Asp.(735)Felicitari mamicile Walkiria si Ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 5
kmy_black spune:
monique
deci, cum e situatia??
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
DenyAnd spune:
Ufff Miha, imi pare atat de rau prin ce treci cu soacra.
Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca si a mea soacra nu-i place de mine.
Dar am socrul si unii din fratii sotului de partea mea.
Eu incerc sa o evit pe cat pot de mult pe soacra si nici nu pun la suflet ce zic ea si cine nu ma agreeaza.
Al meu asa si face, ii lasa sa zica de rau cat vor la adresa mea dar nu-i asculta, ca oricum la urma urmei face ce simte el si ramane de partea mea.
Incearca sa-l intelegi si pe sot ca el a vrut sa-si ajute mama, si de asta ti-a ascuns ce a facut ca el stie ca tu nu o agreezi pe mama lui.
Dar nu trebuia sa-ti ascunda.
Te si sper sa te impaci cu sotul.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black monique deci, cum e situatia?? |
Aha si eu astept
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui kmy_black monique deci, cum e situatia?? kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
inca n u a venit insa sanii se desumfla incet incet si ma doare burta deci e pe aproape...
astept sa vina sa ma duc la dr. si sa treaca ca sa fac mutatiile..
deci ma cam incurca acuma
sigur n u e bebe Kmy..n-are cum....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
si eu sunt cu socrii tensionata
mai mult cu socrul care e un figurant si un fitos de n-ati vazut....
soacra in cearca inca sa degajeze atmosfera iar eu ma abtin ca sa nu ii fac rau sotului
de asta vafra suntem 'certati'
cand ne-au enervat si pe mine si pe sotz si am plecat de la ei in tromba
apropos si sotul e moldovean - pt. neamt deci prin alianta sunt si eu in gasca
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
kmy_black spune:
monique
revin, la ce mai spus odat, si la mine exact duminica, ultima zi inainte de cm, sanii erau moi, si durerile le aveam k la ciclu, dar in loc de cm a venit!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Mihaelafalt spune:
Of fetelor m-am saturat, cand aud de soacre imi vine sa le strang de gat, dar faza cea mai proasta e ca sotul nu intelege si ii da dreptate tot ei adica asta am vazut azi ca atata timp cat a fost cu mine daca ii ziceam ceva ma aproba si zicea ca am dreptate dar vad ca zicea doar ca sa imi inchida gura.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui kmy_black monique revin, la ce mai spus odat, si la mine exact duminica, ultima zi inainte de cm, sanii erau moi, si durerile le aveam k la ciclu, dar in loc de cm a venit!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
da ma Kmy, mie trebuia sa imi vina joi, daca nu eram pe utrogestan
dar joi aveam 14 zile de la ovu'
ar fi trebuit sa se vada la HCG daca era ceva
eu zic Doamne ajuta! macar de-ar fi asa
mi-as dori bineinteles
Mihaelafalt spune:
Moni prin alianta sau nu tot suntem cateva moldovence.
A si mai avem ceva comun soacrele afurisite nu doar bebe.
Astazi am fost cu finuta la biserica si am tinut-o mult in brate, doamne e asa de scumpica si cumintica imi pare asa de rau ca pleaca, era si este ca si copilul meu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
si noi am fost azi la o colega care a nascut un baietel
are 7 sapamani
e scumpurel foc
il durea burtica si ii punea phoenul de par pe burtica sa ii faca aer cald
zicea ca e singurul care-l potoleste