Asp.(735)Felicitari mamicile Walkiria si Ioana!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci1418 spune:

miha dao in colo de soacra... ca asta e problema multor cupluri, una pot sa zic cat mai departe de soacara cu atit mai bine, eu locuiesc peste o casa dea ea insa iam zis ssotului pina nu ne mutam de acolo mai departe de ea nu ma las, e in picioare, la minei mai usor ca nici sotul no suporta de chiar e masa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui marci1418

miha dao in colo de soacra... ca asta e problema multor cupluri, una pot sa zic cat mai departe de soacara cu atit mai bine, eu locuiesc peste o casa dea ea insa iam zis ssotului pina nu ne mutam de acolo mai departe de ea nu ma las, e in picioare, la minei mai usor ca nici sotul no suporta de chiar e masa...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Un copil reprezinta punctul de vedere a lui Dumnezeu potrivit caruia viata trebuie sa continue...

Bina zis da-o incolo dar atata timp cat sotul o tine in brate cum sa o dau incolco?
M-am gandit mult azi noapte si am zis ca poate nici sotul nu ma merita si daca tot nu avem copii ar fi mai bine sa ne despartim, dar fetelor sincer va zic ca in ciuda la certurile astea noi ne iubim si nu as vrea sa imi stric familia numai din cauza ei.
Nu ne certam de la altceva doar de la ea, si plus de asta a trecut cam mult de la ultima cearta.
Voi ce sfat imi dati?
Nici nu vreau sa ma gandesc la despartit din cauza unei foaspe batrane .

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

miha chiar am vrut sa zic ca mult depinde si de sot... eu am avut doua despartiri pina a ma marita din cauza mamelor baietilor,ca erau de fusta ei... dar intradevar daca tine la tine sotul, sa stati departe de ea daca nu, viata mai buna no sa ai doar ai sa induri, ca soacrele nu se chimba... a mea cat nu a fost sotul acasa ma dat afara din casa mea, acuma stau la parintii mei un pic pina trec tratamentul apoi plec la sot peste hotare... asaca de rabdat nu trebuie, sau e de partea ta sotul sau ducsa la masa ca barbati mai gasim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Miha heyyyyyy nu merge asa departe... adica la despartire, voi va iubiti mult si trebuie sa treceti peste orice, gandeste-te ca pana la urma este mama lui si o iubeste asa cum iti iubesti si tu parinti, intradevar nici eu nu sunt de acord sa faca ceva pe ascuns .... vorbeste cu el si indiferent ce vrea sa faca sa iti spuna pentru ca pana la urma sunteti doi si deciziile trebuie sa le luati impreuna idiferent daca sunt bune sau rele, indiferent daca esti de acord sau nu, pana la urma ea isi baga nasul unde nu trebuie si voi va certati si ea este bine merci si rade pe la spate zicand: ,, ia uite ce le-am facut'', asa ca nu are sens sa va certati pt ea, las-o in lumea ei acolo unde este si vedeti-va de viata vostra. Si hai nu mai fi suparata ca voi trebuie sa faceti ceva

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

dupa trei zile de scurgeri maronii, acuma sa oprit daca nu mai apare nimic cred ca miercuri sau joi ma duc la medic si sa intreb cea fost asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni, Alex cand ati luat rezultatele de dr Uscatescu, ati vb cu ea? Eu pe la 4 merg sa imi dea rezultatele si nu stiu cum sa procedez.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata fetelor!Multumesc de cafeluta!
Moni,imi pare tare rau de Z1Ma bucur ca esti optimista.Sper din suflet ca luna decembrie sa fie norocoasa pentru toate fetele!
Miha,imi pare tare rau ca ai probleme cu sotul din cauza soacrei.Primii ani la fel a fost si la noi.Aveam in permanenta senzatia ca suntem 3 in cuplu .Sotul a fost foarte influentat de ea,ne-am certat mult din cauza ei.Nu stiu ce sfat sa-ti dau,la mine s-a rezolvat de la sine,in timp.Acuma nu se baga deloc.

La mine nimic nou,sa zic asa.Ca si luna trecuta,la 3 dpo am avut dureri de ovar stang,ca la ovulatie,dar mai slab,am crezut ca poate ovulez mai tarziu,dar tb nu e de acord...de la 4 dpo am dureri foarte slabe de cm,plus azi ma dor si sanii,diferit,nu ca la sarcina cu fiica-mea,ca si cum m-as fi lovit .Mi-e tare frica sa sper,mai ales ca luna trecuta eram destul de sigura ca raman gravi,am avut multe semne...

_

Mamica mandra

Povestea noastra

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Fetelor m-am jucat putin cu graficul meu de pe ff.Am scos + de la opk,si zice ca nu am ovulat.

_

Mamica mandra

Povestea noastra

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Miky avem 5 zni si ceva de cand suntem casatoriti si problemele astea le avem de 4 si ceva de cand a murit socrul, nici cu cumnatul si cumnata nu pot vorbi ca cumnatul a avut un accident vascular si de atunci nu vreau sa il supar, si el aveam probleme cu sotia din cauza soacrei dar acum el depinde de sotie si a cam vazut si el ce figuri face masa si ii da dreptate sotiei dar cu noi nu avem ce face.Plus ca ei nu stiu niciunul ca mie mi-a fost rau atata timp, nu stiu de accident nu stiu problemele noastre, ca se supara asa ca eu trebuie sa tac si sa inghit.Plus ca baba cu care stau ii e rau, ma tem sa nu imi fi facut iar vreun accident vascular ceva ca spune ca o doare capul si vomita si tura trecuta cand a facut asa asta era.
Astazi nu plec la scoala ca stau acasa sa o pazesc asa ca intru des la voi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, am vorbit cu dr. U, dar putin. Am insistat eu, am alergat dupa dansa sa mai intreb una-alta. In general, paseaza fetele care nu-s gravidutze catre asistente. Bine, sunt si ele f pricepute, stiu ce tratament sa indice (in plus, le da ea linia, ceva de genul: dna va lua X, Y si Z si vine cand ramane bortzoasa).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput