Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***366***
Raspunsuri - Pagina 13
Monnvas spune:
Am uitat sa va zic, m-am semesit ieri cu Aris, e tot in formula Kinder, a promis ca ne anunta cand livreaza pachetul.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
olishka spune:
Novus ce tare esti!!! Dintotdeauna ai fost organizatoare
Ilinca mi-au placut si de tine cum te distrai in liceu. Si eu cam la fel ca tine. Pana in 5-6 am fost premianta, apoi mentiuni. In a 9-a si a 10 am mai invatat bine, dar am si prins gustul la distractie. In 11-12 am invatat numai la ce mi-a placut cu adevarat. Oricum m-am distrat ff tare in liceu
La mine a fost cam ca in filmele americane cu adolescenti, dar un pic mai fain facut filmul meu ![]()
![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
26+
novus spune:
Hahaha Monnvas, micuta rautacioasa
!!
Nici eu nu contest din start autoritatea cuiva prof, sef ce o fi, dar daca nu are dreptate doar nu o sa inghit, trebuie sa-i spun, nu ? ! eu oricum vesnic ma luam in gura cu profii, adevarul e ca invatand bine nu prea aveau ce comenta asa ca uneori o faceam si numai pt distractia clasei ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Legat de tocanita noastra, pe poeata Simplyanna am intalnit-o pe fuga in Buc si nu cred ca am schimbat doua vorbe asa ca sincer mi-e greu s-o caracterizez, pe forum mi se pare si ea mai vorbareata decat in realitate
in rest nu prea stiu ce sa zic asa pe nv ![]()
Cred ca putem purcede la autoportrete, nu?!
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Legat de tocanita noastra, pe poeata Simplyanna am intalnit-o pe fuga in Buc si nu cred ca am schimbat doua vorbe asa ca sincer mi-e greu s-o caracterizez, pe forum mi se pare si ea mai vorbareata decat in realitate Cred ca putem purcede la autoportrete, nu?! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Din punctul meu de vedere, da!
Ilinca zicea ca mai sint ceva restante dar io zic ca se poate primi nota de trecere si pe parcurs.
novus spune:
Nici eu nu ma apuc acum de treaba, dar maine la birou sper sa am timp sa-mi pun pe hartie calitatile ![]()
inapreda spune:
Am nevoie de MAI MULTE produse de la Ikea. Se ofera cineva sa ma ajute? Nu e urgent, deci nu-mi trebuie "miine"; cam in 2-3 saptamini, asa. Va multumesc frumos. 
novus spune:
Haideti premiantele noastre cu portretele
!!
inapreda spune:
Anamariame, de ce te-ai dat la fund?
De obicei, dedeai cite-o geana si pe aici in week-edn. Sinteti bine?
Aceeasi intrebare si pentru Andiaroro
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Haideti premiantele noastre cu portretele !!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
N-o fi ciudat si lipsit de modestie sa ne laudam intr-un mare hal???