput sa curga si muciii.. si nu mai au nici pofta de mancare, tusesc ... si tot asa, ca ce ma mai miram de ei ca sunt sanatosi ... da' las ca ne facem noi bine. |
Noi nu suntem pregatiti de gradi, adica habar nu am cate schimburi de haine imi trebuie, bine ca nu doarme acolo.....mi-a zia azi educatoarea sa ii iau niste schimburi la el

Eu l-am imbracat in ce aveam - de strada, frumos - cu sandale de interior si l-am basculat acolo.
Oricum, nu cred ca va fi ceva serios, cel putin pana in martie. Probabil il vom duce cateva zile pe saptamana, luni si miercuri de exemplu, vineri la FTK....ceva de genul asta....
edit: sa se faca puii repede bine!!!
tomaca spune:
Ana, Sorin 

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Portocale pentru Mos Nicolae
Ajutoarele lui Mos Craciun