Precizare importanta CIC 1 - CIC 2 - >(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu conteaza - atata vreme cat nasterea survine ulterior finalizarii CIC - asigurata trebuie sa revina la serviciu und ein acte isi reia activitatea.
Ca fiind in stare de graviditate la un termen ce-i poate asigura posibilitatea intrarii in prenatal este o alta discutie - dar am precizat asta.
Dar se revine la serviciu si se intra in concediu medical. Asta este procedura legala.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FLORRRY spune:

Multumesc pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna. Am tot citit si nu am vazut pe cineva cu o problema ca a mea, asa ca va rog daca puteti sa ma ajutati.
In 9 octombrie 2011 sa terminat CCI1, m-am reintors la servici in 10 octombrie dar nu mi-au facut contractul de munca decat din 12 octombrie, politica lor. Problema este ca acum sunt insarcinata cu bb2 in 12 saptamani si sunt stresata ca nu cumva datorita pauzei de aceste doua zile intre CCI1 si angajare sa pierd indemnizatia pentru bb2. Se poate sa o pierd sau totul e in regula?
Am citit legea si dupa cum am inteles daca intru in CCI2 si optez sa stau 2 ani acasa am dreptul la maxim 1.200 lei. Este bine cum am inteles? Deoarece la inceputul anului la un moment dat intelegeam ca daca optezi sa stai acasa 2 ani nu primesti mai mult de 600 de lei.
Si mai am o intrebare, daca anunt angajatorul in scris ca sunt insarcinata, are dreptul sa ma dea afara din servici?

AM VENIT PE LUME, NUMELE MEU ESTE EDUARD!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Poti avea 3 luni cu fractie mai mica de jumatate din zilele lucratoare, tu nu ai decat 2 zile lipsa, deci te incadrezi fara probleme.

''Succesul este suma eforturilor mici repetate zi de zi''
Robert Collier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanica spune:

Buna Marius,

Situatia mea: sunt in CIC si bebe 1 implineste 2 ani in iunie. Sunt insarcinata cu bebe 2 ( urmeaza sa nasc peste 1 saptamana) si am decis sa aleg varianta de a sta acasa 1 an, deci pana in octombrie 2012. Cele 2 CIC-uri se suprapun mare parte din timp, urmand sa intru in CIC 2 din iunie pana in octombrie 2012. Intrebarea mea este: care este suma care o voi primi ca si indemnizatie pentru bebe 2? ( am inteles plafonarea de 3.400 ron, dar nu am inteles daca voi primi aceiasi suma ca pentru primul copil, sau voi primi 85% din prima indemnizatie).

Multumesc anticipat,

Mergi la inceput

Buna Marius,

As aprecia un raspuns la intrebarea adresata in alt mesaj: in cazul in care se trece din CIC 1 in CIC 2, indemnizatia pentru CIC 2 va fi aceiasi ca in CIC 1 sau 85 % din ea?

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Aceeasi ca in CIC1

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Multumesc frumos,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna MArius sau Mediajust,
Daca am depus dosarul pentru CIC2 dar pentru moment locuiesc in strainatate este vreo problema ?La ce se refera forumlarul E411? La alocatia de stat sau si la indemnizatie de crestere a copilului?

Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

buna

am si eu doua intrebari, va rog:
- care e termenul de depunere al dosarului? am primit doua raspunsuri diferite, 60 zile de la nasterea celui de-al doilea copil sau dupa expirarea cic1?
- la dosar este obligatoriu livretul de familie? la primul copil n-a fost..problema e ca desi am nascut in 4 oct, certificatul e gata pe 27nov si fara el nu pot obtine livretul cu ambii copii trecuti in el, asa cum mi s-a cerut la sect 6. asta inseamna ca pot depasi lejer cele 60 zile pentru ca nu am toate actele (si la serviciu este nevoie de certificatul de nastere pt decizia de suspendare..)

multumesc mult!

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 39+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput