Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Fete si eu am ratat o reteta de paste cu sos alb pusa de voi acum cateva saptamani, nu mai reusesc sa dau de ea. Michelle parca tu ne-o dadusei, ca ai spus ca intr-un colt de tava ai pus piept de pui pentru Bianca, parca asa imi aduc aminte, iertare daca gresesc! Puteti sa mai postati o data?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Paste la cuptor cu sos alb
300 g paste (eu am folosit fusli si i-am dat si Biancai la mana)
100g smantana
100ml lapte
100g cascaval/edam
o rosie decojita taiata cubulete
2-3 oua
1 lgta busuioc (eu am uitat sa pun)
100g sunca (pt Bianca am pus piept de gaina intr-un colt de tava)

Se amesteca toate si se toarna peste paste, in vasul uns cu ulei si tapetat cu pesmet. Se lasa la cuptor la 180-200 grade (foc mediu/iute) 20-30 minute (eu am lasat 20 minute la 200 grade).
Au iesit cam 6-7 portii nu foarte mari.

eu am incercat-o si pot spune ca este DELICIOASAAAAAAAAA

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Racusor, l-am vazut si eu pe Andrei, e minunat Asa de frumusel si elegant....
Alice, vazut burtica, imi place la nebunie cand ne arati filmulete. Asa facea si Larisa si de cand am nascut-o, chiar la cateva zile dadea din picioare ca Paul a zis "iubire stai linistita, acu nu mai exista nici o indoiala, astia sigur ne-au dat din spital copilul nostru"....
Ooana, sanatate bunicului... imi pare rau ca trebuie sa experimentati chinurile sistemului de sanatate.

pup delfinasii muciosi si bolnaviori.

Daca mai vreti idei de cadouri, uite ce i-am mai luat noi:
- puzzle-uri din 2 piese; ii plac f mult si la noi mai greu gasesc din 2 piese
- o masa cu scaun unde sa stea sa deseneze dar care recunosc a fost nesimtit de scumpa, insa are mult loc de depozitare - si carti, si creioane si tot felul de chestii; de asta am acceptat sa dam atatia bani pe ea, pentru ca are acest spatiu mult de dpozitare si totusi e compacta. ideea e ca vreau sa i-o pun la ea in camera si sa o invat de pe acum ca numai acolo are voie sa deseneze si sa o invat sa si le puna si la loc ustensilele necesare, carticelele....etc. V-am zis ca are opasiune cu desenatul
- o masinuta din aia cu claxon si volan pe care te pui si impingi - de genul ride-on
- un joculet cu niste carduri la care trebuie sa gasesti perechea
....

Zebra de la Fischer Price noi o avem si se urca pe ea, o distreaza dar nici nu as putea zice ca e jucaria preferata sau ca o utilizeaza f mult. Noi am luat-o tot de pe Amazon, ar era atunci la reduceri.

F buna si ideea cu Thomas care scoate aburi, si Lariseri ii plac astea motorizate. Spre ex se amuza f tare cu masinuta aia cu jojo cu telecomanda, mi-o aduce sa o pun pe parchet, apoi imi aduce si telecomanda si ne facem ca ne fugareste masina prin casa

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

baby saru'mana ! pana acum nu am facut paste decat cu sos rosu si sotul ma bate la cap sa fac si cu sos alb. Merg pe mana voastra, ca ziceti ca sunt gustoase!

Deci in week-end am de facut puiul la rotisor si pastele cu sos alb!

Eu parca ziceam ca am treaba...nu am facut decat treburile de la birou...nu mancare, nu cusut, nu dat cu aspiratorul....dar imi era dor sa stau un pic la taifas cu voi

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Puiutz eu am alta problema nu prea stiu gati in cantitati mici, asta in situatia in care Marius nu mananca pranzul acasa si nici nu este fan ciorbe/supe...no' spune-mi tu mie cum sa gatesc o supa pentru 2 zile ca mai mult nu i-am dat din aceeasi mancare...daca ii dau 100-150gr supa la amiaza ca sa incapa si felul II inseamna ca trebuie sa fac exact 300ml supa plus ce as mai manca si eu, maxim 1 litru no' am si eu probleme...

Ochidut pai arata-ne un link ceva, sa vedem exact cadoul pentru Larisa

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

stiti ce le mai dau asa sa rontait?dar nu intre mese,ci eventual dupa vreo masa de fructe mai ales, rondele de orez expandat,grau expandat,secara,porumb extrudate. sunt muuult mai sanatoase ca pufuletii,biscuitii etc..(aa si nu mult max juma de rondea)

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Puiutz eu am alta problema nu prea stiu gati in cantitati mici, asta in situatia in care Marius nu mananca pranzul acasa si nici nu este fan ciorbe/supe...no' spune-mi tu mie cum sa gatesc o supa pentru 2 zile ca mai mult nu i-am dat din aceeasi mancare...daca ii dau 100-150gr supa la amiaza ca sa incapa si felul II inseamna ca trebuie sa fac exact 300ml supa plus ce as mai manca si eu, maxim 1 litru no' am si eu probleme...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Ooana, eu inca ii mai gatesc separat lui Raducu din simplul motiv ca pentru noi nu prea apuc sa gatesc si pt. ca noi mai mnacam si mai nesanatos (carne de porc, chestii prajite). La noi nu e complicat cu supa/ciorba, ca ne plac si mie si sotului.

In cazul vostru - gandeste-te cam ce cant. mananci tu (probabil de 1.5, 2 ori mai mult decat Matei) si pt. o supa care sa tina 2 zile gatesti cam 5-6 portii de-ale lui Matei...zic si eu.

Eu am exact problema opusa - nu mai stiu gati in cantitati mari - dupa multe luni de zile (toata vara) in care nu am gatit decat poate in week-end pentru noi, in rest doar pentru Raducu si zilnic, nu pt. 2 zile, am ajuns ca nu mai stiu sa potrivesc cantitatile pentru o masa normala de adulti (ma rog, sa fie pt. 2-3 zile) - de obicei fac prea mult, ne plictisim de mancarea respectiva si...mai aruncam

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ochidut, avem si noi aquadoodle, se joaca cu ea, adica mazgalesc, ambii artisti ai mei, dar nu pot sa zic ca e favorita...

elena, eu stiu ca la homeopate nu se renunta brusc, ci treptat...daca de ex ii dai niste granule de 3 ori pe zi, ii dai a doua zi de 2 ori pe zi, apoi doar o data pe zi,...ceva de genul...

acuma au agsit undeva printr-un colt acel covoras puzzle cu litere si cifre...avand in vedere ca e descoperire noua, tocmai se jaoca cu el...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

stiti ce le mai dau asa sa rontait?dar nu intre mese,ci eventual dupa vreo masa de fructe mai ales, rondele de orez expandat,grau expandat,secara,porumb extrudate. sunt muuult mai sanatoase ca pufuletii,biscuitii etc..(aa si nu mult max juma de rondea)

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

eu ii mai dau inainte de masa cand mai am nevoie de 2-3 min sa fiu gata si el e fomist ce producator? eu doar Organix i-am dat pana acum

mai legat de pufuleti...nu sunt preferatii mei, recunosc...manaca 1 data/sapt maxim de 2 ori, dar am o intrebare: contin doar malai, apa si sare, de ce sunt atat de contestati? decat un biscuite care contine, agenti de afanare, emulgatori etc nu mai bine pufuleti?!? ca pana la urma sunt ca si mamaliga

imi plac pensiunile tare tare de tot!!!!
abia astept sa mergem cu fetele acolo - Paula si Ramo - asteptam zapada si plecam

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cerealele expandate (printre care si pufuletii) sunt lipsite de calitatile cerealei respective, care se pierd prin extrudare.
Eu am gasit niste covrigei cu tarate care au ingrediente simple: apa, faina, ulei de masline, tarate si extract de rozmarin. Ii dau 2-3 covrigi dimineata, cand imi iau si eu micul dejun. Cam la 2-3 zile ii dau (tot atunci) ou fiert.
V la culcare/trezire primeste LP, 7 masuri, simple.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Cerealele expandate (printre care si pufuletii) sunt lipsite de calitatile cerealei respective, care se pierd prin extrudare.
Eu am gasit niste covrigei cu tarate care au ingrediente simple: apa, faina, ulei de masline, tarate si extract de rozmarin. Ii dau 2-3 covrigi dimineata, cand imi iau si eu micul dejun. Cam la 2-3 zile ii dau (tot atunci) ou fiert.
V la culcare/trezire primeste LP, 7 masuri, simple.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

covrigei traditionali, boromir?!

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput