Aspirante optimiste > 20 ani (734)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Dana, nu au legatura anticonceptionalele cu mutatiile, poti sa faci oricand, mutatiile le ai din nastere si nu vor disparea niciodata. Nu in toate cazurile in care in familie exista acc. cerebrale inseamna ca descendentii au probleme...dar daca mai vedem si alte chestii care pot avea legatura, cum ar fi pierderi repetate de sarcini sau infertilitate inexplicabila...atunci da de banuit.
La analizele de trombofilie si mutatii se merge nemancat, pare ca nu are legatura, dar asa se recomanda.

Multumesc fetelor! Da, cu siguranta sangerez doar in preajma ovulatiei. Mi-a mai rasarit o intrebare: de ce se sangereaza la ovulatie? De unde vine oare sangele? De la ovar, din mica rana produsa in foliculul ca sa expulzeze ovulul? Nu imi fac prea mari iluzii ca as fi ovulat luna asta...dar cine stie??

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

eu asa cred
inca o intrebare Alex: daca imi iesx mutatiile astea, tratamentul nu consta tot in vitamine? ai zis la un moment dat de un complex de B-uri in plus
eu iau acum: femibion 1, vitamine E, coenzima q10, aspener, acid folic, cetebe, magne B6

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Alex da e posibil sa fie sangerare din cauza ovulatiei si eu am avut odata dar si durere a fost mare atunci.
Moni lasa tu beta ca o sa vezi o beta pozitiva dar mai incolo.
Alex in ce zi esti ca si eu astept ovulatia, azi sunt ziua 14 dar eu ovulez normal cam prin ziua 16 acum nu fac nici test nici eco cum o fi asa sa fie, sunt stoarsa financiar nu mai am de unde.
Eu ar trebui sa ma testez pe 3 decembrie dar sper sa nu vina rusii si sa ma testez pe 6 de mos Nicolae, ca atunci sarbatorim si anii de cand suntem impreuna, in ziua aia a fost primul sarut si am facut cunostinta cu niste prieteni de-ai sotului si ei ne intrebau de cand suntem impreuna ca doar ne uitam unul la altul si era destul dar la noi era prima intalnire.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Alexa, mai zi-mi o data te rog
stiu ca te-am mai intrebat od data si ai raspuns insa nu gasesc raspunsul (l-am cautat in urma...)
pot sa fac mutatiile daca sunt la ciclu?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ylari unde esti, hai intra si fa listuta cu cine si cand se testeaza, ca trece timpul mai repede.
Apropo de timp ma cam invart in jurul cozii si treaba nema.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Moni, era atunci cand nu mai stiam cine a fost la Fundeni si cine nu si vorbeam la modul general...desi mi-as fi dat semaa din semnatura ta, daca ma uitam).
Ma refeream la Femibion. Poate sa mai suplimenteze si MagneB6, Aspenterul poate sa il dea 1 pe zi si ori de la inceputul sarcinii, ori pe parcurs s in functie de analize + eco, poate introduce anticoagulant (Clexane, Fragmin, Innohep, etc).

Fetelor, si eu m-am ingrasat din cauza progesteronului...il iau de vreo 3 ani si de vreo 2 nu am mai dat jos...recent, de cateva luni, am dat 6 kg, dar iar m-am blocat...

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Moni, mutatiile le poti face la ciclu, dar analizele de trombofilie (Proteina C, S, etc) pot fi influentate...MTHFR nu este...deci, depinde ce analize alegi sa faci.
Eu zic ca cel mai sigur, sa nu fie in timpul ciclului, macar asa esti sigura ca nu a influentat nimic...mai ales ca dai niste bani...ce rost are?

Miha, sunt in ziua 15, ori am ovulat ieri, ori azi...daca oi fi ovulat. Nu fac teste luna asta...in ziua 5 dupa cm-ul urmator tb sa incep stimularea, a zis sa incep din ziua 1 de spotting...sper sa nu mi se mai lungeasca atat de mult...la ciclul asta am numarat din prima zi de flux normal, asa rezulta ca sunt in z15...

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

weekend placut fetele!
Va citesc dar nu stiu de ce de pe tel nu ma pot loga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Alex multumesc pt raspuns,ar trebui sa imi fac curaj sa ma duc si eu la dr U...la anul ca acum am atatea de facut,vestile proaste vin una dupa alta si am primit una f rea saptamana asta,nu mai vreau.

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Moni, mutatiile le poti face la ciclu, dar analizele de trombofilie (Proteina C, S, etc) pot fi influentate...MTHFR nu este...deci, depinde ce analize alegi sa faci.
Eu zic ca cel mai sigur, sa nu fie in timpul ciclului, macar asa esti sigura ca nu a influentat nimic...mai ales ca dai niste bani...ce rost are?

Miha, sunt in ziua 15, ori am ovulat ieri, ori azi...daca oi fi ovulat. Nu fac teste luna asta...in ziua 5 dupa cm-ul urmator tb sa incep stimularea, a zis sa incvep din ziua 1 de spotting...sper sa nu mi se mai lungeasca atat de mult...la ciclul asta am numarat din prima zi de flux normal...

pentru

pai m-am uitat pe situl Medlife si fac si maine analize
m-as duce maine
nu cred ca-mi vine ciclul pana maine dimineata
vreau sa fac MTHFR si Factor V Leiden

Mergi la inceput

o sa imi fac si anticorpii spermatozoizi maine....

Mergi la inceput