Aspirante optimiste > 20 ani (734)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci1418 spune:

fetelor sa dea Domnul sa venim toate cu vestea cea mare si sa ne bucuram si noi de o sarcina si de copilasi...
- eu is nedumerita inca cu scurgerile mele maronii, astept poate e CM sau doar o dereglare, ca sa stiu ce sa fac mai departe :(, ar fi bine daca ar veni normal si sa pot sa ma duc la control...

Un copil reprezinta punctul de vedere a lui Dumnezeu potrivit caruia viata trebuie sa continue...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marci1418

fetelor sa dea Domnul sa venim toate cu vestea cea mare si sa ne bucuram si noi de o sarcina si de copilasi...
- eu is nedumerita inca cu scurgerile mele maronii, astept poate e CM sau doar o dereglare, ca sa stiu ce sa fac mai departe :(, ar fi bine daca ar veni normal si sa pot sa ma duc la control...

Un copil reprezinta punctul de vedere a lui Dumnezeu potrivit caruia viata trebuie sa continue...

marci, miha te poate lamuri
ea a trecut printr-o experienta cu o extrauterina
cand intra vede si sigur iti raspunde

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

merci monique, am sa astept un raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui marci1418

scz dar nu prea am timp sa citesc din urma, vroiam s ate intreb daca faci vreun tratament si cand ar fi prima zi de cm( asta daca il ai regulat si poti calcula inainte)

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

pina a ramine insarcinata am avut de pe data de 28 regulat, dupa operatie a venit pe 17 octombrie ma tinut 12 zile, acuma de eri 18 noiembrie am aceste scurgeri maronii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ha, nici mie nu mi-a zis dr. ca trebuie sa iau pastilele de stimulare la ora fixa, nu stiu daca scrie pe prospect.
Legat de simptome ciudate si depresii, probabil ca la fiv sunt mai multe tratamente de care nu stiu eu.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

incearca sa mergi luni la medic, scurgerile astea pot semnala atat o rana cat si o sarcina!

bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Alex si Moni, Fiv nu se face cu pastile... plus ca stiu ca se mai da cateodata si un medicament care blocheaza ovulatia, pe langa injectabile. Cunosc o fata care face aici Fiv, dar isi face o daza f mare de puregon (ea a ajuns la 200ui pe zi)
Pastilele nu se iau la ora fixa, dar este recomandat sa incerci sa le iei gen: dimineata si seara, cam in jurul aceleiasi ore.

Mergi la inceput

kmy daca ai citit din urma, am avut o sarcina extrauterina dupa operatie pina acuma nu am mai avut contact, sarcina e exclusa, nici rana nu cred caci ar sangera in fiecare zi, eu totusi cred cai CM dar vine diferit asa se mai intampla dupa cazuri de extrauterina

Mergi la inceput

recunosc ca nu am avut timp sa citesc, si ai dreptate s-ar putea k in primele luni dupa operatie cm-ul sa se comporte diferit fata de cum erai tu obisnuita, eu asha am patit cu steriletul!!!

bebe strumph
bobocel de 6 luni

Mergi la inceput