Asp.(735)Felicitari mamicile Walkiria si Ioana!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Oooooo Lia!
Felicitari din nou!!!
Ai un capitol dedicat tie, stii?

Ce dulce e puiutul din poza
Sa-ti traiasca sanatos! Si tu si tati multa rabdare si putere!

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Ufff am uitat sa va zic buna dimineata Numai ce m-am trezit, iar rusinica mie, dar inca asa mi-i somn ca mai vreau la nani parca-s un bebe nesaturat de somn.

Va doresc o duminica cat mai placuta si frumoasa plina de bucurii.
Afara e soare si frumos! Parca e primavara
pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

va multumesc fetelor ca ati fost langa noi
VA DORESC SA AVETI ACEEASI FERICIRE PE CARE YO O AM ACUM
DUMNEZEU ARE GRIJA DE FIECARE IN PARTE
SPERANTA NU MOARE

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ii multumesc Bunului ptr ajutor
Florin 18 ani si Matei Ioachim

multa sanatate lu mami si lu bebe mic!!!si bineinteles si lu bebe major!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Ufff am uitat sa va zic buna dimineata Numai ce m-am trezit, iar rusinica mie, dar inca asa mi-i somn ca mai vreau la nani parca-s un bebe nesaturat de somn.

Va doresc o duminica cat mai placuta si frumoasa plina de bucurii.
Afara e soare si frumos! Parca e primavara
pe toate!

deny in care parte a romaniei esti de e soare si frumos?
aici in bucuresti e ceata si uraaaaat.....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

si la noi e fff frumos !!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

deny in care parte a romaniei esti de e soare si frumos?
aici in bucuresti e ceata si uraaaaat.....

Moldova
(onesti-bacau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Deny, modoveanca de-a mea
Frumos si Bacaul si Onestiu. Prin Onesti treceam in fiecare an in dec. cand ma duceam la Slanic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna dimi
Deny, modoveanca de-a mea
Frumos si Bacaul si Onestiu. Prin Onesti treceam in fiecare an in dec. cand ma duceam la Slanic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Buna dimineata fetelor!

Eu nu declar nimic,luna asta e un mare mister la mine,nici n-am prestat decat de doua ori,z11 si z13,si in afara de testele de ovulatie nu am avut nici un semn.Ieri am simtit ceva in ovarul drept,si iar nu stiu ce sa cred.E posibil oare sa fi ovulat abia ieri?
Nici nu siu cand ar trebui sa ma testez,asa ca probabil o sa astept pana la sfarsitul lunii.

Kimi, zici ca ne vorbim. Si eu luna asta am fost oarecum detasata. Nici nu mai stiu cum am prestat, cred ca tot asa prin zilele 11 si 13. Pur si simplu nu mai tin minte. Cred ca trebuie sa-mi insemnez datele in calendar ca altfel, cu memoria scurta pe care o am...

Iertati-mi si mie absenta. Tot nebunie la locul de munca. In plus nu stiam ce sa va zic ca n-am nicio noutate. Dupa ce a intarziat anapoda luna trecuta 6 zile de credeam ca gata e am refacut calculele. Luna asta ar trebui sa vina rusii pe 30 noiembrie deci in vreo 10 zile. Am insa un feeling ca luna asta am ratat-o. In plus eu tot nu stiu cand naiba ovulez ca se pare ca la mine e prin a 16 zi. Mi-am comandat pe amazon un stoc frumos de 50 de teste de ovulatie ca ma enerveaza rau ca nu stiu la cat dupa cm ovulez. Trebuie sa soseasca si urmeaza sa le utilizez incepand de luna viitoare. Daca raman intre timp le donez

Fete dragi eu chiar ma enervez! Cum doamne iarta-ma sunt femei care nu-si doresc si se trezesc cu o sarcina out of nowhere si noi pe aici salivam dupa un bebelus al nostru? Ufff, greu cu astea.

La mine in decembrie e si luna de analize pentru tiroida si am muuulte rau de facut. Asta ca urmare a faptului ca doctorita mi-a scos tyamazolul in septembrie si mi-a lasat doar levotiroxina. Poate de la tiroida am avut si dereglarea de luna trecuta. Nu mai inteleg nimic dar analizele ar trebui sa-mi spuna cum stau. Daca tot fac analize de sange si ma inteapa tantiile alea ( va amintiti de fobia mea legata de ace) vreau sa-mi fac si rh-ul ca nu l-am facut. Just in case

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna.
Imi e frica sa nu fi racit sau sa fi luat vreun microb de la soacra ca azi am urinat mai des.
Deja am tras un scandal cu sotul ca a insistat sa mergem la ea si am aflat ca mi-a ascuns unele lucruri, bani dati pe la spital si altele si ea proasta vine si se lauda la mine.
In seara asta nici un caz nu mai prestam ca de acum 2-3 zile vorbim doar strictul necesar, i-am hotarat ca primul lucru care il aflu ca il mai face pe l-a spatele meu il trimit cu totul la masa.
A, o stare de imi vine sa o pocnesc, sa ii reprosez toate lucrurile in fata dar ma ameninta sotul si ma pune sa tac din gura.
Eu nu stiu cat am sa mai rezist fetelor daca mai continua mult sa imi faca figuri soacra.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput