Topic ingrijirea copilului - CIC(10)
Raspunsuri - Pagina 8
marius spune:
Pentru ca unitate de timp de referinta de baza privind salarizarea este de (o)luna calendaristica.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Mony08 spune:
Buna seara .
Am si eu o intrebare. Daca am contract de munca de 4ore/zi pe durata nedeterminata,beneficiez de CIC?
Dupa cum am citit legea,am inteles ca as beneficia,dar as vrea sa fiu sigura.
Multumesc frumos.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Matzaila_81 spune:
Marius Vroiam sa te intreb daca se mai acorda compensare de 15% din salariu brut de catre firma pe perioada concediului de maternitate.
+28
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata,
am nascut in 15 decembrie 2010 si incepand cu 23 martie am contractul suspendat pana la implinirea varstei de 2 ani( cerere facuta la servici).Exista vreun articol in lege unde se specifica obligativitatea angajatorului de a te primi inapoi la locul de munca( macar pentru o perioada)?
Intreb asta deoarece as vrea sa stau acasa sa cresc fetita, dar macar sa stiu ca ma pot intoarce la locul de munca( este o societate destul de stabila, insa se munceste ca pe plantatie, si sunt sigura ca intoarsa la job voi ajunge acasa dupa ora 18-19 poate si mai tarziu).
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
marius spune:
Sa revii la serviciu exista, insa sa fi mentinuta la serviciu nu exista sau pe scurt poti primi preaviz exact in ziua revenirii. Dar preaviz poti primi oricand la o adica.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
pisucmic spune:
Am si eu 2 intrebari: sunt in CIC pentru 1 an incepand de la 1 aug 2011 (pana atunci am fost in pre/postnatal). La baza sunt atat angajata cat si PFI. Intrebarile sunt:
- am dreptul ca pe perioada CIC sa emit o factura ca PFI, pentru o activitate desfasurata pana la intrare in CIC> e nevoie de vreo dovada ca e efectuata asa? sau pur si simplu n-am voie?
- cu cat timp inainte de expirarea unui an(minim) ma pot intoarce la serviciu pentru a beneficia de stimulentul de 500 RON/luna?
Multumesc mult!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)