Aspirante optimiste > 20 ani (734)
Raspunsuri - Pagina 20
Mihaelafalt spune:
Buna seara.
Ce fac fetele?
Marci bine ai venit dar nu stiu ce sa iti spun despre nedumeririle tale ca eu am avut extrauterina dar tratata cu metotrexat si nu cu operatie.
Dupa metotrexat la mine am avut ciclu la 4 zile dupa tratament si dupa o luna de zile am tot patat, o zi-2 da cateva nu si eu eram disperata atunci ca nu mai stiam ce e cu mine, dar dupa aia s-a reglat si chiar vine la 28 de zile ceea ce inainte nu era asa.
Simo imi pare rau de urati.
Moni sa stii ca tu ai un bebel acolo care e suparat pe mami ca se supara din orice si nu vrea sa se arate inca.
Fetelor am vorbit cu Lorena azi pe mes si se simte foarte bine, a zis ca a reusit sa se detaseze complet, sa va salut si ca ii e frica sa intre sa nu o apuce iar gandurile.
Eu un pic suparici ca dimineata m-am trezit cu o jena si imi venea sa urinez des, dar nu am lasat asta sa ma afecteze, am citit undeva de spirt pe picioare si imediat sosete in picioare si ma mai lasat, chiar dupa am si prestat ca ieri nu s-a mai putut si azi sunt ziua 15 sper sa se prinda ceva luna asta. De ovulat inca nu stiu daca am ovulat ca nu fac teste, am simtit doar o mica jena la ovarul drept dar nu stiu ce sa zic.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
kmy_black spune:
mihaela
te acompaniez, si eu sunt de parere ca este un bebe la Monique
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
DenyAnd spune:
Moni multumim ca ne dai de veste despre Lorena, ce m-am bucurat sa aud de bine de ea, ca este mai bine.
Speram ca data viitoare cand ne mai dai vesti despre Lorena sa fie II
Si de la tine sa auzim ca ne dai vestea mare. Jena care ai simtito probabil e semn de ovulatie. Si eu luna asta am vrut sa nu fac nimic nimic: no OPK, no TB, no eco. Dar nu am putut
Si eu de ma alaturi de voi ca Moni are un in burtica ei
edit: ah, ma bag sa fac capitol nou
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
DenyAnd spune:
Poftiti la CAPITOL NOU
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black incearca sa mergi luni la medic, scurgerile astea pot semnala atat o rana cat si o sarcina! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
cui i te adresai aici?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna seara. Ce fac fetele? Marci bine ai venit dar nu stiu ce sa iti spun despre nedumeririle tale ca eu am avut extrauterina dar tratata cu metotrexat si nu cu operatie. Dupa metotrexat la mine am avut ciclu la 4 zile dupa tratament si dupa o luna de zile am tot patat, o zi-2 da cateva nu si eu eram disperata atunci ca nu mai stiam ce e cu mine, dar dupa aia s-a reglat si chiar vine la 28 de zile ceea ce inainte nu era asa. Simo imi pare rau de urati. Moni sa stii ca tu ai un bebel acolo care e suparat pe mami ca se supara din orice si nu vrea sa se arate inca. Fetelor am vorbit cu Lorena azi pe mes si se simte foarte bine, a zis ca a reusit sa se detaseze complet, sa va salut si ca ii e frica sa intre sa nu o apuce iar gandurile. Eu un pic suparici ca dimineata m-am trezit cu o jena si imi venea sa urinez des, dar nu am lasat asta sa ma afecteze, am citit undeva de spirt pe picioare si imediat sosete in picioare si ma mai lasat, chiar dupa am si prestat ca ieri nu s-a mai putut si azi sunt ziua 15 sper sa se prinda ceva luna asta. De ovulat inca nu stiu daca am ovulat ca nu fac teste, am simtit doar o mica jena la ovarul drept dar nu stiu ce sa zic. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
miha,
nu cred ca e bebel, ca a iesit sub 1 hcg-ul si acum astept ciclul
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui kmy_black mihaela te acompaniez, si eu sunt de parere ca este un bebe la Monique kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
pai de ce credeti asta? ca practic e imposibil :)