Aspirante optimiste > 20 ani (734)
Raspunsuri - Pagina 12
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Fetelor da vad ca voi mergeti des la Fundeni, da eu daca vin in decembrie oare cand ma mai cheama, ca daca trebuie sa merg des nu stiu ce sa zic, da mai bine sper sa imi iasa bune analizele si sa nu ma mai cheme. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha, mie mi-a zis sa vin la fiecare 2 luni dar sunt din Bucurestgi
sunt sigura ca daca-i zici ca nu esti din Bucuresti, iti va zice sa vii mai rar
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
MeAlex spune:
Cu placere, Mihaela, sa fie de folos!
Am si eu o intrebare: vi se intampla ca la ovulatie sa sangerati un pic? Ieri am facut un test de ovulatie pe care il aveam intamplator in casa, ma durea burta si eram curioasa cum iesie...si a fost pozitiv. Asa ca am prestat chiar daca dr. zice ca nu ovulez luna asta...am zis ca cine stie? Doar ca am avut sangerarea asta, diluata de alte lichide de pe acolo, scuzati detaliile, intelegeti voi ce si cum...Am mai avut mici sangerari la contactul din preajma ovulatiei dar era putin si mai concentrat, acum era mai mult si mai diluat.
Sper sa nu fie o alta problema...in restul perioadei nu sangerez, doar in preajma ovulatiei.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Alex mersi. Moni vad ca la tine nici urma de rusi deci inca sunt sanse, ce m-as bucura sa fii graviduta si sa mergi mai repede la Fundeni sa nu ma mai astepti pe mine. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
pai mai Miha,
abia am oprit progesteronul - adica de aseara n-am mai pus
si uite ce zic fetele - ca vine in 2-3 zile dupa ce stopezi proge'
si oricum beta hcg a fostg mai mult decat clara - ca nu e sarcina....din pacate.....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
MeAlex spune:
La mine, pana de curand era ceas: opream Utrogestan si dupa 3 zile in care nu luam, venea seara. Acum vine peste Utrogestan...
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
miky82 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Cu placere, Mihaela, sa fie de folos! Am si eu o intrebare: vi se intampla ca la ovulatie sa sangerati un pic? Ieri am facut un test de ovulatie pe care il aveam intamplator in casa, ma durea burta si eram curioasa cum iesie...si a fost pozitiv. Asa ca am prestat chiar daca dr. zice ca nu ovulez luna asta...am zis ca cine stie? Doar ca am avut sangerarea asta, diluata de alte lichide de pe acolo, scuzati detaliile, intelegeti voi ce si cum...Am mai avut mici sangerari la contactul din preajma ovulatiei dar era putin si mai concentrat, acum era mai mult si mai diluat. Sper sa nu fie o alta problema...in restul perioadei nu sangerez, doar in preajma ovulatiei. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Alex se poate sa sangerezi putin la ovulatie, am citit un articol acum ceva timp (o sa il caut si o sa il postez), ca se poate sangera cand este o ovulatie mai puternica asa ca nu te ingrijora.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Monique77 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Cu placere, Mihaela, sa fie de folos! Am si eu o intrebare: vi se intampla ca la ovulatie sa sangerati un pic? Ieri am facut un test de ovulatie pe care il aveam intamplator in casa, ma durea burta si eram curioasa cum iesie...si a fost pozitiv. Asa ca am prestat chiar daca dr. zice ca nu ovulez luna asta...am zis ca cine stie? Doar ca am avut sangerarea asta, diluata de alte lichide de pe acolo, scuzati detaliile, intelegeti voi ce si cum...Am mai avut mici sangerari la contactul din preajma ovulatiei dar era putin si mai concentrat, acum era mai mult si mai diluat. Sper sa nu fie o alta problema...in restul perioadei nu sangerez, doar in preajma ovulatiei. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Mulkte fete au sangerare la ovulatie
daca zici ca e doar in preajma ovulatiei e ok
sa nu fie si alte dati
dana0000 spune:
Moni,Miky imi pare sincer rau.
Ieri nu am putut intra,nu ma simt prea bine nici azi.
Am luat 2 zile anticonceptionale si am o durere de cap ingrozitoare,sper sa treaca curand.
Am vazut ca ati vorbit mult de tromofilie,tatal meu a murit de accident vascular dar nu am facut legatura pana acum.
Nu stiu ce sa zic cu privire la aceste analize,daca le-as face acum avand in vedere ca iau antibebe cred ca nu ar fi relevante,nu?
Sa iau 3 luni si sa ma duc apoi la analize?
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
gaitica78 spune:
toate fetele
acum lasand la o parte toate problemele astea, voi v-ati ingrasat de la tratamente, sau doar eu m-am facut cat china?? precizez ca in 4 ani m-am ingrasat cam vreo 10 kg
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
pai mai Miha, abia am oprit progesteronul - adica de aseara n-am mai pus si uite ce zic fetele - ca vine in 2-3 zile dupa ce stopezi proge' si oricum beta hcg a fostg mai mult decat clara - ca nu e sarcina....din pacate..... Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
MeAlex spune:
Dana, nu au legatura anticonceptionalele cu mutatiile, poti sa faci oricand, mutatiile le ai din nastere si nu vor disparea niciodata. Nu in toate cazurile in care in familie exista acc. cerebrale inseamna ca descendentii au probleme...dar daca mai vedem si alte chestii care pot avea legatura, cum ar fi pierderi repetate de sarcini sau infertilitate inexplicabila...atunci da de banuit.
La analizele de trombofilie si mutatii se merge nemancat, pare ca nu are legatura, dar asa se recomanda.
Multumesc fetelor! Da, cu siguranta sangerez doar in preajma ovulatiei. Mi-a mai rasarit o intrebare: de ce se sangereaza la ovulatie? De unde vine oare sangele? De la ovar, din mica rana produsa in foliculul ca sa expulzeze ovulul? Nu imi fac prea mari iluzii ca as fi ovulat luna asta...dar cine stie??
pentru
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gaitica78 toate fetele acum lasand la o parte toate problemele astea, voi v-ati ingrasat de la tratamente, sau doar eu m-am facut cat china?? precizez ca in 4 ani m-am ingrasat cam vreo 10 kg
|
si eu m-am ingrasat ingrozitor de mult
acum incerc sa nu mai mananc seara desi vitaminele astea imi fac o pofta de mancareeeeeeeeeeee