Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
paula_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonavlas Mersi Paula de raspuns. Sangerari nu am . Intr-adevar durerile sunt ca inainte de menstruatie. Cumva, cred ca ajung maine la 13 la un control. Ma ingrijoram mai tare pt ca imi amintesc perfect, cu Raisa nu am avut nicio durere, greata, nimik. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Stai linistita, nici o sarcina nu seamana cu alta, la fel cum nici un copil nu seamana cu altul. Sa dea Domnul sa ai o sarcina la fel de usoara. Eu cand am avut vreo pb, sau nelamurire si stiam ca nu am cum sa dau de Margineanu, ma duceam la urgente
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
Alice_Elena spune:
| citat din mesajul lui ramonavlas In week-end m-a cam durut burta, dimineata dupa ce ma trezeam. Acum iar ma doare, nu e o durere mare, mai degraba un discomfort. Eu am programare la ginecologul meu, abia pe 8 decembrie. Nu prind nicaieri loc de azi pe maine. Totusi, dimineata incerc undeva. Am motive de ingrijorare? Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Sper ca nu. Si eu am avut niste dureri pe la inceputul sarcinii. Iar acum ma doare ca si cum as avea febra musculara

Poate ajungi totusi sa iti faci un eco

Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
32+
ooana spune:
| citat din mesajul lui ramonavlas Mersi Paula de raspuns. Sangerari nu am . Intr-adevar durerile sunt ca inainte de menstruatie. Cumva, cred ca ajung maine la 13 la un control. Ma ingrijoram mai tare pt ca imi amintesc perfect, cu Raisa nu am avut nicio durere, greata, nimik. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
daca nu reusesti, incearca la NovaVita
eu am avut dureri dar si sangerari, am stata acasa in pat 2 saptamani, asta e alta poveste...
astept vesti bune de la voi

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Paula, sa veniti cu vesti bune de la Cluj (ca nu stiu daca mai intru maine, ca vrem sa mergem la Cj la cumparaturi, fara V- asta daca nu face febra). Te rog vezi atunci daca poti sa ma pui pe mine pe 22. Eu eram programata pe 5 ianuarie, la 14:30 - ca poate are nevoie de data lui V de nastere, ca mi-a cerut prin telefon). 

Ramona, sa stii ca si eu am avut dureri de burta la inceput, exact ca de ciclu, dar mereu, nu ma lasau deloc. De aia mi-a si dat concediu de risc, no spa, si stat la pat.
Tu fete, V are bataturi la degetele mari de la picioare! Ati mai auzit de asa ceva la bebei??? Sunt pe lateralul degetelor. Habar nu am cum naiba. Iar papucii cu care sta in casa (adica maaaare majoritate a timpului) is sandale de vara, decupate exact in zona aia- deci nu e de la aia. Sa fie de la ghetutele de toamna??? Ioi, ce nu imi place.
Ma duc si eu la nani! Sper sa scapam de muci, si noi, si toti delfinasii!!!
Oana, merci mult ca mi-ai zis de mesele voastre!
o sa ii mai fac si eu asa in cateva zile. Mai ales ca V se trezeste la 3 juma-4 la amiaza, numai bine ca ii pot da pranzul si pe la 6 un iaurt. 
Noapte buna, fete dragi!
Sa-l ajutam pe Alex
tina_80 spune:
PUIUTZ, am gait scris ca Apis 30 ch sau 200 ch se da o singura data pe zi - 5 granule, timp de 2 zile.....pe lang a Oscilo, Aconitum, Alium Cepa, Antimonium sau Ipeca( aces tea sunt pt tuse)
Multi sanatate la toti delfinasii
PS am luat visa SUA si vedem Miercuri pe ce perioada, cand ne vin pasapoartele.
Puuup
ooana spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Multi sanatate la toti delfinasii ![]() PS am luat visa SUA si vedem Miercuri pe ce perioada, cand ne vin pasapoartele. Puuup Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
10 ani!1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Crissteo
, ce-am mai ras
si eu am facut treaba asta cand eram la gradi
, de fapt eu am trisat, dupa ce mi-a aratat colegul ce are in chilotei eu nu am mai aratat
, ca na, nu mi-a placut ce am vazut
.
Ramona, cred ca sunt in normal durerile gen menstruale, asteptam vesti bune maine de la eco! 
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
crispro spune:
Tinaaaa, super!!! Si Raducu a fost la viza? Ce fain!!! Ia zi, a fost greu? ca si noi vrem sa mergem cu V. Ma bucur mult pt voi!
Sa-l ajutam pe Alex
carla_2008 spune:
Fete mi-e dor de voi ca tot nu mai apuc de un timp sa va citesc.sunt cu 2 capitole in urma. vreo 2 pagini am citit pe sarite,vedeti pe la ce ore intru
Va multumesc in primul rand in numele lui Vladut, stiti voi care!
Pana acum s-au strans din 30000eu, 18900,inca putin mai au si se face toata suma!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
Ramo felicitari pt sarcina!!!
fete ma credeti ca eu am un fel de contractii?e super ciudat.
poate e de la sterilet?sau de la infectia cu E coli ca se pare ca asta am. Si am ales un tratament homeopat ce dureaza 1 luna
.
Paula sa stii ca ai dreptate,puta nu a fost decalotata de tot si acum trebuie iar sa chinui copilu ca mai avem secretii albe in pungulite
Am vazut ceva delfinasi bolnaviori?sanatate tuturor!
Tina felicitari pt VISA!si eu vreauuuuu
jucarii de craciun,hmmm,grea decizie,eu atatea am in cap,si ma inspir si de la voi!
pt MI v-am promis niste recomandari de la Arieseni:
www.pensiunea-casa-noastra.ro/" target="_blank">pensiunea asta
sau
www.pensiuneavrajamuntelui.ro/" target="_blank">asta
Noi am fost la un revelion la prima varianta si cazati de cateva ori iarna,la ski,in a doua varianta.
Mi-au placut amandoua,mancarea f buna. Destul de aproape de partie.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar

mami fericita de Radu Gabriel