Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
ludmila_p85 spune:
Buna delfinariu ![]()

Noi am dormit binisor noaptea trecuta si m-am odihnit si eu normal
Ramona o sa fie totul bine,nici prin gind sa nu-ti treaca extrauterina !!! Crede in Doamne,Doamne si o sa fie totul bine!!
Noi facem nani de la 12,am reusit sa fac si papica si mai stau si la calc.
va citesc cu drag pe voi!
Tina felicitari pentru viza 
adrianaBuc spune:
rog tare tare frumos: mai vreau si eu linkul catre prajitura cu mere si nuca de acum cateva zile, pleaseeeeeeee!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+
cu 
laurika1982 spune:
Hello fetele!
Semna si noi condica :D.Incerc sa recuperez, dar merge greu.AM culcat soricelul atomic, s-a culcat pe caine, ultimele zile are o placere perversa sa se culce pe pechinezul nostru, se suie cu picioarele, il imbratiseaza, acum a adormit cu capul pe el si tinandu-l in brate :).Eu am po mare nedumerire, fi-miu are pauze intre dinti si nu pot sa-mi imaginez unde o sa mai iasa premolarii, acum are 16 dinti si caninii astia au iesit f aproape de masele..mai aveti vreuna asa problema?o sa intreb pediatra.Citii si eu de circumcizie, nu vreau sa chinui copilul la noi nici nu sunt probleme, se ocupa tati seara sa il spele acolo si sper sa nu fie probleme nici de acum incolo.
Fi-miu si-a descoperit o noua pasiune in kika, se suie pe masinute si merge pe ele:)).cum le-a vazut le-a si incalecat, de parca ar fi facut asta toata viata:)).Asa ca stiu ce cadou de Craciun luam
.AA, eu i-am luat tablie din aia magnetica din Auchan, am dat 30ron pe ea.
Va pupez
Laura
de
Cristian Alexandru 10.08.2010
puiutz_mic spune:
Tina, multumesc, dar tot nu m-ai lamurit ce anume trateaza APIS: mucii, febra, rosu in gat? 
Ramona, eu in a doua luna am avut dureri (in special noaptea) ca cele de la menstruatie, dar mult mai intense. Luam cate 2 no-spa odata ca sa cedeze si treceau destul de greu. Ma duceam noaptea la toaleta si ma uitam cu inima stransa pe hartia igienica sa vad daca nu sunt urme de sange
. La ecografii totul arata normal, iar dr. meu mi-a spus sa iau no-spa de cate ori ma doare tare.
si sa vii cu vesti bune de la eco!
Nu am mai apucat sa va spun ca am reusit sa-i schimb programul lui Raducu: ii dau pranzul inainte de somn, pe la 13-13.30 maxim. Apoi doarme pana pe la 17. Inca nu s-a adaptat bine, adica este f.f. obosit la masa de pranz si se intampla sa nu pape tot, dar se va obisnui el...
Sper sa mai intru pe diseara, zilele astea nu am avut timp deloc. Si azi vreau sa fac multe cat doarme Raducu: mancare pentru noi, sa cos niste hainute de ale lui Raducu si sa-l ajut si pe sot la birou un pic, ca are extraordinar de mult de lucru astazi. Sa vedem cat reusesc sa fac din tot ce mi-am propus...
Pupici la toata lumea! 
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
eladea2005 spune:
Elena, www.homeopatie.ro/apis-mellifica-35.htm" target="_blank">aici gasesti ce trateaza fiecare remediu homeopat in parte...e un site usor de citit si inteles...
eu nu umblu la putzulica lui F....nici cu E n-am facut asta, si n-am de gand nici acum...vazusem si eu cu ceva vreme in urma poze si filmulete de genu, si am zis ca e un chin mai groaznic ca la Auschwitz...
daca copilul n-are nimic deosebit, lasati-l in pace!!!![]()
victo, ok, iti comand tablita...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
carla_2008 spune:
Einstein si alte genii au inceput cica dupa 3 ani sa vorbeasca deci.....
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
puiutz_mic spune:
Eladea saru'mana!!! Deci puteam sa-i dau APIS-ul pt. rosu in gat si pt. febra fara sete (chiar nu ii era sete, refuza sa bea apa)...acum nu mai are febra, banuiesc ca nici rosu in gat...oare sa-i mai dau APIS sau nu 
Denisa, ce baiat istet si afectuos ai!!! Dragul de el!
Fete si eu am ratat o reteta de paste cu sos alb pusa de voi acum cateva saptamani, nu mai reusesc sa dau de ea. Michelle parca tu ne-o dadusei, ca ai spus ca intr-un colt de tava ai pus piept de pui pentru Bianca, parca asa imi aduc aminte, iertare daca gresesc! Puteti sa mai postati o data?
Ooana, citeam meniul vostru si am vazut si la pranz si la gustarea de dupa carnita - cam cat ii dai la fiecare masa? Pe mine m-a innebunit pediatra sa nu-i dau carne spre seara si nici ou...chiar asa? Problema e ca in ultima vreme nu prea a mai luat in greutate Raducu...Si de la 1 an la 1 an si 3 luni a luat doar 400 gr.
I-as face si un mic dejun mai consistent, LP-ul acela gol nu stiu cat de suficient este ca mic dejun la varsta asta (dr. mi-a zis sa continuam asa deocamdata...). Cand aud la voi ca papa copiii si LP si ou fiert si paine cu unt dimineata ... nu stiu daca Raducu ar manca atata...poate doar sa-i fac vreo 6 masuri de LP in loc de 7...
12.08.2010
ooana spune:
Hello
azi am dormit boiereste, Matei s-a trezit la 6 dimineata si si-a baut LP, apoi nu a vrut sa mai doarma asa ca l-am luat langa mine cu gandul ca mai stau o jumate de ora in pat si ne jucam amandoi...dar a dormit copilul meu pana la ora 11
...sa fie din cauza umidificatorului?
citisem undeva ca, aerul umed e prielnic somnului la copii 
statea cu o mana sub mine si cu un picior ridicat pe mine nu cumva sa plec ![]()
apoi am mancat amandoi paine prajita cu vinete multeeee 

Paula si Ramo, cunosc "pasiunea" mea pentru vinete
acum iar doarme de la ora 15 sa vadem pana cand 
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Ooana, citeam meniul vostru si am vazut si la pranz si la gustarea de dupa carnita - cam cat ii dai la fiecare masa? Pe mine m-a innebunit pediatra sa nu-i dau carne spre seara si nici ou...chiar asa? Problema e ca in ultima vreme nu prea a mai luat in greutate Raducu...Si de la 1 an la 1 an si 3 luni a luat doar 400 gr. |
cam 20-25gr la o masa si asa impreuna ajungem la 50gr/zi
pai felul II il serveste pe la ora 16 maxim 17...nu cred ca o consideram seara
dar fac asta pentru ca nu ar manca 2 feluri la o masa...inca...mai asteptam un pic si incercam sa papam 2 feluri in portii mici de cate 100gr fiecare
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ochidut spune:
Am intrat sa va zic ca imi e dor de voi
Nu am apucat sa citesc din urma, sunt prinsa la birou.
In schimb am stat ieri pana la 12 noaptea sa ii fac comanda copilului de cadouri, i-am scris lui Mos Craciun - Amazon
, care din pacate mi-a cerut si cardul la finalul scrisorii![]()
i-am luat mai multe, ca sa fie si de sf nicolae si de craciun, din patea mea si alor mei.
Dar din tot ce am luat mi s-au parut interesante niste chestii numite "aquadoodle" sau ceva de genul.... sunt niste planse pe care colorezi cu un marker umplut cu apa. markerul il tot poti reumple cu apa si foaia o tot poti refolosi, pt ca atunci cand se usuca desenul se evapora.
No, am zis sa va zic ca mie mi s-au parut si interesante si utile... iar Larisa are mari dorinte artistice din categoria desenului.....
de Larisa Ioana 24.06.2010
puiutz_mic spune:
Ooana - sa stii ca ma gandeam si eu sa ii dau cele 2 feluri de la pranz in doua etape, mai ales ca deocamdata la pranz este obosit si papa mai putin. Am mai incercat mai demult cu 2 feluri (putina supa de legume si un fel II, impreuna tot 200-250 gr), dar el e certat cu mancarea lichida. Se stramba si refuza total, asa ca la noi ciorbele si supele sunt crema
, un fel de feI+II amestecate....nu-mi place deloc, trebuie sa-l fac sa accepte supa/ciorba in stare lichida...
Paula iti trimit un PM 
12.08.2010