Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***366***
Raspunsuri - Pagina 14
anamariame spune:
Abia acum am reusit sa ajung la zi, am avut o saptamana haotica, iar finalul a fost plin de evenimente.Eu am restante pe turul 3, sper sa le rezolv maine. Am pur si simplu o stare proasta, de asta nu am mai scris nimic.
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Abia acum am reusit sa ajung la zi, am avut o saptamana haotica, iar finalul a fost plin de evenimente. Eu am restante pe turul 3, sper sa le rezolv maine. Am pur si simplu o stare proasta, de asta nu am mai scris nimic. |
, curaj si chef de viata!!!
Ilinca_M. spune:
SIMONAPRO
O prezenta mai discreta dar constanta si vesela; o tipa binevoitoare, dragutza, mandra mama de flacai-foto-modele, generoasa, care stie sa asculte, implinita, optimista chiar daca mai intampina si obstacole.
Cuscra, nu mai fi asa de indulgenta, intai ai fost mai categorica cu tufetele: cine-a fost tocanat, faca bine sa tocaneasca la randul ei! Ochiul meu de vultur le-a vazut restante pana acum pe Anamariame si pe Gaza, dar probabil mai sunt.
Tufete, io am vreo restantza, ca am perdut shiragul?...Sa ma traga de maneca cel sarit, daca exista![]()
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anamariame spune:
DA, da , eu is restanta, dar numai la turul 3, ok?Si nu raman asa
, insa astept muza 
pisigri spune:
Ana-Maria, tu daca ai o stare proasta, eu ma intreb ce e cu pitica. Deci...?
Monn, in cazul tuturor copiilor din jurul nostru, care au stat acasa si fie pe motiv de "numai-muci-de-care-nu-mai-scapam" indicatiile medicilor (ORL-isti, pediatri sau medici de familie) au fost sa mai stea acasa vo saptamina dupa vindecarea completa. Explicatia ar fi ca sunt mai sensibili si mai expusi imediat dupa boala.
Nu stiu daca apuc sa ma auto-laud azi
ca Pisilincul vad ca trage la machete.
Nici mie nu mi-a displacut (total:))) scoala, dar pe vremea cind "ma visam chestii" aveam cam doua "decoruri" standard: eu la ferma uriasa si eu calatorind prin lume![]()
Dar ce ziceti, scoala are tendinta de a-i "spala pe creier" pe copii? Ghilimelele nu-s intimplatoare, detaliez.
Scoala nu are cum sa tina cont de indivizi, ea trebuie sa manipuleze o "turma" si aceasta manipulare este cu siguranta mai simpla daca statutul de "turma' este atins si pastrat
Scoala are o programa stricta (ca informatie si ca durata in timp) de respectat, asadar nu prea are nici un motiv sa iubeasca ....personalitatile puternice, interesele diferite, interesul deosebit intr-un domeniu anume.
Scoala nu este mediul propice auto-dezvoltarii copiilor supradotati.
Scoala se concentreaza mai mult asupra ridicarii celor slabi la nivel mediu, decit asupra stimularii corespunzatoare si oferirii de sprijin celor buni si foarte buni.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Oare cine ma pune sa invat copilul cuvinte noi?!
Ieri m-a privit adanc in ochi si cu zambetul pe buze mi-a spus, plina de entuziasm:"futu-te!"
Ghiciti de ce!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Da da bine zici tufato, sa treaca la treaba si restantierele !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Pisigri, Eva e bine, insa are starea aia de muci care nu se mai termina. Are vreo 10 zile de cand e asa. Cat sa mai astept?Sunt intr-o stare proasta din n motive.Nu are rost sa intru in detalii, starile proaste vin si pleaca.
Monnvas spune:
Motivele raman obscure, dar expresia lingvistica este... naucitoare! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Oare cine ma pune sa invat copilul cuvinte noi?! Ieri m-a privit adanc in ochi si cu zambetul pe buze mi-a spus, plina de entuziasm:"futu-te!" Ghiciti de ce!! ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Pai, Ilincutzo, da, am fost mai ferma dintr-un avint...justitiar
dar chestiile "cu fortza" imi displac total!